Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkowłosa

brzydkie włosy!!! okropne

Polecane posty

Gość brzydkowłosa

hejka mam bardzo dlugie wlosy... ostatnio staly sie takie brzydkie, jakieś suche, straciły blask, i wogole wygladaja masakrycznie:( znacie jakies sposoby zeby to zmienic?? moze jakis dobry plyn do wlosów?? (tylko nie za drogi bo jeszcze sie ucze i nie mam za duzo kasy na rozne specyfiki:D)

odzywka wax do wlosow-2 razy w tgodniu i jedwab na wlosy(na koncowki) do nabycia w sklepach fryzjerskich.lepiej sie odzywiac,wlosy po myciu splukiwac chlodna woda,przez jakis czas ograniczyc do minimum uzywanie suszarki/prostownicy.witaminki w kapsulkach tez nie zaszkodza .cierpliwosci-a uda ci sie. :)

Gość brzydkowłosa
dziekuje ci bardzo:*

:) aha zamiast odzywki pokazalam ci szmpon do wlosow wax,odzywka wyglada podobnie.i jest swietna,wlosy mocniejsze,nie wypadaja i szybciej rosna(z mojego doswiadczenia)

Gość a z mojego przeciwnie
obciążone i brzydkie.Ja polecam odżywki naturalne z żółtka,a na wypadanie Seboradin lotion z czarną rzodkwią.Wartoby też podciąć końcówki

Gość blackcat
włosy najlepiej podciąć (powinno sie to regularnie robić). Ja stosuje Dove granatowy i nie używam suszarki/prostownicy. Włosy mam rewelacyjne mimo że regularnie są rozjaśniane (co 3 tyg).