Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KarolinkaGogolinka

Moj facet mowi ze makijaz to oszukanstwo

Polecane posty

Gość KarolinkaGogolinka

Moj facet mowi ze czuje sie oszukany jak laska nosi makijaz, a potem wyglada bez niego calkiem inaczej. W ogole to nie lubi mnie bez makijazu. Tlumaczy ze poznal mnie jak bylam z makijazem, i taka chce mnie pamietac caly czas. Prosi mnie zebym zawsze miala makijaz, nawet w dni kiedy nigdzie nie wychodzimy. Wasi faceci tez tak maja? Ja ladnie wygladam z makijazem,ale bez makijazu to jak zupelnie inn a osoba, postrach :/

Gość facet jakis
wogole ten makijaz to porazka u niektorych dziewczyn,My faceci sie nie malujemy a i tak wygladamy pieknie :-D To jest to :classic_cool:

Gość kontrola niebiurowa
jasne i blade to masakra wyglądają bez makijazu więc lepiej niech tapatują a faceci cóż z makijażem czy bez jeden huj

Gość Adam z Płocka
nie martw się, teraz faceci tez się malują. Ja na codzień używam błyszczyka, kredki do oczu, czasem lekkiego pudru i jest git

Gość kontrola niebiurowa
bo jeszcze ci cipsko wyliżą

Gość Martyna 23
nom racja.. makijarz naprawde duzo zmienia. ja tez robię, ale delikatny, mimo to kiedy nie wytuszuję rzęs wygladam jakbym chora była.. :P gorzej jak facet pozna laske co ma tone tapety i nagle pokaze mu sie bez :P porazka :P

Gość Oblech
Eeeee tam. Każdy gooopi wie, że kobieta ma makijaż i bez niego przeważnie wygląda troszkę gorzej. Gorzej jest ze stanikami. Widzisz taki, który podnosi i rozdziela, a jak partnerka go już nie ma, to zastanawiasz się, jak popsuć grawitację :O

Gość KarolinkaGogolinka
Ale to jest orawda to pisze i nie zadna prowokacja. Wiec prosze nie pisac 0/10!

Gość sałata
"jasne i blade to masakra wyglądają bez makijazu więc lepiej niech tapatują" palcem pokazywać nie będę, ale kogoś tu nieźle pojebało, jakąś laskę rodem z solary prawdopodobnie :o co do tematu, facet cię kocha za wygląd? mój czy mam makijaż, czy pryszcza wielkości stodoły i wory pod oczami, bo się nie pudrowałam, to i tak nie kłapie gębą.

Gość kontrola niebiurowa
sałato nie zrozumiałaś chyba że bez makijażu to się mogą brunetki pokazać jeszcze albo ciemnookie a inne to nie tak bardzo więc zastanów się najpierw a potem wciskaj kapustę

ja codziennie sie maluje-jedynie jak nie wychdzie z domu to sie nie \"{tapetuje\".Zazwyczaj nakladam troche wiecej pudru-ogolnie makijaz robie sobie bardzo ładny tylko zawsze ciemnyy-w jasnych barwach czuje sie tak jakos......brzydko....Mam ostry wyraz twarzy.do tego ciemno pomalowane oczy i idealna skore.....i na to leca faceci :P gdy zmywam to wszytsko z siebie wygladam zupelnie inaczej ale jakos nie mam kompleksow ze wygladam \"gorzej\".Wygladam jak wygladam/jestem jaka jestem. Na poczatku moj narzeczony skarzyl sie ze mam sie tak ostro nie malowac ale ja to KOCHAM ,naprawde uwielbiam to... a teraz po 2 latach mowi ze bardziej mu sie podoba \"w\" niz \"bez\" :) a nawet jak pierwszy raz u niego spalam -jak mielismy swoje poczatki-nie mialam zadnych chamulcow przed zmyciem sobie makijazu przed snem....nawet sie nie zawachalam i szczerze nawet wtedy nie obchodzila mnie jego opinia czy mu sie bede podobala bez tego wszystkiego.Nigdy nie mialam zastrzezen do siebie w tych kwestiach chociaz do najpieknijszych nie naleze :P