Coupelle 0 Napisano Październik 1, 2008 Dziewczyny.. wczoraj bylam u gina.. stwierdzil u mnie nadżerke \'krwawiącą\'.. skierowal na usg i mam czekac na wyniki cytologii.. przepisal mi gynalgin i wczoraj na noc zaaplikowalam pierwsza tabletke.. dzisiaj dostalam pomaranczowych plamien.. nie wiem co sie dzieje.. mam 18 lat wspolzyje od niedawna.. nie wiem skad ta nadżerka i to wszystko.. lekarz powiedzial mi ze to moze byc spowodowane przez bakterie i niezaleczone zapalenie pęcherza.. prosze poradzcie mi cos.. nigdy nie mialam takich upławów.. od trzech miesiecy biore yasminelle i juz sama nie wiem czy to nie przez te tabletki :(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coupelle 0 Napisano Październik 1, 2008 nikt nic nie wie?? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może po tej tabletce Napisano Październik 1, 2008 takie plamienia wystąpiły, jak się rozpuściła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uuuuuuuup Napisano Październik 1, 2008 uuup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ekati Napisano Październik 1, 2008 też tak miałam po tym paskudztwie, ale jak możesz to skontaktuj sie z lekarzem, zawsze taka porada będzie bezpieczniejsza.. a to paskudztwo, gynalgin to podobno bardzo skuteczne lekarstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coupelle 0 Napisano Październik 1, 2008 dzieki ekati.. juz myslalam ze moze cos si pogorszyło.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takuma Napisano Październik 1, 2008 po prostu ta globulka sie rozpuszcz i potem wypływa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach