Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stringwdupie

nie cierpie kobiet ktorym wystaja stringi ...

Polecane posty

Gość no to wyjaśnię...
Winę za to ponosi niestety moda na spodnie bardzo krótkie biodrówki. Pod takimi ciężko jest ukryć majtki. Na szczęście powoli ta moda mija. Ja nie lubię pokazywać bielizny i zawsze staram się ją ukryć, ale muszę przyznać, że mi się parę razy zdarzyła też taka wpadka przez te nieszczęsna spodnie. Wybór oczywiście jest taki, że można kupić sobie bardzo krótkie majtki, ale szczerze mówiąc z takimi wpadki są gorsze. Moja koleżanka w takich nachylając się w pracy pokazała całkiem spory kawał rowa w dużym towarzystwie. Oczywiście są dziewczyny, które to wykorzystują i specjalnie pokazują majtki, ale nie będę tego komentować. Acha, panom przez spodnie biodrówki też zdarza się pokazać kawałek bielizny lub rowa...

Gość zws
zws niektore nie robia tego specjalnie ! np ja usiadzie albo sie schyli wtedy wiadac ,czy nie mozna tego jakos ukryc ,po co tak zaciagacie je do gory ,w d**e wam ten string nie wlazi serio? mnie o to pytasz? kup sobie stringi i sam zobacz

Gość faciioo
do i w sumie i w ogóle w szkole znowu nie poszlo? znowu pala z polskiego? ucz sie, bo w tym roku egzamin gimnazjalny...

Gość to chyba lepiej jak
jakiś fajny string wystaje (jak to określił mój kolega) niż ma wystawać rów albo jakieś majty zwykłe, jak komuś się nie podoba to wystarczy nie patrzeć, a jeśli ktoś zobaczy to w restauracji i jeść się odechce to widocznie za długo ten ktoś sie patrzył. Faceci lubią narzekać na baby ale o sobie to nic złego nie powiedzą!!

Gość miła patty
hmmmm... :) ja nosze stringi i lubie jak czasem mi wystaja ale nie tak bardzo , lecz tylko troszke , ledwie kilka milimetrów (paseczek..) jak siadam np albo schylam sie , a jezeli chodzi o bardzo wystające stringi ze spodni to NIE JESTEM "ZA"

Niektóre dziewczyny zapomniały po co wymyślono stringi. Oczywiście nie po to aby wyglądały z za spodni, tylko po to aby w obcisłych albo satynowych spodniach nie było widać odciśniętych galotów. Koszmarnie i nie sexownie zupełnie wygląda dziewczyna w biodrówkach z wywalonymi stringami (przeważnie wyświechtanymi) i jeszcze z tłustym brzuchem wystającym z przykrótkiej bluzki. A już zobaczyć to w restauracji to nie tylko jeść się odechciewa. Nie jestem przeciwnikiem stringów ale jestem przede wszystkim zwolennikiem estetyki w wyglądzie. Każdy powinien nosić to co lubi i w czym najlepiej wygląda. Więc nie skazujcie nas dziewczyny na widok waszych gatek. Jak będziemy chcieli je oglądać to wam powiemy.

Nie znoszę podobnie jak autor wystajacych stringow, blelizna z zalożenia ma byc osobista, niewidoczna

Gość no stringwdupie
to jesteśw dupie

Gość kkochany
o tak jest to często spotykane mnie tam to nie przeszkadza bo to zmysłowe jest i działa na wyobraźnię więc nie ma co przesądzać

Gość kkochany
tak dupa ja mieszkam w Warszawie i często widać majtki przecież to normalne facet to wzrokowiec o sam też wolę figi

Gość Autorze
kobiety współczesne tylko dupą mogą nam zaimponować bo reszta leży i kwiczy więc ją odsłaniają.