Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doggy_style

seks z ciężarną

Polecane posty

uprawiałem seks z kobietą, która ma 6 miesięczne dziecko. Faktyczny ojciec dziecka zostawił ją po porodzie. Trochę żałuję, że do tego doszło, bo raczej nie chce by kandydatem na tatusia, po prostu trochę wypiliśmy i tak wyszło, że wylądowaliśmy w łóżku, a trochę czasu się znamy i wolę jednak stosunki czysto koleżeńskie.

Gość Ania Frannia
Jakiś zjebek się trafił...

Ale gdzie ta ciężarna w opowieści?? :O Nie rozmawiałeś z nią od czasu tego łóżkowego incydentu? Nie wyjaśniliście sobie czego nawzajem oczekujecie od siebie? Tak, możliwe że też potrzebowała tylko seksu, ale to tylko ona wie najlepiej.

to w momencie kiedy ona się do mnie "przykleiła" powinienem ją powstrzymać i najpierw się zapytać, czy to bez zobowiązań będzie???

Nie, powinieneś gra fair i nie dopuścić do takiej sytuacji, jeśli to Ty sprowokowałeś. Przecież wiesz, że my, kobiety, najczęściej w seks wkładamy uczucie. Lecz w tym przypadku alkohol mógł po prostu rozluźnić tamy ;) Dlaczego z nią nie porozmawiasz?

Gość smako-łyk
...ale dalej nie wiemy co z tą ciężarną :D

Gość smako-łyk
a w temacie to co??:P

sorki rzeczywiście pomyłka w tytule. Więc matka dziecka jest bardzo się mi podoba, ale wolałbym utrzymywac tylko stosunki koleżeńskie, no może trochę łóżkowe też raf raf:)

Nie jesteś za przyjemny :O Ona ma być tylko workiem na spermę? Czy ona na szacunek nie zasługuje? Mój mąż z koleżankami nie chodzi do łóżka, bo są pewne granice, których nie należy przekraczać. No chyba że jej taki układ pasuje, to OK. Ale najpierw ustal z nią reguły.

wiem wiem, masz racje i szacunek do samotnych matek, może faktycznie coś poczuję, a dziecko jak dorośnie to pewnie by mnie wyzywało, ze nie mam nic do powiedzenia jak nie jestem ojcem

Tu nie chodzi o to, co by dziecko do Ciebie mówiło za 10 lat. Na myśli mam szczerość i jasne stawianie sprawy. Nie przedyskutujecie kwesti łóżkowej i co zrobisz jak ona się w Tobie zakocha? A jest to możliwe z racji tego, że po porodzie mogła jej się włączyć tęsknota za "gniazdem" itp.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na telefoniczny seks? Jestem Wiola, moją fotkę znajdziesz na http://www.sexphone.pl/5.html uwielbiam uprawiać gorące igraszki przez telefon, jeżeli jesteś zainteresowany rozmową ze mną to zadzwoń, obiecuję, że Cię nie zawiodę, będę dla Ciebie ile tylko zechcesz kochanie

Gość gość
Ma ktoś ochotę na przygode z laseczką zza wschodniej granicy? Jestem gorąca Nadia tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://zboczone.co.pl/ Zadzwoń i poznajmy się:)