Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kafeteria

ILE CHCIELIBYSCIE ZARABIAC, ABY CIESZYC SIE ZYCIEM I MIEC SPOKOJNY SEN?

Polecane posty

Gość cdvsd
praca w dommu,przy kompie. zarobki okolo 3 tysiecy narazie mam okolo 1000 ale jeszcze dojde do wiecej

i prosze podawajcie kwoty netto i region Polski, bo wiadomo, ze to moze miec wplyw na oczekiwania finansowe.

Gość yiiiiZ
ja tez pomorskie i zarabiam ja tysiac maz 1300 i to za malo bo mamy dzieci gdyby kazde z nas mialo 2 tysiace to by bylo ok

Gość anglik
ja zarabiam 1000 funtow miesiecznie - starcza na dobre zycie w porownaniu do polskiego. a robta za 2 tys funciakow to dla polaka juz bardzo przyzwoite zycie ;)

Gość anka baranka 2 kije
21 lat/ malopolskie...obecnie dobijam do 2.200 na miesiac...bosko by bylo ok 5 tys:)

Gość mocarny browarek
4000 -- 32lata /Ślask

Gość mocarny browarek
Anglik Przyzwoite zycie ze 2000 no proszę Cie,chcesz sie na chwilę zamienić?? 2000 może dobre jak mieszkasz u rodziców którzy płacą rachunki i dają ci jesc:O

oczekiwan polskich....ja nie chce nic mowic (pisac) ani niczego sugerowac ale oczekiwania pozostana tylko oczekiwaniami a realia sa zupelnie inne.....podam państwu przyklad,pracuje w instytucji zwanej ZUSem i prosze zgadnac ile tam jestem w stanie zarobic...... otóz 1550zl brutto...... i co to ma byc za pieniadz??????!!

Gość anglik
aktualnie zarabiam tysiac :) 200 kosztuje mnie pokoj na miesiac ( dom z polakami) prace mam 300 metrow od domu :) na jedzenie w miesiacu wydam MAX 150 funciakow. za 200 funtow ubieram sie spokojnie na kwartał. ;) i oczywiscie odkladam sobie i odkladam ;) powiem tak - kto tu nie pije zarobi - bo ci co wala w domu wode dzien w dzien nie maja nic. a 2 tys funtow na miesiac - jak dla mnie bajka ;)