Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z kory

zdolność kredytowa..

Polecane posty

Gość z kory

mam 21 lat, stałą pracę, zarabiam 1300 zł na rękę i jakieś 2000 zł na koncie... zdałam prawko i chciałabym sobie kupić autko za ok. 15.000 zł... dostane kredyt na samochód ?? jestem panną i studiuje zaocznie... nie znam sie na tym kompletnie, więc poradźcie coś...

Banki raczej nie chca udzielac takich wysokich kredytow osoba ktore nie braly jeszcze zadnych pozyczek, nie maja o Tobie zadnych danych itp... mi powiedzieli, ze jestem za mloda i to tez bylo na minus dla mnie... Jedyny bank, ktory dal mi pozyczke to PKO w innych proponowali male kwoty..

Gość bvvbvcbvc
a kutasa w mordzie już miałas?

Gość z kory
aha czyli jest to możliwe bym dosłała ??? a możesz zdradzić na jaką kwote wzięłaś kredyt i ile miesięcznie Cie rata wynosiła ??

Gość z kory
mam go prawie codziennie w ustach od ok 65 lat i nie tylko w mordzie ale i odbycie:)

20 tys na 8 lat a rata wychodzi po 450zl i byl to jedyny bank, ktory zgodzil sie na taka kwote. Mozesz jeszcze sprobowac w gettin banku, ale tam trzeba miec poreczyciela :)

Gość z kory
8 lat ?? :-o właśnie najbardziej mnie to przeraża że na taki okres jest się "przywiązanym" ... dzięki niezapominajka