Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja tez planuję

Faceci, którzy rozdziewiczyli ukochane kobiety!

Polecane posty

Gość bo ja tez planuję

Powiedzcie mi troche. Jak było? Jak je pieściliście, żeby nie bolało? I ogóle.... Podobało się wam to doświadczenie?

Gość rozdziewiczator
Też mam taką którą byc może wkrótce rozdziewiczę, własnie jak to jest rozdziewiczyć , tak by ją to nie bolało i się nie zniechęciła.

Gość bo ja tez planuję
No nieeeee, tylko z doświadczonymi się kochaliście? No panowie! :P

Gość rozdziewiczator
Taj mi dotąd doswiadczone się trafiały i doswiaczona mnie rozprawiczyła a teraz ja będę rozdziewiczał :O

Gość pierwszy raz jest
dosc choojowy. ja mialam swoj miesiac temu, moj chlopak byl prawiczkiem. Twoja dziewczyna bedzie pewnie zestresowana wiec o podniecenie trudno, ale zadbaj o milą atmosfere, np. zrob półmrok, zapodaj ulubiona muzyke i przede wszystkim badz baaaardzo delikatny i cierpliwy. ja czułam duzy bol chociaz bylam gotowa i staralam sie rozluznic. ciezko bylo niestety

Gość 123jamaja123
no racja, muzyka jaka lubi i przygaszone swiatla napewno pomoga! hm, musisz byc czuly, delikatny i duzo sie przytulac- dac jej poczucie bezpieczenstwa:)

Gość First time
No różnie to bywa - ja raz \"musiałem\" rozdziewiczyć, kiepsko było :( Jak dla mnie to babeczki powinny się rodzić bez tej \"kłopotliwej\" błony... Generalnie wolę nieco doświadczone dziewczyny, są lepsze w łóżku.

Umów się z nią, że jeśli będzie bardzo bolało to powie. Czyli jeśli nie mówi to znaczy, że nie boli. Nie pytaj co chwilę, czy dobrze, czy źle, czy mocniej czy słabiej. Pieść ją. Nie pchaj się od razu z fiutem. I tak jak ktoś napisał - daj jej poczucie bezpieczeństwa.

Gość svfdvdf
No muszę przyznać że porada mało stanowczego najbardziej zgadza się z moimi doświadczeniami (jako tej strony "rozdziewiczanej"). Mężczyzna nie tylko powinien być czuły, pieścić tak by podniecić ale... stworzyć wrażenie że WIE co robi, że jest odpowiedzialny, opiekuńczy i silny. P.S. Niestety pomimo wszelkich starań może nie być super. Mój ukochany - nie wiem czy to jego błąd czy siła wyższa - dorobił się pęknięć na penisie które goiły się przez pół roku (bo wciąż się odnawiały). To bardzo bolesne. O moim lądowaniu w wannie z powodu krwotoku, i to wielokrotnym już nie wspomnę.