Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pantoflarz

Mam ochotę na żonę kumpla- na sex z nią

Polecane posty

pantoflarz oderdobe masz przystojnego męża? Ciulu czytaj uważnie kobieta nie używa przemocy w swoich postach!!!

wanesa oderobe... tak moge sobie wyobrazic ze moj maz bzyka jakas goraca niunie, tylko ze ciezko bedzie mu znalezc lepsza ode mnie, wiec wiem ze tego nie robi poza tym, kazdemu wolno marzyc, mi tez Każdy ma jakieś własne pojęcie o małżeństwie..Nasze się trochę róznią..Ot wszystko!! A marzenia.Coś jest na rzeczy, bo skoro sie takie pojawiają to chyba cos nie gra w związku..ale nie mnie to oceniać

Gość pantoflarz
hej ... jak tak sobie czytam to chyba wiekszość tu obecnych to chodzące aniołki. myślę ,że większość udaje nawet tu lepszych niż jest Zdecydowana większość populacji ma ochotę na małą cichą odmianę raz na jakiś czas w swoim małżeństwie , najlepiej cicho i bes rozgłosu. Nikt nis chce krzywdzić rodziny , robić przykrości znajomym. Nie jestem zboczencem , erotomanem , ale miewam w życiu marzenia erotyczne , czasem drobne zdarzenia, przygodę. Nigdy nie chciałbym zrobić coś co by było przykrością dla innej osoby, jeśli jakiś grzeszek to cichutko i tylko dwie osoby o tym wiedzą. Nie zgrywajcie świętoszków , co nikomu ni zdarzyło się będąc żonatym/mężatką całować się lub pieścić w sposob jednoznaczny z innym partnerem niż mąż/żona ? Życie jest bardziej skomplikowane... czekam na wsze głosy!!

ŻONA CO UWIELBIA SEX Mam nadzieje że twoja żona też miewa przygody i grzeszki i to z mężczyznami bo z ciebie to kapeć zona to co z tymi fotkami twoimi z wojazy..??? pokazesz?..:D

ŻONA CO UWIELBIA SEX A co byś chciał jeszcze zobaczyć??? To co zakryte czy odkryte??? zona to zakryte juz widziałem...:P:P:P serio mowie podeslij no jakas fote z twojej podrózy:D...

Gość merceres
pogadaj sobie z nia. skoro masz odwage na takie pomysly to i wykaz sie odwaga i jej powiedz jakie masz pragnienia :P a tak na marginesie to odradzam tak glupi pomysl. postaw sie na miejscu swojego kumpla. gdyby ktos tak TOBIE odbijal zone??

ŻONA CO UWIELBIA SEX Niedźwiedź jak zobaczysz coś tam jeszcze to bardziej ześfirujesz na moim punkcie Znowu w nocy nie będziesz mógł spać no własnie...ja chodze coraz czesciej wczesnie spac,a chciałbym troche dłuzej posiedziec sobie w nocy ..a nie mam sposobu na to :O wiec podeslij.....:D

\"tylko ze ciezko bedzie mu znalezc lepsza ode mnie, wiec wiem ze tego nie robi\" tu nie chodzi o to by była lepsza w czymkolwiek, chodzi o to by była inna:/ nie byłabym wiec na twoim miejscu taka pewna:D

jedyną skuteczna metodą dochowania wierności przez partnera jest uzmysłowienie mu co straci jesli sie na inną dupe porwie:D mój ma to w punktach- na piśmie:D

doprawdy... on mnie traktuje jak wygrany los na loterii. wiec jestem pewna, zreszta szczerze mowiac to on w naszym zwiazku jest ten zaborczy-nie ja, i napisze jeszce raz: marzenia nikomu krzywdy nie robia

wanesa to winszuję, znam jednak takiego jednego, strasznie zaborczego, zazdrosnego o swoja żone, której głowe zdobi piękne dostoje poroże:D

Gość nie sypiam z komiczne
pantoflarzu (brawa za trafnie dobrana ksywke) myslenie o partnerach naszych znajowych to naturalna rzecz. Mi w myslach niejednokrotnie zdarzylo sie pobaraszkowac z nie jedna taka osoba:-))). Ale a) albo zostawiasz to na etapie mysli i koniec b) albo - zwazywszy wszytskie + i - dzialasz. a nie jeczysz i zlochasz nam tu w rekawy.

Gość pantoflarz
Co z Wami , sami święcie uczciwi ? nigdy nic , absolutnie nic na boku wam się nie przydażyło ?? Nigdy nie całowaliście się z innym/inną namiętnie gdy nikt nie widział ? Żadnych sex-zabaw z czyjąś żoną /mężem , panienką lub chłopaczkiem - wybierz zależnie od upodobań ? może się troszkę pozwierzamy przy okazji tego topiku ?

Gość a co Ty...
książkę piszesz badania prowadzisz?! wyszedł plotkarz z pantoflarza :D

Gość pantoflarz
nie ale wkurza mnie te moralizowanie i chcę sprowokowac wyjaśnienia tych "nieskazitelnych" ... k***a

a mnie wkurwia, gdy facet tylko gada i gada i gowno z tego wynika... skoro jestes taki kozak i masz chrapke na kobiete kolegi, to działaj, a nie pitolisz farmazony jak baba na targu... wiedz jedno - o dobrego kolege trudniej niz o fajną dupeczke...

Gość pantoflarz
Nie tylko gadam .... urabiam ją co jakiś czas gdy jest okazja , ale trwa to zbyt długo i mam wrażenie a nawet pewność , że ona się boi bardzie niż maiała by ochotę. Jaki sposóbją zbajerować aby mi doopki dała , a nie kobinowała..

Nie zbajerujesz kobiety kolegi tak by Ci dupy dała... albo Ci da i bedzie to czysty sex i tu zadnego bajeru nie trzeba, bo juz powinna miec na Ciebie ochote, albo Ci nie da i jest po jabłkach... Jesli ja "zbajerujesz" to rozwalisz swoj i jej zwiazek - a Ty chyba chcesz sobie tylko podymać, bez armagedonu w zyciu prywatnym?

Gość pantoflarz
Jasne mam ochote ją poprostu podoopczyć bez żadnego dorabiania. Przypomnę ,że jak jeszcze była panienką to kiedyś się z nią całowałem i cycuszki pieściłem.....bez doopczenia

odnośnie tematu- bzykanie zony, dziewczyny kumpla lub męza, faceta kumpeli to najwieksze skurwysyństwo na świecie:/

Gość Koles...
wiesz ja chyba stukalem twoja zone ,dobrze robila mi loda, jestesm twoim sasiadem nawet sie tego nie spodziwalbys po mnie...niezla suka z niej...lec do gory to bzykniesz...

Gość pantoflarz
do DOPRAWDY , wierz co twoja odpowiedź jest chyba dotąd najtrafniejsza... pozdr ;-)

Gość miła 19
no to wynajmij se lepszą od niej prostytutke niech pokaże na co ją stać aby nie yła amatorką