Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doggy_style

pewnosc siebie

Polecane posty

Gość made in ZSRR
a jak nie to zawsze mozecie zaczac uprawiac seks dla rozluznienia atmosfery , potem rozmowa powinna pojsc juz gladko :)

może pogadam z nią o tej mojej niepewności, chyba by uciekła..... co jak co ale kobiety lubią facetów z jajami (oczywiście w innym słowa tego znaczeniu)

Gość made in ZSRR
nie ukladaj sobie zadnych planow rozmowy -moze sobie jeszcze gotowe zdania na kartce przygotujesz?? jak jej nie znasz to nie wiesz co lubi ,dopiero sie dowiesz , szukaj wspolnych zainteresowan , sluchaj co ona bedzie mowila , mozesz tak trafic ze nie da Ci dojsc do glosu

kiedyś tak poszło z jedną dziewczyną, ona praktycznie non stop mówiła, a ja coś tam w tle se powiedziałem, szczerze to wolałbym jednak byc w sytuacji kiedy razem rozmawiamy

Gość made in ZSRR
tylko nie zachowuj sie jak johnny Bravo - po dlugim monologu jaki to on nie jest wspanialy mowi do dziewczyny : Dość o mnie.. porozmawiajmy lepiej o Tobie – Podobam Ci się?.. mnie ten tekst po prostu rozwala

Gość made in ZSRR
tamta dziewczyna mogla duzo mowic bo byla zdenerwowana , niektorzy ludzie tak maja , jedni w stresie duzo mowia , inni zamykaja sie w sobie wiec mozesz trafic na rozgadana albo niemowe , przy drugiej Ty musisz wykazac sie inicjatywa

Gość made in ZSRR
wy nie macie mowic , macie prowadzic rozmowe wiec wazne jest zebys sluchal co ona bedzie mowila , umiesz przeciez prowadzic rozmowe bo co tutaj na tym topicu robimy jak nie rozmawiamy , znajdziecie sobie jakis wspolny temat , idz sie dobrze bawic a nie z zamiarem znalezienia zony , masz spedzic mily wieczor i to jest Twoj cel , im wiecej bedziesz oczekiwal tym bardziej mozesz byc spiety , bedzie dobrze , im wiecej takich spotkan tym lepiej

wiem, jak mi na czymś mniej zależy to wychodzi mi lepiej, ale w niektórych sprawach nie potrafię się rozluźnic i za bardzo się spinam, a tak na marginesie to na topicu łatwiej się rozmawia z nieznajomymi, bo nie patrzą w oczy, w ogóle nie widzą

kurde na 6 do roboty, a od kompa się nie moge oderwac, jutro po pracy odpalam tą stronkę i dyskutuje dalej. Dobrej Nocy

Gość made in ZSRR
skad znasz ta dziewczyne , rozmawiales z nia juz na "zywo" ?

tak, rozmawiałem z nią na żywo, ale dawno temu. Teraz trochę inaczej podchodzę do tego spotkania, myśląc ze mi zależy to się schizuje

5kg musze zrzucic...Kiedys tyle wazyłam a ostatnio mi sie przytyło bo moja cipolog przepisala mi jakis hormony zasrane:( niektorzy mi mowia ze teraz wygladam lepiej wazac 63 ale mi sie wydaje ze jestem gruba:( niby teraz mam wage idealna do wzrostu bo mam 176cm :( musze schudnac i koniec

przy tym wzroście 63kg, na pewno nie jesteś gruba. Moja była dziewczyna miała 175cm wzrostu i ważyła prawie 90kg, szczerze to akurat trochę było za dużo, no ale 63 kg to niezła laska z ciebie :)

Gość gdsdsffds
Wybieraja miss sutka.Widziałes ten topik??Laski wrzucaja zdjecia cyckow hehe-----mam prosbe--mozecie tu dac linka do tego tematu o miss sutkow :):):)