Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość właściwie to

czy ktoś robił grillowe poprawiny?

Polecane posty

Gość właściwie to

Jakie przygotować menu? Co przydałoby się zorganizować dodatkowo, a co mniej więcej zostanie z poprzedniego dnia?

Gość ja robilam
co zostalo z wesela- wszystko, ale jak grill to grill byly mieska, kielbaski, ziemniaczki i szaszlyki typowa grilowa uczta na 27 osob niektorym sie to bardziej podobalo bo stroj byl dowolny, luzna atmosfera no i w glowie jeszcze szumialo:)

Gość lola00000
ja wlasnie chce robic grilla na poprawiny. Obawiam sie ze moze nie wypalic. Ludzie na poprawinach wymagaja obiadow itp

Gość jesssicaa
'ludzie na poprawinach wymagaja obiadow' ze co??????????? po rpsotu nei moge uwierzyc w to co napisalas , jakie do chole.. wymagaja? co dostana to zjedza i tyle!!! pewnie mialas na mysli babki i ciotki ktore obgadaja fakt ze zrobilas grilla w poprawiny :/ a pomysl z grillem swietny!

Raz byłam na takich poprawinach i było super :D W sumie to czułam się bardziej jak na pikniku niż na poprawinach ale grunt ze towarzystwo się świetnie bawiło. Na weselu było przeszło 100 osób a na grillu ok 30 (młodzi zaprosili tylko najbliższych) .Jeśli chodzi o jedzenie to były pozostałości z wesela i obowiązkowo szaszłyki,kiełbaski,karkówka,ziemniaki z grilla. Impreza była cały czas na dworze bo było bardzo ciepło(sierpień) ale żeby nikt się nie stresował to młodzi tak na wszelki wypadek wypożyczyli namiot gdyby miało padać.

Gość właściwie to
Dokładnie takie mam plany. Tylko zastanawiam się co zostaje konkretnie z wesela, bo nie wiem... Ciasta? Jakieś mięsko?Alkohol? Oczywiście na grilla będziemy mieć przygotowane specjalne smakołyki, jakieś karkówki, kiełbaski itd. Myślałam też o zrobieniu jakiś grillowych lekkich sałatek. Pomysł z namiotami też bardzo dobry. Już nawet mam zamówiony jeden u znajomych.

ja rowniez niedawno bylam na takich wlasnie poprawinach. choc bylo dosc chlodno, to podobalo nam sie bardzo. bylo o wiele mniej osob niz na weselu, ale i tak bylo milo i wesolo. jedzenie: po prostu bylo wszystko co zostalo z wesela, czyli: salatki, pieczywo, owoce, ciasta, zimna plyta, i do tego mieska (poledwica, kurczak), chyba golonko i kielbaska. Do tego przygotowano wielki gar goracego i tlustego zurku i jaja do tego: boskie na skacowany zoladek :D uwazam, ze jezeli tylko masz taka mozliwosc to grill jest swietnym pomyslem na poprawiny

moja koleżanka robiła, pogda dopisała, miala pieczone prosiaczki i jakieś inne grilowe potrawki, ludzie bardzo zadowoleni