Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

enamorada

Wlasnie kupilam bilet na swieta.

Polecane posty

Zaplacilam £328.40 :O Masakra. Kupilam w British Airways, bo w tanich liniach lotniczych bilety byly jeszcze drozsze :O

Gość masakrakot
Fakt.Ceny sa kosmiczne!!!

Gość po co to
za ile osob ???

ja kupilam jeszce w sierpniu w British Airways za 200 f na grudzien , a teraz mam leciec do Wawy i kosztuje mnie to ponad 200. Strasznie ceny skoczyly!

Gość frtgtrye4yh
ja teraz ogladalam 430 funtow za 4 osoby dorosle British Airways;))na luty.

Za 1 osobe :O Patrzylam jeszcze kilka dni temu i bylo o prawie 100 funtow taniej na easyjet. Zaluje, ze wtedy nie kupilam :O Smiley 🖐️ :)

Gość frtgtrye4yh
cos mi sie wydaje ze tanie linie Rynail i wizzar to gowno .

Gość hyyy
troszke mi to nie pasuje bo sama kupowalam w weekend bilety na swieta i z britisha byly drozsze o 150 funtow niz w easy , pozatym dla mnie angielskie linie ostatnio podupadly miesiac temu bylam w polsce z nimi i co w jedna strone zniszczyli mi bagaz, z powrotem okazalo sie ze mozemy wogole nie poleciec bo jest za duzo osob a za malo miejsc do ostatniej chwili czekalismy co dalej, sorry ale cos jest nie tak zawsze ich wychwalalam ale teraz zastanawiam sie co z nimi?

Strasznie zdzieraja jesli chodzi o swieta. W ogole czasem w BA ceny sa takie same albo nizsze niz w "tanich" liniach lotniczych.

No ja kupilam dzisiaj i w easyjet byly po 330 funtow, a w ryanair ponad 340. Jesli chodzi o BA to obsluga klienta jest moim zdaniem lepsza, ale za to samoloty czesto maja stare.

Gość frtgtrye4yh
kiedy najlepiej bukowac bilety -wczesniej???

Lepiej wczesniej, w zeszlym roku i dwa lata temu zabukowalam juz w lipcu, niestety w tym roku nie mialam jeszcze potwierdzonego urlopu. Poza tym bilety na swieta zawsze sa drozsze, nawet jesli sie kupi z polrocznym wyprzedzeniem.

Gość frerbbbbbbbbbbbbbbbb
kto mi sprawdzi Rynail brystol- katowice na luty tak od 5 do 18 3 osoby dorosle;))

Gość sama sobie sprawdz
ceny moga byc bardzo rozne, w zaleznosci od tego, jaki to dzien tygodnia, ktora godzina... no i ceny ciagle sie zmieniaja, wiec najlepiej jak sama wybierzesz cos dla siebie.

Gość aat
ja zaplacilam 550 za dwie osoby 30 sierpnia, ceny na wizzairze sprawdzalam jush w kwietniu i bylo jush £215 ??!??!! tanie linie lotnicze, jasne!

Gość ffooolka
ja kupilam w polowie wrzesnia z lotu : £240 masakra!!!!!!!!! dobrze nie nie kupowlaam w central wings bo zbankrutowalo i odwolywali loty..oj ciezko bedzi eciezko..ale np autokarem do polski an swieta to etz wydatek ponad £200!!! za 24 goddziny tluczenia sie pksem?????

ja kupowalam jakis tydzien temu bilety na Swieta dla rodzicow BDG-STN-BDG. Zaplacilam niecale 1200 zl czyli to jeszcze nie tak zle na 2 osoby. Zaluje, ze nie kupilam kilka tyg wczesniej, zaplacilabym jakies 400 zl mniej...no ale coz...wazne, ze rodzice beda ze mna na Swieta:)

My chyba wcale juz do Polski nie bedziemy latac. Tak skubia nas bo wiedza, ze masa Polakow lata na swieta, to dlatego. Manipulacja jak nie wiem. W Ryanair jest cena od £189 za osobe w jedna strone do Plski na 20 grudnia. :(

Gość awerewtqwerqerq
za na jesienia latamy prawie za darmo:) linie to nie instytucja charytatywna,wiadomo ze na czyms musza zarobic,czasami daja bilety praktycznei za darmo wiec swieta to dla nich zniwa

Ja kupowałam w sierpniu, za 2 bilety tam i z powrotem zapłaciłam 125f, ale lecę na cały miesiąc. Aha lecę Easyjetem.

Dlatego ja wole, zeby to rodzinka przyjezdzala do mnie...jesli juz jednak wybieram sie do Polski to i tak tylko samochodem bo mam pieska :)

A my nie lecimy na swieta,bo nie mamy urlopu,wiec problem sam sie rozwiazal.Rodzice beda w listopadzie u nas,a w styczniu byc moze moj brat z narzeczona,wiec damy rade.Ale swego czasu wydalam juz majatek na bilety swiateczne,wiec znam ten bol:-(

a ja nie jade do polski na swieta :) nie usmiecha mi sie wydawac na sam bilet L300 pluz dojazd do lotniska+ prezenty + kasa wydana w Polsce przyjezdza do mnie i brata mama a reszccie wysle paczke i dowidzenia :) za ta kase wole porzadzic tutaj :)

Gość tamarka002
coś na ten temat czytałam na stronie www.biletylotnicze24.eu poza tym można tam czasami znaleźć naprawdę tanie połączenia lotnicze

To,ze normalne linie lotnicze nie odwolaja samolotu to oczywiscie duzy plus, ale jednak lot trzeszczacym samolotem do milych nie nalezy. Wierze jednak, ze BA ma tez nowe samoloty, moze tym razem bedzie lepiej. ;)

A ja z synem polece do Polski na swieta po swietach. :) Sprawdzalam ceny na 23 grudnia i spowrotem na 2 stycznia. Cena w jedna strone to £199 w Ryanair. W jedna strone! A gdzie tu powrot i to dla dwoch osob, ja i syn!!! Ale... Sprawdzilam ceny na 26 grudnia i kosztuje tylko £20. :) Niezle, co?