Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagódka1984

Czemu inne dziewczyny tak nienawidzą nas kobieco zbudowanych?

Polecane posty

Gość Jagódka1984

Czy dlatego, że zdają sobie sprawę iż takie kobiece jak my są dla mężczyzn sto razy lepsze od nich? Zazdroszczą nam powodzenia i obecności w marzeniach i facetów którzy mają dość anorektycznych wieszaków i chcą poczuć prawdziwą zmysłowo zbudowaną kobietę? Tylko czy z tego powodu muszą szargać naszą opinię w internecie? Nie mogły by się postarać i same stać się kobieco zbudowane z obfitymi piersiami i pośladkami za które aż chce się łapać, a nie stawać się coraz bardziej zasuszonymi i zakonserwowanymi we własnym jadzie anorektycznymi paszczakami?

zazdrościsz chudym, że tak jadem na nie ziejesz ? :o jak chcesz, bądź sobie gruba. wiekszość facetów nie lubi kobiet przy kości. a uznawanie chudych za gorsze przez grubasy jest okropnie żałosne :o

Gość Oblech
Ja za większą pierś czy poślad bym złapał, ale nie za fałdę tłuszczu na brzuchu :P

Gość Jagódka1984
Niczym wygłodniały lampart przeszukujący puszczę, z wielką godnością i całkowitą pewnością o słuszności swojego postępowania, z majestatycznym spokojem i skupieniem umysłu godnym medytującego buddysty, przemierzam bezkresne szlaki doliny Kongo w poszukiwaniu ciepłych aromatycznych stolców dzikich zwierząt, aby móc zaspokoić swój niedający się opisać głód oraz uświadczyć podniebienie smakiem tego cudownego przysmaku, który gdy już znajdę to z wielkim pietyzmem i z poszanowaniem godności oraz ze świadomością wspaniałości chwili wyniosłym ruchem ręki obejmuję upatrzony stolec i w sakramentalnej ciszy konsumuję swój posiłek, aż mi się uszy trzęsą, odczuwając przy tym stan głębokiego oczyszczenia duszy i całkowitego spełnienia swojej egzystencji. :classic_cool:

Gość Jagódka1984
i kto tutaj zazdrości robaczku41? Pewnie nie raz twój facet obejrzał się na ulicy za taką jak my więc ty teraz mścisz się w internecie

jeśli chodzi o mnie to nie jestem gruba, tylko mam kobiecą figurę tzn można odróżnić we mnie talię, biodra. piękność figur nie jest sprawą dyskusyjną , każdy ma inny gust

ja akurat jestem gruba jakbyś wiedzieć chciała :D ale grubasów nie toleruję i wszelkiemu uważaniu się grubasów jak i chudych za lepszych mówię stanowcze NIE.

Gość chudzielec do potęgi n-tej
trochę przegięłaś używając pewnych wyrażeń - sama wiesz, których. Domyślam się, że spotkało cię coś przykrego - i to dlatego. Ja oczywiście mogę napisać tylko w swoim imieniu, to co myślę. Sama jestem chuda - nawet bardzo. Nie zazdroszczę nikomu niczego i nie ma we mnie żadnych negatywnych uczuć do nikogo. To prawda, że mężczyźni lubią kobiety o \"kobiecych kształtach\" - mnie samej się takie podobają. :-) Ale są faceci, którzy lubią takie jak ja. No i wszystko jest w porządku. Idiotycznymi tematami na forum nie ma się co przejmować - niestety ludzka głupota nie zna granic. Dzieci neostrady,żywiące się plotkami, mające fałszywy obraz rzeczywistości, których jedyną \"ambitniejszą\" lekturą jest Pudelek - no i czego od nich wymagać? Zapewniam cię, że życie szybko zweryfikuje ich poglądy.:-) Pozdrawiam

a ja jestem gruba i jestem zajebista i mam w głebokim powazaniu co kto o mnie mysli, bo nie ma równie idealnego czlowieka jak ja nigdzie :classic_cool: i co buraki????? ahahahhahaha!!!

Gość wiekszej glupoty
robaczek41---> nigdy nie czytalem :D Z chudymi babkami mozemy dreptać ale na zony i stale partnerki wybieramy te bardziej przytulne :) i nie mow w imieniu wiekszosci facetow jestes kobieta i nic nie wiesz o facetach :P

Gość
gdyby ta teoria była prawdziwa to nie znałabym tylu szczuplutkich mężatek, każdy musi jakoś podbudować swoje ego i dobrze że autorka siebie akceptuje ale idzie zbyt dalek w swych teoriach :)