Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gimme gimme more

Denerwujące i nie podobające się imiona.

Polecane posty

Gość zfgnzfn
ostatnio w autobusie stałam koło dziewczyny, która miała cudną dziewczynkę w wózku. zapytałam jak się nazwya i mało się nie zaplułam - Jasminelle....czżby to na cześć zawodnej pigułki? ;P

Gość fefe
moniczki są superowe!!!!!

:D ktoś tu pisał o Monikach i widzę, że ma podobne odczucia do moich. Wszystkie Monie, jakie znam, to panny atrakcyjne, ale... dupodajki, które w szkole zawsze miały problemy z nauką:P Co do imion -nienawidzę wszelkich Nicoli, Dżesik, Sandr. A ze starszych -Grażyn, Marzen, Iwon, Agnieszek, Justyn, bleee :-O

Ja nie znosze wprost Marzena:P Ja znam kilka Monik, wszystkie atrakcyjne, jedna straszna dupodajka to fakt, inne to takie w dupe pierdelencja wyzsza sfera i kultura

Gość 1122334455
popieram odnosnie moniki :o nienawidze normalnie chora jestem jak jakas poznam i mam do niej mowic po imieniu:o najgorsze baby na swiecie to moniki

Gość kiss42
ja nie cierpię magda,kaśka,judyta,teresa,czesław,bogumił

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjj
monika bardzo ładne imię, mam koleżankę monikę, ładna dziewczyna, zawsze się dobrze uczyła i ma chłopaka od 5 lat, nie zdradza go. Inna monika, moja kuzynka, śliczna jest, wesoła, roześmiana, chłopaka nie może znaleźć, bo jest wybredna, ale nie jest łatwa, tylko czeka na tego jedynego. Łyso wam?

jjjjjjjjjjjjjjjjjjj -spokojnie, nie bulwersuj się:D:D Ja nie mówię, że absolutnie wszystkie Moniki, to kurwy i głąby, tylko pisałam o tych, które JA znam;)

Gość te mi sę za bardzo nie pdobają
Tatiana i Tania :o

Gość ja popieram
"nielubienie" tych obcobrzmiasych Jessica, Wanessa i inne dziwolagi, przy ktorych tepe mamuski lamia sobie jezyk coby je jak najbardziej "obcobrzmiaco" wymowic, ale draznia mnie tez Julki Wiktorie i te nieszczesne Nicole, od ktorych mozg sie lasuje bo na kazdym kroku jest ich miliony...wspolczuje paniom nauczycielkom w szkole, jak wejdzie do klasy to ma 15 Julii 12 Wiktorii 10 Oliwii i po jednym dziwolagu typu Brajan, Kewin Kasper (łot de fak??? ) a wsrod nich na 100 % spotka sie jakiegos nieboraka Czesia lub Stasia ewentualnie Jadzie...biedne te dzieci dzisiaj...

Gość Nikola to straszne
jak monżna tak dziecko nazwać :o

Gość Mam kuzynkę Nikolę
i każe na siebie mówić Nikki, a mi się to kojarz z jakąś ulicznicą :o Zawsze mówiłam na nia Nikola.

Nie wiem czemu ale też uważam że prawie wszystkie Moniki to kurewki... Chyba jednka coś w tym musi być skoro juz kilka razy się to stwierdznie tu pojawiło

Gość kjhg
meza chrzesniaczka ma na imie -Pamela😭

Gość Mam kuzynkę Nikolę
😭

Gość hassa 123
Monika - każda to zdzira, kurwa i dziwka myśląca tylko o własnej dupie, żeby sie dobrze nażreć i być dobrze wyr uchaną Nienawidzę Monik - ścierwa

Gość Zuzia i dla dziewczyny
i dla psa - masakra

Gość bettyliaada
ja nie mam dzieci, ale bardzo podoba mi sie Julia, bardzo, i co mam dac na imie córeczce Maria(jesli bedzie mi dane miec córeczke) bo Julii w klasie bedzie 10? a Marii pewnie nie.. to co ze w klasie bedzie ich 10,skoro rodzicom sie to imie podoba a inne nie kazde z nich ma swoje indywidualne nazwisko w czym problem. Co prawda tez nie jestem zwolenniczka imion dzesika, wanessa, sandra czy kewin... dzii mni bardzo jak to sie moze podobac, ale kogos mozed ziwic jak moze sie podobac Julia..

Gość Zapomnieliście o Bolesławie
:o

Gość 2221114567
imiona w stylu nicole, jessica nie bylyby zle pod warunkiem, ze nie bylyby spolszczane, jak ja slysze "nikola" chodz, to mi sie niedobrze robi :O jesli chcesz dac obco brzmiace imie, to wymawiaj je tak jak sie je wymawia, a jesli chcesz miec dziecko z polskim imieniem daj polskie, bo taka mieszanka jest zalosna, nie zgodze sie, ze tylko jacys ograniczeni ludzie daja takie imiona nieprawda, mysle, ze nie byloby nic zlego w tych imionach, gdybu traktowane byly jak normalne imie, a nie jak proba wyroznienia wlasnego dziecka, na podobe amerykanskich serialii :O za podobna porazke uwazam, imiona w stylu jas, marysia, basia, zosia, stas, kazio, rysio :O no dajcie spokoj kto chcialby sie nazywac tak jak dziadek, czy babcia, zwlaszcza, ze moda nadawania starodawnych imion preferowana jest wsrod tzw elity : aktorzy, piosenkarki itd co innego jak ktos da imie bo mu sie podoba, ale teraz nadawanie imion polega na wyszukiwanie modnych i oryginalnych imion, a pozniej wybieranie z nich tych, ktore sa wzglednie ladne, mi sie podobaja zarowno imiona obco brzmiace jak i te starodawne, ale nie dlatego, ze jest to modne, albo ze dzieciak bedzie miec fajne imie, ale dlatego, ze uwazam je za ladne i juz

Gość 2221114567
jeszcze hitem jest po prostu jak sie slyszy nikola kowalska :D co innego jakby ktos mial obco brzmiace nazwisko, ale jak pewien slynny piosenkarz ma typowo polskie nazwisko i daje swoim dzieciom imiona francuskie to cos tu nie gra :O