Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manieslaw3

Co zamiast tabletek?

Polecane posty

Gość manieslaw3

Doradzcie co oprócz tabletek? Stosujemy tylko prezerwatywy ale juz czas na dodatkowe zabezpieczenie. Co polecacie?

Gość zoniiita
może globulki?

Gość manieslaw3
Globulki odpadają, strasznie się pienią i trzeba czekać...

Gość gosiaczekrrrrr
plastry

Gość manieslaw3
plastry? a czy nie ma ją one w sobie dużo hormonów?

Gość abc25
plastry mają tyle hormonów co cilest a czemu boisz się tabletek? wcale nie są takie złe no chyba że masz konkretny powód

Gość manieslaw3
nie ja się obawiam, a moje dziewczyna... własnie też nie mogę tego zrozumieć i nie wiem jak ją przekonać...

Gość abc25
przepraszam myślałam że jesteś dziewczyna skoro pytasz o tabletki sorrki;-) poleć jej yasminelle nie tyje się po nich bo mają minimalna ilośc hormonów a najlepiej niech idzie do gnekologa i tam zapyta o porade lekarz jej doradzi lepiej

Gość manieslaw3
nic sie nie stało:) dziękuje Ci bardzo. W końcu jakaś miła i żetelna odpowiedz na tym forum. Nazwe zapamiętam a co do ginekologa to cieżko mi będzie ją przekonać żeby poszła... nie wiem jakich użyć argumentów...

Gość abc25
poprosty każda dziewczyna przed zaczęciem współżycia powinna się przebadać i pogadać z lekarzem. tabletki daja większy komfoft też kiedyś używaliśmy gumek ale mój chłopak stwierdził że to jak całowanie sie przez szybe:-) dlatego przekonałąm się do tabletek bo chcę żeby obojgu nam było cudownie i...rzeczywiście przy tabletkach tak jest, kocjamy sie kiedy mamy ochote i niemusimy uwarzać jak przy gumkach teraz mamy pełen komfort

Gość manieslaw3
widzisz tylko że my już się kochamy. Co prawda od 4 miesięcy. W naszym przypadku chodzi o dodatkowe zabezpieczenie przed ciążą... bo wiesz sama jak to jest z gumkami... Niedawno mieliśmy przykrą sytuacje tylko że całe szczęscie że zanim zaczelismy zauważylismy pęknięcie... i pomyślałem, że tyle lat seksu przed nami i należałoby jakoś się bardziej zabezpieczyć... Moja dziewczyna nie chce słyszeć o tabletkach i dodaje że i tak byśmy robili to w prezerwatywie bo nie zaryzykowałaby bez... tak wiec jestem skłonny "całować się przez szybe" jeśli ona zgodzi sie na tabletki... tylko jak ją przekonać... moze powiesz mi cos wiecej na temat tych co wymieniłaś?

Gość manieslaw3
coś wiecej na temat tych tabletek co wymieniłaś

Gość a wiesz czemu
Twoja dziewczyna nie chce brać tabletek? Pewnie chce być zdrowa, bo tabletki dają dużo skutków ubocznych (czasami nie od razu). Poczytaj sobie ten temat http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2557799 Może to Ci rozjaśni sytuację🖐️

Gość abc25
hmmmm co moge Ci powiedzieć...brałąm je przez prawie rok ale są dośc drogie bo ok 40zł więc zmieniłam je na'' cilest'' mają więcej hormonów ale są tańsze bo niecałe 20zł. tabletki są bezpieczne niewiem jak wy ale my traktujemy sex nie tylko jako ''sex'':-) dziwnie powiedziane ale niewiem jak to wytłumaczyć. poprostu próbowaliśmy najpierw gumek poem były plasterki ale odpada bo koszt to 60zł a teraz są tabletki ja czuję sie dobrze żednych dolegliwości i skutków ubocznych nie odczywam tylko przyjemność:-)

Gość abc25
hmmmm co moge Ci powiedzieć...brałąm je przez prawie rok ale są dośc drogie bo ok 40zł więc zmieniłam je na'' cilest'' mają więcej hormonów ale są tańsze bo niecałe 20zł. tabletki są bezpieczne niewiem jak wy ale my traktujemy sex nie tylko jako ''sex'':-) dziwnie powiedziane ale niewiem jak to wytłumaczyć. poprostu próbowaliśmy najpierw gumek poem były plasterki ale odpada bo koszt to 60zł a teraz są tabletki ja czuję sie dobrze żednych dolegliwości i skutków ubocznych nie odczywam tylko przyjemność:-)

Gość abc25
wszystko jest niezdrowe żywność w sklepach jest niezdrowa,popierosy są nie zdrowe,alkohol jest ie zdrowy i nawet witaminy mają skutki uboczne ale antykoncepcja jest czymś koniecznym niechce się truć to namów ją do plasterków możesz jej połowe płacić pamiętaj że tabletki czy plasterki wymagają recepty więc ginekolog jest nieunikniony twija dziewczyna nie powinna się go bać skoro podjęła tak ważny krok jakim jest współżycie

Gość taka sobie jaaaaaaaaaaaa
abc ale wiesz tabletki dzialaja roznie na inne daiewczyny:) wiec nie jest powiedziane ze ona nie przytyje albo cos bo ty tak mialas...:) widzisz ja zmienilam na cilest rok temu bo mial super opinie a jak zaczelam brac zaczely sie niekonczoce sie zapalenia ktorych nie potrafilam wyleczyc i dopiero po odstawieniu wsyztsko wrocilo do normy:)

Gość odginekologaaaaaaa
zaprowadz ja do dobrego ginekologa niech karze sobie zrobic badania krwi i na hormony i wtedy dopiero lekarz niech jej przepisze odpowiednie tabletki!!! bo teraz tow ciemno przepisuja!!!!!

Gość asia88-84
do zalozyciela tematu dfoskonale rozumiem twoja dziewczyne mialam takie same obawy zadnych tabletek!!!ale zmienilo to sie kiedy zaczely sie wyjazdy wakacje i oce kiedy myslalam ze znowu brak gumek albo znowu pekla wiec ablety biore miesiac i jest super pozdrawiam