Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doggy_style

problem...........

Polecane posty

mój problem polega na tym, że brakuje mi pewności siebie:( czuje się z tym niedobrze. Chciałbym przeprowadzić się do dużego miasta, bo nie chce \"gnić\" w mojej małej mieścinie, gdzie lepszą pracę można tylko dostać po znajomości. Boję się tego, że nie będę mógł się tam odnaleźć samemu, a nawiązywanie kontaktów z ludźmi trochę przychodzi z opóźnieniem u mnie. W rozmowach z nieznajomymi przeważnie przytakuje i wypowiadam się w stylu dokładnie, racja lub prawda. Jestem tego świadom i chce to zmienic w sobie, może czytanie książek psychologicznych w jakimś stopniu mi pomoże lub kontakt z psychologiem.

Gość ja pracuje
dokładnie, racja i prawda 🖐️

Gość blond teen
marze o tym samym może nie jestem tak bardzo nieśmiała, ale trudno mi nawiązywać nowe kontakty. Nigdy nie wiem o czym mam gadać

może dla tych co nie mają takich problemów jest to dziwne. Ja niestety potrafię się przejmować głupotami. Np zazdroszczę mojemu sąsiadowi jego bystrości i cwaniactwa. Co prawda skończył zawodówkę, a ja szkołę wyższą, ale jest wyszczekany i zarazem śmieszny.

ma ktoś podobny problem? wcześniej nie uświadamiałem sobie tego tak bardzo, ale teraz naprawdę jest mi z tym źle i chcę to zmienic mimo 25 lat!!!!!!!!!!