Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okresowwwa

do pań czy to Może zaszkodzić? martwie się

Polecane posty

Gość okresowwwa

dziś dostałam okres od ponad 3miesięcy. mam 17 lat i od ok 3 lat problemy z miesiączką:O zdarzało się że nie miałam jej ponad pół roku, brałam już hormony i antykoncepcyjne dla wywołania okresu. od jakiegoś czasu poprawiło się o tyle,że najdłuższy czas bez miesiączki to ok 3 miesiące i potem dostaje. zaczęłam miesiączkować w wieku 12 lat i wszystko było normalnie póki nie zaczęłam się odchudzać. Teraz od dawna jem w zupełności normalnie nie jestem chudzielcem dobrze wyglądam, a problemy z okresem są dalej. Czy To Może Mi Zaszkodzić W Ten Sposób ze W przyszłości Będę mieć Problemy z Zajściem W Ciąże??? powinnam się zgłosić do prywatnego lekarza??? pomóżcie, co o tym myślicie???

Gość okresowwwa
bardzo prosze o odzew

Gość anka baranka 2 kije
nie chce cie starszyc ale moze sie okazac ze bedziesz miala problemy...ale z drugiej strony jestes jeszcze mloda i tak naprawde wszystko ci sie jeszcze reguluje..wiec nie mnartw sie na zapas...tylko dbaj o siebie zeby sie sytuacja przypadkiem nie pogorszyla!!

Gość anka baranka 2 kije
ale ale! nie przejmuj sie! moze poprostu pojdz do gina io bedziesz wiedziec na czym stoisz??wiele dziewczyn ma problemy z okresem co wcale nie znaczy ze nie bedziesz miala dzieci!! glowa do gory!!

Gość okresowwwa
dzięki anka:) a może ktos miał podobną sytuację kiedyś?

Gość okresowwwa
wiesz już tyle razy byłam i ciągle mówi to samo, że to normalne, ale ja nie sądze żeby to było normalne po trawa już spory kawal czasu, a przed całą sprawą moje miesiączki były obfite, zdarzały się nawet bardzo:O zastanawiam się czy się wybrać d gina le ja już to gdzies prywatnie, zycie bez @ jest przyjemne, ale konsekwencje tego mnie przerażają, chciałabym miec dzieci w przyszłości