Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikotyna

PO JAKIM CZASIE SEKS ??

Polecane posty

Gość nikotyna

Ile byliście w związku zanim zaczęliście uprawiać sex?

Nie ma reguły ani żadnych standardów w tym względzie. Rzecz w tym, czy ty i twój partner jesteście na to gotowi ?

Gość ale tu nie chodzi o standarty
przyłączam się do pytania i dorzucam koljne: 1. po jakim czasie pierwszy pocałunek? 2. po jakim czasie pierwsze pieszczoty miejsc intymnych ręką? 3. po jakim czasie oralne pieszczoty miejsc intymnych? 4. po jakim czasie sex? oczywiście nie u każdego to występowało wg takich etapów albo też wszystko stało się jednocześnie :P ale może podzielicie się swoim doświadczeniem???? :)

Gość widzę że nikt nie jest odważny
pewnie wszyscy 4 punkty na pierwszej randce :P ja: 1) po 1 m-cu od poznania się - początek związku 2) po 2 m-cach bycia w związku 3) po 3 m-cach || || || 4) po 5 m-cach || || ||

Gość widzę że nikt nie jest odważny
PS. opisałam tylko ostatniego faceta :) przy pierwszym wszystkie "odległości" były o miesiąc dłuższe :D

Gość u mnie tak
1 - po 2 tyg od poznania sie (poczatek zwiazku) 2 - po 9 miesiacach 3 - mi po 10 miesiacach, mu po roku 4 - po 2 latach i 9 miesiacach :) mam 20 lat, zaczelam zwiazek w wieku 16 lat :) bardzo roznie maja sie te sprawy w zwiazkach, zalezy od wieku i podejscia do sprawy.

Gość nikotyna
no dalej! co tak nieśmiało??? :P

Gość tyska123
1. po miesiącu 2. po dwóch miesiącach 3. po roku 4 po 6 latach ;) to nie żart

Gość wo wow wow
wow! tyska, jak Ty to wytrzymałaś??? :)

Gość nikotyna
no to mamy jak na razie rekordzistkę w \"długości\" - tyska i rekordzistę w \"krótkości\" - poznałem ją przez net.... :D a jak to było i u innych?

Gość ruda z parteru
4. po dwoch tygodniach..

Gość hthshshhr
ale tu nie chodzi o standarty przyłączam się do pytania i dorzucam koljne: 1. po jakim czasie pierwszy pocałunek? 2. po jakim czasie pierwsze pieszczoty miejsc intymnych ręką? 3. po jakim czasie oralne pieszczoty miejsc intymnych? 4. po jakim czasie sex? 1.po tygodniu znajomosci 2.j/w 3.j/w 4.j/w jestesmy ze soba 5 lat :D

Gość nikotyna
no dobrze to może teraz o mnie: 1. po miesiacu od poznania sie 2. po miesiacu bycia razem przez bielizne a miesiac pozniej.... :) 3. jeszcze nie bylo 4. j/w

Gość 123jamaja123
1.po ok 2tygodnich 2.po ok 3miesiacach 3.nie bylo 4.po roku :)

Gość frgtgyh
1. po jakim czasie pierwszy pocałunek? 2. po jakim czasie pierwsze pieszczoty miejsc intymnych ręką? 3. po jakim czasie oralne pieszczoty miejsc intymnych? 4. po jakim czasie sex? Ad.1 hmmm 2 miesiace odp oznania ;p ale w sumie pierwsze spotkanie real ;D Ad.2 hmm miesiac od bycia razem :) Ad.3 hmmm 2 miesiące Ad.3 3 miesiące :) Już 2 latka Razem :)

Gość uppppppppppppppppp

Gość Natatataliaiaaa
Ja jestem ze swoim rok juz :) 1. Pierwszy pocałunek... na drugim spotkaniu.. 2. Hmm po 2tyg... 3. Też jakoś tak... 4. Po miesiącu :) Byłam wczesniej z facetem 3lata i nie kochałam się z nim ten był moim pierwszym az sama jestem zdziwiona ze po miesiacu juz poszlam z nim do lozka.. po prostu ma cos w sobie :)

1.Gdzieś tak na 5 spotkaniu. W dniu, w którym mnie pocałował zaczęliśmy być parą. 2 i 3 po dwóch tygodniach znajomości. 4. Po m-cu

Gość uppppppppppppppppp

Gość co ty pierdolisz cieciu z gory
1. po jakim czasie pierwszy pocałunek? 2. po jakim czasie pierwsze pieszczoty miejsc intymnych ręką? 3. po jakim czasie oralne pieszczoty miejsc intymnych? 4. po jakim czasie sex? 1.po jakims tyg znajomosci 2.po mies 3.nie bylo 4.po mies

Gość zololola
1. po 7 miechach od rozpoczecia znajomosci 2. po 3 miechach chodzeni 3. po 4 miechach chodzenia 4. po 5 miechach chodzenia ;);) Pozdrawiam