Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje szczęście

idealna figura - zróbmy to razem

Polecane posty

Gość moje szczęście
cześć . ja właśnie siedzę przy kawce tzn przy moim dzisiejszym pierwszym posiłku. Jestem pełna nadziei i energii że w końcu z wami uda mi się osiągnąć cel. Świetnie się czuję i nawet nie mam ochoty jeść nic grzesznego. Pozdrawiam

Mija dziękuję za gratulacje;) hmm zaczęło się od odstawienia białego chleba,ziemniaków, ryżu makaronu etc. no i oczywiście o słodyczach i fast foodach tez zapomniałam. Potem ostawiłam też ciemny chleb i zastąpiłam go tylko 2-3 kromkami wasy dziennie. Teraz to żołądek tak mi się skurczył,że po 2 wasach mam wrażenie,że pęknę:P Na obiad to czasem jakaś gotowana pierś z kurczaka, jakaś fasolka, kalafior czy brokuł. Początkowo jadłam kolacje (przed 18) ale teraz już nie jem bo się odzwyczaiłam. Czasem pozwalam sobie na 1 jabłko dziennie, wypijam też 1-2 kawy z odrobina mleka 0%tł. i słodzikiem. Co więcej? Trochę ćwiczeń i ot cały efekt;)

Gość isisss
Witam, ja właśnie jem pierwszy posiłek - czyli kawę , ale nie z cukrem tylko z mlekiem:)

Gość moje szczęście
isisss chyba troszkę późno jesz pierwszy posiłek. Opadniesz z sił. A pozostałym jak idzie ? Z wami jest świetnie, aż chce się żyć i odchudzać .

Gość isisss
ale ja niedawno wstałam :)

Gość moje szczęście
cześć. trochę późno zaglądam, ale przez cały dzień oglądałam mieszkania. Niestety ceny są masakryczne. Ja mam do wypicia jeszcze 1 litr wody i bedzie dobrze. Spotkałam dziś koleżankę która strasznie schudła i wiecie co stosowala - meizitang. Znalazłam artykuły na temat tego preparatu i chyba nie odważylabym sie tego stosować. Wolę schudnąć zdrowo. jakieś propozycje jadłospisu na jutrzejszy dzień?

Gość moje szczęście
spodziewałam się tego. Na każdym topicu znajdzie się osoba która próbuje zamieszać. Ale mnie to nie rusza. Nikogo nie zmuszam do stosowania tego co ja. I nikt nie ma prawa tego oceniać. Szukamy diety , która będzie działać na nasz organizm. To nie jest jadłospis wymyślony przez znanych dietetyków, po prostu cała tajemnica polega na jedzeniu niewielkich ilości jedzenia. Ot to właśnie. A skąd wzięłam te 8 - 10 kilo - po propstu ja tak schudłam właśnie w ten sposób, więc nie pisz mi tutaj że to pic na wodę. Każdy jest mocny przed monitorem mając klawiaturę w rękach.

Gość Love m.A
Witajcie!Chetnie przylacze sie do Was dziewczynki.Na szczescie nie mam wiele kg do zrzucenia-jedynie 3-4 ale to i tak dla mnie wyzwanie:-P

Gość moje szczęście
super że coraz więcej osób się przyłącza. Nadal czekam na jadłospis na kolejny dzień. Kto ma jakieś propozycje?

Gość Love m.A
Wiadomo,ze sniadanie jest najważniejszym posiłkiem w ciagu dnia,wiec uważam że powinno byc w miare treściwe.Ja z reguły jadam płatki fittnes z mlekiemO.5 tł. potem kawka.Obiad hm.. może warzywa na parze z brązowym ryżem i jakas suroweczka? potem jakis owoc np Jabuszko.Kolacja.Słyszalam,ze jeśli bardzo ssie w zolądku,powinno sie zjeśc jajko na twardo.Troszke dziwne,bo jajko ma chyba sporo kcal? W kazdym badz razie zapycha:-) Podobno mozna jesc wszystko przez caly dzien,byle nie po 18.

Gość moje szczęście
początek i koniec mi odpowiadają, tylko że będąc w pracy nie przygotuję sobie warzyw więc zastąpię je serkiem wiejskim.

Gość isisss
ja zamiast płatków fitness - zwykłe owsiane :)

OJj dziewczynki jabłuszko na kolację to błąd...ma za dużo węglowodanów...lepiej wrzucić w to miejsce jakąś grillowana/gotowana rybke czy kawałek piersi z kurczaka...no a jeżeli ktoś nie może się przekonać do białka na kolacje to chociaż warzywa:) A owocki to lepiej przed obiadem konsumować no i też nie za dużo,bo wbrew pozorom to cukry...cukry=tycie;] oczywiscie bez przesady, od jednego jabłka czy brzooskwinki nie przytyjemyy;p a i dla zdrowia jeden owoc nie zaszkodzi:)

Gość moje szczęście
masz rację. czyli jabłko zamieniamy na marchewkę gotowaną oczywiście. Surowe organizm długo trawi.

Gość moje szczęście
świetnie. nawet mi to problemu nie sprawia. Wiem ze kilka osób razem ze mną się męczy w imię wyższych rzeczy. Dodajecie mi sił. Dzięki

Gość z idealną figurą
to trzeba sie urodzić