Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisieńka24

telefon z USA lub z Chin

Polecane posty

Gość monisieńka24

Mam pytanko, czy będę miała jakieś problemy z telefonem kupionym w usa lub w chinach jeśli jest opisany jako unlocked i without contract?Chodzi mi o to czy będę mogła włożyć kartę np.tak tak i będzie normalnie działał i co z ładowarką ?Może ktoś się w to bawił?

Gość monisieńka24
na pewno ktoś isę znajdzie...kto wie...

Gość pan dobrodziej
unlocked to oblokowany co do "działania" w usa może być ładowarka na 110V najlepiej wybrać telefon który jest sprzedawany w europie ja bym nie kupował ze względów gwarancyjnych zepsuje się po 2 miesiącach i co ?

Gość monisieńka24
przecież można kupić telefon z gwarancją nawet na 2 lata.Wiem, że mogę kupić w europie, mało tego na dobrą sprawę mogłabym się również skusić na Polskę :) Ale tam mogę kupić superwypasiony telefon trzy razy taniej niż w Polsce.Nie jestem gadżeciarą, chciałam kupić go komuś w prezencie.

Gość stanowy
najpierw kup sobie ladowarke polska bo nawet nie wlaczysz w Polsce nic ze Stanow,inne gniazdka sa tutaj

Gość monisieńka24
a z kartą nie będzie problemów?Wiem, że unlocked to odblokowany a without contract, to chyba , że nie jest przypisany do żadnej sieci (jedno z drugiego wynika...)

Gość monisieńka24
wyczytałam, że dają też europejską wtyczkę, więc chyba będzie okej

Gość pan dobrodziej
ja nie przeszadzam z gwarancją bo takie urządzenia się często psują a gwarancja przeważnie nie jest międzynarodowa.

Gość fefe
Chyba najlepiej będzie jak wyślę maila do stanów i po prostu się o wszystko wypytam.Myślałam,że może ktoś się znajdzie,kto zna sprawę z autopsji.