Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludekmudek

Wstydliwy problem pomocy !!

Polecane posty

Gość ludekmudek

hello wam :) od pewnego czasu z mojego odbytu :) wydala sie woda czy jakas inna maz :/ wiadomo jakiego zapachu :(.Nie wiem co mam robic !! do tego troche mnie czysci juz od dluzszego czasu :(.Nie wiem czy to problemy z zoladkiem czy moze jelita hmm pomozcie

Gość to chyba coś z jelitami
a masz jeszcze jakies inne objawy oprócz tego?Bierzesz jakieś leki?Chorujesz na coś?Jak sie odżywiasz?

Gość ludekmudek
Czy mam inne objawy hmmm mam dosc bardzo oslabiona skorke na odbycie poniewaz czasami widze krew na papierze :) fuck sick :) a co do jedzenia hmmm normalnie sie odzywiam .

Gość blada anemiczka
musisz iść do proktologa albo chirurga naczyniowego 🖐️

to może być bardzo poważna sprawa!!! idź jak najszybciej do lekarza rodzinnego, powiedz co sie dzieje. Powinien przepisać Ci skierowanie do gastroenterologa lub proktologa. Zapytaj o lekarstwa typu duspatalin (retard), debridat, loperamid, salazopyrin itp. Jeśli w wydzielinie odbytniczej pojawia sie krew to moze to być BARDZO poważna sprawa... Boli Cię brzuch? Często masz biegunki? Jak sie odżywiasz? Lepiej tego nie lekceważyć!!! Mój chłopak miał cos podobnego, dwa razy "wyleciała" mu wydzielina z odbytu, bez krwi, bez niczego i musiał robić badania powazne i miał podejrzenie o raka... Ja sama męczę sie ze schorzeniem jelita drażliwego i refluksu i co nieco wiem na ten temat...

Gość cbadef
poczytej na str. MEDYCYNA NATURALNA - lek.med. Andrzej Janus

Gość ludekmudek
w tym problem ze jestem w uk i zabardzo mnie nie ciagnie do lekarza he a krew nie wydziela sie z odpytu tylko z podrapan :/ musze poszukac tego lekarstwa tutaj .