Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda*

Bezrobotna matka 5dzieci

Polecane posty

Gość Magda*

Witam! moja siostra ma 5dzieci.Dwójka z nich jest w wieku szkolnym,trzecie dziecko pójdzie do szkoły za 2 lata,czwarte dziecko choruje na lekką astmę a ostatnie dziecko choruje na serduszko. Mąż siostry praktycznie w ogóle nie interesuje się rodziną.Czasem gdzieś dorobi,ale co z tego jak i tak wszystko przepije i na dodatek robi awantury w domu.Do tego wszytkiego UP ją wyrejestrował,gdyż nie była w stanie podjąć jakiejkolwiek pracy(zastanawiam się tylko jak miała to zrobić mając 5dzieci w tym 2chorych,a na nanię jej nie stać) Jak mogę jej pomóc?co jej doradzic?proszę pomóżcie!!!

Gość pigulki jej kup pod choinke

Gość Antysocjal
podwiazac jej jajniki

Gość hmmmmmmmnnnnn
jak sie nie umie zarobic na dzieci to sie dzieci nie robi

Gość ** ** * *** ** *** *** *** ***
kupuj jej antykoncepcje (od 20 czy 30 zł miesięcznie nie zbiedniejesz) wyszukaj organizacje pomocy kobietom w kryzysie w jej województwie, pomogą zdobyć finanse od państwa i prace np chałupniczą. może jakaś fundacja by pomogła z opiece finansowej nad chorymi maluchami

Gość Nasza klasa
nIE WIEM... SMUTNE MA ZYCIE.. tRZYMAM ZA WAS KCIUKI...

Gość Magda*
wiem,że zrobiła błąd,ale chcę jej pomóc.Chcę wiedzieć co jej się należy jeśli postanowi odejść od męża

Gość ytu
Sama sobie winna jest tej sytuacji , rozumiem dwoje dzieci jak sie ma takiego meza i warunki - troje - hmmm ale juz czworo i wiecej to po prostu glupota , a na nią rady nie ma

Gość ytu
co jej sie nalezy ? elimenty i nic wiecej poza opieką jeszcze opieki społecznej.

Gość ytu
Dala sobie zrobic tyle dzieci ? bo ta są tacy ludzie , nie zdziwił bym sie jak by jeszcze paliła papierosy.

Gość Magda*
A może doradzicie jej jakie sa sposoby na żebranie na głównej ulicy ? podobno wprawny żebrak potrafi z 5 dych dziennie utargować :)

Gość przepraszam ale czy jako
siostra nie widzialas wczesniej problemu? Po 2gim dziecku? bo co ci teraz pomozemy? Moze niech sie rodzina na nia zlozy.

Gość Magda*
Nie,nie pali!!!!robicie sobie z tego żarty a ja naprawdę chcę jej pomóc!!!Była młoda i głupia,każdy popełnia błędy!więc proszę tylko o poważne porady

Gość taki jeden typekkk
a ma konto w banku kilkaset zl moge jej przelac

Gość Magda*
Nie mogłam jej wcześniej pomóc gdyż byłam za młoda i tak teraz mam dopiero 20 lat i sama staram się ułożyć swoje zycie jak najlepiej

a byla juz u pomocy spolecznej i pytala sie jaka pomoc moze uzyskac??? czy raczej twoja siuostra ma to wszytsko gdzies i albo sie wyrecza innymi albo po prostu ma zatroskana siostre...

Gość Magda*
nie ma konta ale moge podac swoje.Bede wdzieczna za kazda pomoc

Gość ja pierdykam
a ile lat ma ta Twoja siostra?

Gość Magda*
moja siostra bardzo sie stara ale chcialabym tez pomoc jej jakos od siebie.Czy jesli odeszlaby od meza to gmina moze jej zaoferowac jekies nowe mieszkanie?gdyz te jakie ma jest za male i nie nadaje sie do wychowywania dzieci

Gość Magda*
ma dopiero 26lat

Gość ja pierdykam
kilkaset zl nie pomoze tej kobiecie!! nie wiem czy teraz juz cokolwiek jej pomoze... :-O

MAGDA a mozesz odpowiedziec wkoncu na moje pytania?? a byla twoja siostra w miejskim osrodku pomocy spolecznej????????/ interesowala sie jak oni jej moga pomoc?????????

Gość ja pierdykam
wiec mloda jeszcze! a Ty, jako siostra o 6 lat mlodsza jestes madrzejsza chyb a od niej... ona wczesniej nie widziala problemu? moze sie ubiegac pewnie o pomoc w gminie, opiece spolecznej, ale to wszystko i tak malo...

Gość antykoncepcja to podstawa
nie sztuka narobić dzieci,trzeba mieć warunki do ich wychowywania!Dzieci to przede wszystkim wielka ODPOWIEDZIALNOŚĆ!!!

Gość ja pierdykam
nie rozumiem bab, ktore nie maja rozowo w domu i daja se zrobic tyle dzieci!! :-O

Gość Magda*
szczerze to ona chyba tez nie bardzo wie jak moze sobie pomoc.Poza tym nie moze za bardzo gdziekolwiek wyjc gdyz ciagle zajmuje sie dziecmi.Dlatego ja chce jej pomoc