Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wstydzcie sie i napiszcie

Pozycje wygodne dla kobiet w ciąży - prosze o odpowiedzi.

Polecane posty

Witam, zakladam taki temat poniewaz jestem w ciąży, brzuch jest juz duży i troche mi z nim ciężko zwlaszcza kiedy wieczorem dopada mnie bole plecow. Jednak mam ochote na seks i mąż rownież ale kochamy sie zazwyczaj na boku bo inaczej nie wygodnie. Drogie panie czy macie sprawdzone jakies pozycje oprocz tej na boku? Chcialabym urozmaic nasz seks zwlaszcza ze wczesniej bylo inaczej i nie chce by ta na boku stala sie monotonią. Mozecie cos poradzic?

no poszaleć za bardzo nie można.... zwłaszcza jak już jest duży brzuszek. na boku wydaje mi się najodpowiedniejsza. no można jeszcze na pieska, ale dla mnie wtedy \"za głęboko\" i najzwyczajniej w świecie boli. cóż... kombinuj :)

Gość jak ja to lubie
najlepiej na jeźdźca

na jeźdzca odpada bo mi najzwyczajniej za ciężko. Jakos tak nie wygodnie. Wlasnie szukam czegos na necie. Dzieki tez za linka zaraz sprawdze.

na jeźdźca na pieska (oczywiście żeby za głęboko nie było to ty sterujesz pchnięciami) czasem misjonarska, lekko zmodyfikowana oczywiście :P (tak żeby partner nie leżał na mnie a dość mocno unosił się na rękach, ale do tego potrzeba silnego faceta :) ) facet siedzi sobie a ty siadasz mu "na kolanach" tyłem bo tak łatwiej i unosisz się lekko na rękach (ty masz pełną kontrolę więc na pewno za głęboko nie wejdzie) leżysz na boku, facet klęczy i w tej pozycji od tyłu wkłada penisa jest wiele kombinacji, popróbujcie!!! seks w ciąży nie musi być nudny ani monotonny :)