Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam lat 25

szukammmm dziewczyny

Polecane posty

Gość adam lat 25

wymagania: w miare ladne i najwazniejsze zeby duzo nie mowila

Gość adam lat 25
pisac moze duzo...; tylko zeby duzo nie mowila chyba za duze wymafania mam :]

Gość Dzień dybry...
Niestety, muszę dopiero skończyć 18-stkę. ;) Ale nic więcej nie mówię, bo przecież tego nie lubisz... :P 🌼

Gość Dzień dybry...
Aha, jeszcze cos: Wyższe założenia ideowe, a także zakres i miejsce szkolenia kadr przedstawia interesujacą próbę sprawdzenia postaw uczestników wobec zadań stawianych przez organizacje. Wagi i znaczenia tych problemów nie trzeba szerzej udowadniać, ponieważ dalszy rozwój różnych form działalności zmusza nas do przeanalizowania nowych propozycji. Podobnie wzmocnienie i rozwijanie struktur przedstawia interesujacą próbę sprawdzenia modelu rozwoju. Wyższe założenia ideowe, a także nowy model działalności organizacyjnej powoduje docenienie wagi kierunków postępowego wychowania. Wagi i znaczenia tych problemów nie trzeba szerzej udowadniać, ponieważ realizacja nakreślonych zadań programowych zabezpiecza udział szerokiej grupie w kształtowaniu systemu szkolenia kadry odpowiadającego potrzebom. Podobnie stałe zabezpieczenie informacyjno-propagandowe naszej działalności pomaga w przygotowaniu i realizacji kierunków postępowego wychowania. Wagi i znaczenia tych problemów nie trzeba szerzej udowadniać, ponieważ aktualnie struktura organizacji zmusza nas do przeanalizowania postaw uczestników wobec zadań stawianych przez organizacje. Praktyka dnia codziennego dowodzi, że stały wzrost ilości i zakres naszej aktywności wymaga sprecyzowania i określenia odpowiednich warunków aktywizacji. Z drugiej strony stałe zabezpieczenie informacyjno-propagandowe naszej działalności pomaga w przygotowaniu i realizacji systemu szkolenia kadry odpowiadającego potrzebom. Róznorakie i bogate doświadczenie, wzmocnienie i rozwijanie struktur pociąga za sobą proces wdrażania i unowocześniania kierunków postępowego wychowania. Wagi i znaczenia tych problemów nie trzeba szerzej udowadniać, ponieważ wzmocnienie i rozwijanie struktur wymaga sprecyzowania i określenia systemu szkolenia kadry odpowiadającego potrzebom. Wyższe założenia ideowe, a także zakres i miejsce szkolenia kadr przedstawia interesujacą próbę sprawdzenia istniejących warunków administracyjno-finansowych. Wagi i znaczenia tych problemów nie trzeba szerzej udowadniać, ponieważ nowy model działalności organizacyjnej pomaga w przygotowaniu i realizacji systemu powszechnego uczestnictwa. Róznorakie i bogate doświadczenie, rozpoczęcie powszechnej akcji kształtowania postaw pociąga za sobą proces wdrażania i unowocześniania dalszych kierunków rozwoju. Nie zapominajmy jednak, że wzmocnienie i rozwijanie struktur wymaga sprecyzowania i określenia systemu szkolenia kadry odpowiadającego potrzebom. W ten sposób nowy model działalności organizacyjnej wymaga sprecyzowania i określenia modelu rozwoju. Koleżanki i koledzy, dalszy rozwój różnych form działalności pociąga za sobą proces wdrażania i unowocześniania kierunków postępowego wychowania. Podobnie wzmocnienie i rozwijanie struktur powoduje docenienie wagi modelu rozwoju. Róznorakie i bogate doświadczenie, realizacja nakreślonych zadań programowych powoduje docenienie wagi modelu rozwoju. Wagi i znaczenia tych problemów nie trzeba szerzej udowadniać, ponieważ stały wzrost ilości i zakres naszej aktywności spełnia istotną rolę w kształtowaniu form oddziaływania. Koleżanki i koledzy, realizacja nakreślonych zadań programowych przedstawia interesujacą próbę sprawdzenia dalszych kierunków rozwoju. Koleżanki i koledzy, stały wzrost ilości i zakres naszej aktywności przedstawia interesujacą próbę sprawdzenia postaw uczestników wobec zadań stawianych przez organizacje. Troska organizacji, a szczególnie stały wzrost ilości i zakres naszej aktywności powoduje docenienie wagi dalszych kierunków rozwoju. Koleżanki i koledzy, konsultacja z szerokim aktywem wymaga sprecyzowania i określenia systemu szkolenia kadry odpowiadającego potrzebom. Troska organizacji, a szczególnie wzmocnienie i rozwijanie struktur pociąga za sobą proces wdrażania i unowocześniania systemu szkolenia kadry odpowiadającego potrzebom. Praktyka dnia codziennego dowodzi, że konsultacja z szerokim aktywem spełnia ważne zadania w wypracowaniu systemu powszechnego uczestnictwa. Troska organizacji, a szczególnie aktualnie struktura organizacji zmusza nas do przeanalizowania nowych propozycji. Praktyka dnia codziennego dowodzi, że stały wzrost ilości i zakres naszej aktywności pomaga w przygotowaniu i realizacji kierunków postępowego wychowania. Podobnie wzmocnienie i rozwijanie struktur pomaga w przygotowaniu i realizacji nowych propozycji. Wagi i znaczenia tych problemów nie trzeba szerzej udowadniać, ponieważ wzmocnienie i rozwijanie struktur pomaga w przygotowaniu i realizacji modelu rozwoju. Praktyka dnia codziennego dowodzi, że dalszy rozwój różnych form działalności pociąga za sobą proces wdrażania i unowocześniania nowych propozycji. Róznorakie i bogate doświadczenie, stałe zabezpieczenie informacyjno-propagandowe naszej działalności wymaga sprecyzowania i określenia nowych propozycji. Troska organizacji, a szczególnie rozpoczęcie powszechnej akcji kształtowania postaw pomaga w przygotowaniu i realizacji nowych propozycji. Podobnie zakres i miejsce szkolenia kadr przedstawia interesujacą próbę sprawdzenia postaw uczestników wobec zadań stawianych przez organizacje. Wagi i znaczenia tych problemów nie trzeba szerzej udowadniać, ponieważ nowy model działalności organizacyjnej spełnia ważne zadania w wypracowaniu form oddziaływania. Koleżanki i koledzy, konsultacja z szerokim aktywem spełnia istotną rolę w kształtowaniu odpowiednich warunków aktywizacji. Podobnie dalszy rozwój różnych form działalności pomaga w przygotowaniu i realizacji istniejących warunków administracyjno-finansowych. Wyższe założenia ideowe, a także stały wzrost ilości i zakres naszej aktywności umożliwia w większym stopniu tworzenie nowych propozycji. Podobnie realizacja nakreślonych zadań programowych spełnia istotną rolę w kształtowaniu modelu rozwoju. No, to by bylo na tyle :)

Gość rzyleta kreweta
hm a ja szukam faceta

Gość do dzień dobry
dobre!

Gość adam lat 25
do dzien dobry Przeczytal wszystko, nie umknal mi zaden przecinek :p Pisac moze duzo nie przeszkadza mi to, ale jestem strasznie nadwrazliwy na zbyt dlugie gadanie przez aparat mowy.

hm, Adamie może napiszesz coś więcej o sobie. Co do twoich wymagań to wydaje mi się że chyba spełniam je 100%:) Chociaz co do wyglądu musiałbyś sam ocenić. A...w trakcie pisania przypomniałam sobie że już pisałam kiedyś z pewnym Adamem..., ale był z końca Polski tak więc kontakt się urwał. Mam nadzieję że Ty to nie ten sam:P

Gość dzień dybry...
Ale dodam tyko, że ten drugi elaborat, którego nawet nie chce mi się czytać, to był pomysł jakieś pomarańczy. ;) :) wiem o czym mówisz, mnie ogólnie ludzie szybko męczą, szczególnie gdy właśnie zbyt wiele mówią. (rzeczy niepotrzebnych) :P

Gość adam lat 25
a jedna nick mi umknal dzien dybry :p do dzien dobry za mloda jestes

Gość dzień dybry...
A ty za stary :) 🌼 3majta się

Gość adam lat 25
flircikowa nie sadze, a raczej na pewno z Toba nie rozmawialem na kafeterie to ja wchodze, ale na zdrowie i uroda:p mam ponad 190 cm, ale mniej niz 200 cm od bardzo dawna nie mierzylem... wzrostu, brunet, zielono-niebieskie oczy, pracuje jako informatyk