Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlenka___

Dziewczyny! pomóżcie. - Buty

Polecane posty

Gość Marlenka___

Hej! Zawsze cenię sobie Wasze zdanie w kwestii mody, więc i teraz zasięgam Waszej rady :) Co sądzicie o tych bucikach? Są to Conversy, ale nie jak typowe tramposze, ale skórzane. Myślicie że warto, czy to już niemodny przeżytek, odchodzący do lamusa razem z rurkami i arafatkami? POMOCY! Mi się podobają, chociaż zdjęcie jest kiepskie i w rzeczywistości może wyglądają inaczej :/ http://allegro.pl/item448108120_skorzane_trampki_converse_all_star_styl_emo_punk.html

Jak dla mnie obrzydliwe, nawet do kopania ziemniaków bym czegoś takiego nie ubrała, przy założeniu że mam ziemniaki:-P No ale może dlatego, że nie jestem nastolatką, tylko poważna kobietą:-D

Gość Marlenka___
ja mam 19 lat. może ktoś w moim wieku się wypowie :)

Gość // //
jesli jestes emo to kupuj! jesli nie to poszukaj czegoś innego bo te są brzydkie

Gość Marlenka___
nie, nie jestem emo

Gość bziummmm
Mnie podobają się te trampki . x D

Gość tirarirari
trampki zawsze na czasie

Gość ukamuka
noooo...... aukcja dobiega końca więc się decyduj. Mi się podobają, Tobie się podobają- to najważniejsze przecież! Innym nie muszą! poza tym to Ty będziesz w nich chodzic

Gość fajne sa
w sam raz na deszczowe jesienne dni :D kupuj, ja mam 25 lat i chodze w trampkach a conversy to klasyka!

Gość mjałczyńska
Są super! uważaj bo sprzątnę ci je sprzed nosa ;> swoją drogą, trochę głupi pomysł wstawianie linków do aukcji na kafe. Przecież zawsze ktoś może nam podbić cenę :) albo wykupić buty/ ciuch itp....

Gość Naattaalkkakkakaaaa
okropne te buty!!!!!!!!!! fuuuj jakby uzywane!! i w ogole nigdy czegos takiego bym nie zalozyla ale to kazdy ma swoj gust jak ci sie podobaja to po co sie nas pytasz wazne ze tobie sie podobaja to ty bedziesz w nich chodzic a nie my :) pozdrawiam:)