Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do tematu

Co razem robić? Pomysły dla pary na wspólne spędzanie czasu!

Polecane posty

Gość ta z parteru
dobrze jest mieć pomysł , a najlepiej kilka .........

Gość do tematu
rectus--->"istota bycia ze sobą". Popadasz w egzaltację, życie we wzniosłości bycia razem, tych uczuć wielkich, jedności odczuwania, romantycznych uniesień.... że zapytam, wierzysz w bajki? szara rzeczywistość wygląda inaczej.......są dni lepsze i gorsze, są uśmiechy, łzy, zmęczenie i radość...jest bycie ze sobą i dla siebie.

Gość ta z parteru
mnie też miło ,uciekam na kurs robienia biżuterii

Gość ta z parteru
a tak na marginesie -fajny jest kurs masażu!:)

Gość fdgfdgfdg
A ile ty masz lat ze nie wiesz co robic? To twij pierwszy zwiazek?

Gość do tematu
Dop******lam dziś każdemu----------> bardzo dziękuję, będę pielęgnować naszą miłość....:) też uciekam, pozdrawiam wszystkich i miłego dnia!!!:)

Gość rectus
dotematu. to co opisałas jest toba i w tobie. swiat jest doskonały. opisałas swoj obraz tego co widzisz.byc moze upewniasz sie w swym twierdzeniu porownujac opinie tak samo myslacych i zyjacych tymi samymi schematami

Gość mmariolka-1980
A ja jestem w zwiazku 2 lata i 3 miesieca W kinie nie bylam chyba hmmmmm Moze inaczej ostatni raz bylam w kinie w maju 2007 Ogolnie moj facet nigdzie mnie nie zaprasza Najlepiej siedziec w domu bo wtedy nie wydaje sie kasy Przyznaje ze wiem ze moj na mnie oszczedza jak tylko sie da Zastanawiam sie nad rozstaniem:(

Gość *shopgirl
wiecie co? My mieliśmy ostatnio tak, ze jakoś klapło i nie robiliśmy nic poza siedzeniem w domu i jeżdżeniem na piwo w plener. Powiedziałam mu o moich obawach, ze trochę za wcześnie na nudę w naszym związku (byliśmy ze sobą wtedy... 5 miesięcy jakoś). No i zaprosił mnie na kawę gdzie kiedyś często chodziliśmy. I mieliśmy różne pomysły: iść do ZOO, do kina, na starówkę lub Pragę z samego rana żeby porobić zdjęcia. Ale znów jakoś wszystko siadło i pomysły pozostały niezrealizowane. No i ostatnio jakoś się martwię, że może on się ze mną nudzi.... On informatyk, ja dusza raczej artystyczna. Boję się, że kiedyś nuda na stałe u nas zagości, a ja nie chcę go stracić. Chcę czymś zaskoczyć. Jesteśmy razem 8m-cy. Ale wiecie co? Ktoś tu pisał o kursie salsy. My mieliśmy iść razem na kurs tańca, ale też jakoś pomysł przepadł, Chyba go odświeżę! :) Dobrze, ze tu zajrzałam. Dzięki wszystkim :*

Gość Clavdio
Witam :) Jestem świeżo upieczoną żonką, i wiem o czym mowa, gdy pytacie co robić razem w wolnych chwilach. Tu nie chodzi o nudę, czy o lęk przed ciszą. Znam swojego męża od 10 lat, jesteśmy razem od 7, a ślub wzięliśmy niecały miesiąc temu i nie mogę powiedzieć, że nam się ze sobą nudzi. Z racji tego, że jesteśmy ze soba dość długo zdażyliśmy juz wiele pomysłów zrealizować i co jakiś czas mamy ochotę zrobienia czegos nowego. I nie wynika to z tego, że juz nas nudzi robienie ze sobą w kółko tych samych rzeczy, bo jak wczesniej ktoś powiedział, obojętnie co sie robi z ukochaną osobą- ZAWSZE to będzie cieszylo :) Wynika to raczej z jakiejs naturalnej i ludzkiej chęci poznawania świata, ludzi, nowych sytuacji. Człowiek z natury lubi wyzwania. Każda nowa rzecz robiona razem jest wyzwaniem dla każdej połówki z osobna i jednocześnie dla obojga- czy zrozumieją sie w nowej sytuacji, czy będa potrafili współpracować i przede wszystkim dobrze bawić. (wspólne granie w piłkę, śpiewanie na karaoke, granie w gry planszowe, karciane, kajaki, żagle, ogladanie filów kino, kolacje zarówno w restauracji jak te romantyczne przy świecach w domu, oczywiscie rozmawianie, opowiadanie sobie, żartowanie

Gość Clavdio
Przepraszam nie dokończyłam :) : wspólne czytanie, układanie puzzli (moze wydaje sie nudne, ale ejst bardzo proste, polecak dziewczynom, ktore nie mogą wyciągnać swego chłopa na choćby spacer- wystarczy, ze zaczniesz sama układać- wczesniej czy później on się [przylączy, a na pewno jesli jest informatykiem, lub innym ścisłowcem, można miesiącami po trochu układać sobie puzzle), jest taka gra "Czar par"- można się fajnie pobawić (momentami jest trochę prymitywna i nieprzemyslana, ale ogólnie inicjatywa dobra :D)

Gość gosciowa
nie ogarniam niektorych... doszukujecie sie od razu jakiegos niedobrania, pytania typu: jak mozecie sie nudzic ze soba, a wcale tak nie musi byc ... wszystko spoko. kazdy przerabia codzienne ogladanie wspolne seriali, gotowanie i to wszystko co wymieniaja.... to sie robi codziennie i jest okej . ale czasem fajnie jest zrobic cos nowego , innego niz zwykle i wcale nie dlatego ze jest sie soba znudzonym tylko zycie staje sie troszke monotonne, nie mozna wiecznie tylko rozmawiac albo milczec i sie przytulac.. no bez przesady . trzeba roznorodnosci. potrzeba podrzucenia gotowego pomyslu na cos co nam nie przyjdzie do glowy. ja tak czasem miewam, chcialabym zaskoczyc swojego faceta czyms nowym by jutro znowu posiedzec przed ekranem razem. najgorzej jest wymyslec cos do zrobienia w czterech scianach jak juz wiele pomyslow sie przerabialo bo jezeli chodzi o to gdzie wyjsc to dysponujac pewna suma mozna robic mnostwo ... painball np, gokarty,... mozna tez isc po prostu popatrzec z gory na panorame miasta... co zrobic wesolego wciagajacego w czterech scianach??

Gość gość df
co? yyh robie rekawiczki mojemu towarzyszkowi ,a on trzyma mi włóczke i druta :))

Gość gość
Tu na przykład są całkiem fajne pomysły na wspólne spędzanie czasu razem: www.me-and-you.pl

Gość mhmmmmmmmmmmm
rectus rzadko tu widzę osobę która widzi więcej ładnie piszesz

Gość Tatu6547
My np uwielbiamy spędzać czas na podróżach. Podróżujemy zarówno po kraju jak i poza Polskę. Zwiedziliśmy wiele krajów - szczególnie południa europy. W najbliższych dniach jedziemy do Warszawy - w myśl zasady cudze chwalicie, swego nie znacie. Mamy już wynajęty nocleg w http://www.bwportos.pl/ i co tu dużo mówić - zamierzamy świetnie się bawić :)

Gość gość
polki to wiedza jak uslugiwac facetowi ale penisa ssac nie wiedza 999 www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY

Gość gość
jedzcie do parku dinozaurow www.park-dinozaurow.pl :) wg mnie naprawde super opcja na spedzenie wolnego czasu :)

Gość gość
JA JADE Z MOIM FACETEM NA URLOP na swieta i nowy rok, tez wymyslam rozne wycieczki i zajecia by sie nei nudzis, moze basen sauna, dobrze dziala i zbliza pare,spacer po miescie wejscie na grzanca do b aru

Gość gość
Zawsze dobrze jest po prostu gdzieś razem wyjść :) Świetnym pomysłem są escape roomy. W Warszawie polecam New World 22 na Nowym Świecie. Świetna lokalizacja, klimat i ciekawe rozwiązania. Polecam!