Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxaaadda

co on czje

Polecane posty

Gość xxxxxxaaadda

Mam 20 lat. Pan A.ma 22 i jest najlepszym qumpelm chlopaka mojej najlepszej qumpeli. Zeswatali nas znajomi. Jest we mnie zakochany, to mily, dobry chlopak, uczciwy, prawy, wierny, ale nudny i malo ambitny. B.ma 23.lata. Od listopada do stycznia (przed poznaniem A.)spotykalam sie z nim na sex bez zobowiazan.

Gość xxxxxxaaadda
W miedzy czasie wstyd sie przyznac ale pare razy zdradzilam A. z B. B.wiedzial o A. A.o B.nie. B.zna moje najgforsze brudy, zna moja nieciekawa przeszlosc i to,ze lubie zmieniac partnerow. Zle mi z A. ale jakos zal mi go zostawic to taki dobry facet. A uwaza,ze jestem najpiekniejsza, najmadrzejsza itd

Gość xxxxxxaaadda
B. wie,ze jestem w lozku nuiezle ziolko. Do tej pory laczyl nas tylko sex. Zauwazylam,ze od czasu zerwania z A. B.ciagle dzwoni, chce pogadac, pisze,ze teskni itd. coraz rzadziej umaiwamy sie na sex. Mowi,ze mnie lubi,ze jestem dobra dla niego itd. Nie wiem co sadzic o zmianie zachowania B.wczesniej byl raczej zdystansowany, teraz potrafi co 2.godz. na 5 min,dzwonic.

Gość cvx
Zostaw go, skoro to dobry facet, to niech znajdzie sobie normalna dziewczyne. A ty znajdz sobie faceta, na swoim "poziomie".

Gość magiczna mikstura
i wlasnie takie jak ty psuja opinie porzadnym kobietom.

Gość xxxxxxaaadda
boze luidzie- oczywsiscie kazdy tu jest swiety. jestem mloda, bardzo mloda, w sumie A.nigdy nie byl dla mnie wazny to on latal za mna jak pies.

Gość lump z wersalu
A czy B> Czy pytasz czy bedziesz wierna w małżeństwie? zrób trojkat A+B

Gość xxxxxxaaadda
q pisze poniewaz jest szybciej :) mam prawie 20lat.za 5 miesiecy

Gość cvx
no dlatego pisze - zostaw go. On zasluguje na kogos lepszego.

Gość xxxxxxaaadda
lepszego? kto nie bedzie go zdradzal? zostwie go. ja nic do niego nie czuje. (o A.mi chodzi) a na B.mi nie za bardzo zalezy ale zastanawia mnie czy on traktuje ta znajomosc jak ja. B.jak kiedys zerwalam z A.na jakis czas non stop dzwonil pisal "kochanie", "skarbie" itd. zaczely sie tematy planowania wspolnej przyszlosci. Nie wiem co o tym sadzic.

Gość i wszystko po to
nie ma swietych :O pan A lata za toba jak pies a ty za panem B jak suka inny jest tylko powod latania :D

Gość xxxxxxaaadda
dziwi mnie to bo b.wie jaka jestem. do 18.roku zycia kulam, kulam, kulam i jeszcze raz KULAM . Teraz chce sie pobawic. oN wie,ze nie jestem wierna.

Gość xxxxxxaaadda
za B.nie latam. to on zawsze dzwoni ja nigdy. Studiuje, pracuje, uprawiam sport. jestem zalatana to on ciagle prosi o kontakt. Ostatnio za czesto. Troszke boje sie tego.

Gość i wszystko po to
taaaa dzwoni :D jak jaja ma pelne :D

Gość vxvccv
ta, kulas, ale mialas czas na zmiane partnerkow :o no ale pewnie mowisz o szybkim numerku w kiblu :o

Gość xxxxxxaaadda
kurcze nie o to chodzi. Mnie to pasuje- tylko sex. Nie chce zadnej milosic bla bla bla. Nie teraz. nie doroslam do milosci jeszcze. To nieprzecietnie atrakcyjny facet. latwo mu poderwac szmule. Od 4.mc.ani razu tego nie robilismy a on dzwoni wciaz. Pyta sie co u mnie, nagrywa sie na poczte, przysyla prezenty. zastanawiam sie czy to sympatia po sexiku czy cos wiekszego. Nie chce by sie angazowal . Dobrze mi tak jak bylo

Gość xxxxxxaaadda
niech ktos kulturalnie wyrazi sowja opinię