Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje szczęście

idealna figura - zróbmy to razem

Polecane posty

Gość moje szczęście

witajcie moje kochane. Zakładam ten topik gdyż szukam osoby z którą moglabym razem dążyć do osiągnięcia idealnej sylwetki. Jestem szczęśliwą mężatką. Mam kochanego męża i to właśnie dla niego chcę zrobić coś co bedzie cieszyć nas oboje. Ale wracając do tematu szukam osób z którymi układałabym jadłospis na każdy kolejny dzień. Chciałabym się wymieniać wynikami i osiągnięciami. Razem łatwiej. razem osiągniemy cel bo razem można góry przenosić. Wierzę że nam się uda. czekam

Gość inspiro
tez byłam pełna zapłąłu na początku. doczepiłam sie do jakiego topiku. po tygodniu pisałam sama ze sobą:(

ja chciałabym sie bardzo dołaczyc, staram sie stosowac diete ketogeniczną, ale niestety piwsko mmnie gubi, marze o zrzuceniu 10 kg, nie bardzo wierze ze to osiągnę ale faktycznie jeśli ktos bedzie mnie motywował to może dam rade, pozdrawiam cieplutko

Gość Paaatrycjaaa
Witaj;) ja chętnie się do Ciebie przyłączę;)

Gość moje szczęście
niestety ja też lubię piwo, ale myślę że raz na tydzień nam nie zaszkodzi. Ułóżmy sobie jadłospis na jutrzejszy dzień. Stosowałam już wiele diet na których rzeczywiście chudłam i nie ma efektu jojo ale to ciągle za mało. Chciałabym dopelnić dzieła.

Gość moje szczęście
biorąc pod uwagę doświadczenia z poprzednich diet proponuję : I posiłek : kawa z jedną kostką cukru II posiłek: serek wiejski i pomidor III posiłek: kefir oczywiście jakiś 0% IV posiłek: jakieś mięso może kurczak gotowany np. udko V posiłek: jabłuszko Przez cały dzień 3 litry wody. Do kefiru można dodać otrębów Co wy na to? Działamy? Ja już mam dobre przeczucie

tylko jak ja ta wode wypije, jakby mozna było piwo... jutro ide na impreze najwyzej bede pila wódke z cola light

ja proponuję zamienić kolejnością jabłuszko z kurczakiem;] wyznaję zasadę węglowodany wcześniej, a białko później;)

Gość moje szczęście
chcę to zrobić, tylko tak na serio bez oszukiwania. bądźmy wobec siebie uczciwe. Ile to możliwe utrzymujmy kontakt przez cały dzień.

Gość moje szczęście
ok no to zamieniamy kolejność, no ale ostatni posiłek o 17.00 > Zyczę powodzenia sobie i wam

Gość isisss
ja też chętnie się przyłączę :) bo różne diety już próbowałam, ale bardzo szybko kończyły mi się pomysły na to co jeść :)

Gość moje szczęście
cieszę się że coraz więcej nas jest . Będziemy się wzajemnie mobilizować i codziennie razem układać jadłospis na kolejny dzień. Ustalmy jeszcze jedno - nikomu nie mówcie że się odchudzacie, zobaczycie jakie będzie zaskoczenie osób w waszym otoczeniu gdy zaczniecie chudnąć. ja już nie mogę się tego doczekać. Buziaki

Gość moje szczęście
Myślę że tak 8 do 10 kilo to damy radę zrzucić. Byłam już na podobnych dietach i tyle właśnie udawało mi się chudnąć. Jednak każdy organizm reaguje inaczej.

Gość moje szczęście
myślę że tyle w dwa tygodnie

Gość moje szczęście
Ale jedna zasada - BEZ OSZUKAŃSTWA. Posiłki co 3 godziny.

Gość moje szczęście
Zapach_akcji bardzo się cieszę . Pewnie że możesz, o będzie dla mnie zaszczyt. Buziaki

Gość moje szczęście
sorki za zjadanie liter zapach_akacji

Cześć dziewczyny:) Ja również się chętnie dołącze:) Patrycjo, pochwal się jak udało Ci sie zgubić tyle kilogramów, brawo! Moje szczęście, nie uważasz,że 8-10 kg na 2 tygodnie to za duzy spadek wagi, mam tu na mysli czyhajacy na nas efekt yo-yo. Może lepiej troszke dłużej a zdrowo i skutecznie. Napiszcie ile ważycie i mierzycie wtedy bedziemy mogły porównywać nasze wyniki. Jak u was ze sportem dziewczyny, może sie wspolnie zmobilizujemy, co?

Gość moje szczęście
wiek tutaj nie ma znaczenia , mamy wspólny cel i dzięki temu możemy się zaprzyjaźnić. a jesli chodzi o 10 kilo w dwa tygodnie to rzeczywiście bedzie to szybki spadek wagi ale to dlatego iż organizm tak zareaguje na zmianę trybu życia. Na początku szybko spadnie a potem niestety bedzie sie to troszeczkę dłużyć. Chodzi o ostateczną zmianę trybu życia. Nawet jeśli schudniemy powoli a potem zaczniemy normalnie jeść to i tak przytyjemy. Jesteśmy niestety skazane na wieczną walkę z tłuszczem i życie na ciągłej diecie.

Gość moje szczęście
a jeśli chodzi o ćwiczenia to jak najbardziej , Ja chodziłam kilka tygodni temu systematycznie na aerobik ale niestety są to duże koszta więc postanowiłam ćwiczyć w domu to czego tam się nauczylam czyli przede wszystkimn ćwiczenia aerobowe

Gość moje szczęście
Zapach_akacji damy radę razem. Śpij spokojnie Dobranoc

Gość moje szczęście

Gość karuska
hej dziewczyny, ja się przyłącze, chce schudnąć 7 kg pomału i zdrowo.