Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego jestescie takie puste

Dlaczego dziewczyny poznawane na necie klamia ze odesla swoje zdjecie ?

Polecane posty

Wyglada to tak ze rozmawiamy sobie i jest super. Wtedy ja wysylam swoje zdjecie i nagle kontakt sie urywa albo slysze ze nie jestem w jej typie i ona zdjecia swojego nie wysle mimo ze to obiecywala wczesniej:-o Jak kobiety moga byc takie obludne ? Nie raz po wyslaniu swoich zdjec zostalem zablokowany na gg:-o Albo wciskaja kit ze zdjecia nie dotarly a ja wiem ze dotarly bo mam potwierdzenie przeczytania maila. Jak o tym wspominam to dziewczyna sie wylancza :-( Po co klamiecie ze odeslecie swoje zdjecie a pozniej tego nie robicie i bardzo czesto przerywacie rozmowe nie jestescie zainteresowane ? Przeiez to obluda na maksa :-o Wczoraj rozmawialem z kilkoma dziewczynami i kazda tak zrobila. Zadna nie odeslala zdjecia a bylem blokowany itd. Dlaczego jestescie takie okropne ? Gdzie tu sumienie ?

Gość monilka234
A jak Ty wyglądasz ??? Może przestraszyły się Twojego wyglądu, choć to bardzo dziwne bo przecież nie ocenia się ludzi po wyglądzie, nie ??

A co ma sumienie do tego? Faceci zdaje się robią identycznie. A jeśli \"wciskają ci kit\" że nie dotarły to weź pod uwagę, że może nie chcą ci robić przykrości i lepiej dalej nie drążyć tematu, bo wychodzisz na frustrata i w konsekwencji jesteś blokowany.

To jak wygladam nie ma tu nic do gadania. Jak sie mowi ze sie odesle swoje zdjecia to sie to robi a nie odwraca kota ogonem. Rozumiem ze moge sie komus nie podobac ale to nie powod aby z geby robic cholewe jak to zrobily te puste idiotki:-o

dlaczego jestescie takie puste Wyglada to tak ze rozmawiamy sobie i jest super. Wtedy ja wysylam swoje zdjecie i nagle kontakt sie urywa albo slysze ze nie jestem w jej typie i ona zdjecia swojego nie wysle mimo ze to obiecywala wczesniej Jak kobiety moga byc takie obludne ? Nie raz po wyslaniu swoich zdjec zostalem zablokowany na gg Albo wciskaja kit ze zdjecia nie dotarly a ja wiem ze dotarly bo mam potwierdzenie przeczytania maila. Jak o tym wspominam to dziewczyna sie wylancza Po co klamiecie ze odeslecie swoje zdjecie a pozniej tego nie robicie i bardzo czesto przerywacie rozmowe nie jestescie zainteresowane ? Przeiez to obluda na maksa Wczoraj rozmawialem z kilkoma dziewczynami i kazda tak zrobila. Zadna nie odeslala zdjecia a bylem blokowany itd. Dlaczego jestescie takie okropne ? Gdzie tu sumienie ? najprostszy sposób...... niech dziewczyna pierwsza ci wysle.....PROSTE!!!!! a na marginesie ...to przejechałaes sie raz.drugi,trzeci....wyciagasz jakies wnioski wogole z tych jakze okropnych zdarzen:O ???

Gość ejjjj no
Ale jak im się nie spodobałeś to po co miały ci fotke odsylac? Przecież wiadomo, że i tak z tej znajomości by nic nie wyszło. Ba, nawet byscie sie nie spotkali.

Faceci robią dokładnie tak samo. Jak się panna nie podoba, to przecież nie będą z nią pisać i tracić czasu, skoro od razu wiedzą, że jej nie dotkną. Wygląd jest ważny, ale każdemu podoba się co innego. I każdy w końcu trafi na swój ideał.

Ja zawsze wysylam swoje zdjecie jak obiecam. Tylko raz byly problemy z wyslaniem i chyba nigdy nie dotarlo.

c.r.e.a.m złooo... \" każdy w końcu trafi na swój ideał. \" to jest mit wiesz ze tak nie jest No to dlaczego mam wielu mało przystojnych facetów z ładnymi dziewczynami? Każdemu podoba się co innego, dla mnie facet może być obleśny i nigdy nie chciałabym żeby mnie dotykał, dla innej może być super mega przystojny. Ja jestem z facetem poznanym przez internet i na żywo wyglądał nieco inaczej niż na zdjęciach, ale coś mi się w nim spodobało i teraz jest dla mnie ideałem, nawet jeśli chodzi o wygląd. I ja osobiście nie mam zamiaru zmuszać się do spotkań z facetem który mi się nie podoba. Bo po co? Raz się spotkamy, drugi raz, trzeci on się nie daj boże zakocha a ja będę miała opory żeby go dotknąć. I co? to ma być udany związek? chyba bardziej by go zabolało moje odejście po kilku randkach niż po 1 rozmowie. I dlaczego faceci tak się bronią i zwalają na dziewczyny? Czy któryś z Was umówiłby się z grubą, pryszczatą, dziewczyna z krzywymi zębami? z myślą, że może coś z tego będzie i kiedyś będziecie razem? raczej wątpię...

\"Nie raz po wyslaniu swoich zdjec zostalem zablokowany na gg\" :D :D :D cudne :D

dlaczego jestescie takie puste... Zadajesz DZIWNE PYTANIA! Odpowiedz jest prosta. Bo tacy sa ludzie. Dokladnie takie sa kobiety. Tyle ze trudno sie z tym poggodzic. Z tym ze takie jest spoleczenstwo, ze ludzie kieruja sie egoizmem, tylko swoimi potrzebami i ze takich jest wiekszosc. Prawda jest bolesna ale to nie zmienia rzeczywistosci. Problemem jest to ze wiele osob zle sie z tym czuje i nie moze tego zaakceptowac. Dopiero kiedy sami widzimy ze nie jestesmu idealni, ze sami przejmujemy te zachowania zaczynamy rozumiec nature czlowieka. Prowadzac casting w internecie, bo tym w istocie jest ten sposob szukania kontatku, nie przejmowalby sie. Moze na 1000 prob przytrafi sie ktos interesujacy dla Ciebie. Takie jest prawdopodobienstwo wiec dokladnie spotyka Cie to co dokladnie powinno. Skad wiec zdziwienie?

ostanio facet z którym pisałam jakis czas wysłał mi zdjecie ja mu jeszcze nie wysłałam ale nie dlatego, że mi sie jego otka nie spodobała tylko dlatego, żę poprostu nie mam zadnych ładnych zdjęc a poza tym raczej nie sądze zeby z tego coś było więc po co wysyłac swoje zdjecie jeszcze mu sie nie spodobam i bedzie kaszana:O:P

Gość mietek kokietek
Ja to gdzies zgarnałem zdjecie jakiegos macho i zawsze je wysyłałem i zawsze kobiety mi zdjecie przysyłały.czy brzydkie czy ładne ale zawsze przysyłały.a potem mowiłem ze to nie moje zdjecie to czesc widac było po rozmowie ze ich tam szlag trafiał ze to one chciały zdjecie ode mnie i zeby im je wysłac a one nie odesla.ale to to juz nie moja broszka ze ładny macho dziala na nich tak ze leciały by jak mucha do g... ja mam swoje i tyle:P a co do tych pustuch panienek to sie zgodze ze one tak robia,pochodzi taka jedna z druga na solarium,zrobi tipsy wymaluje sie,pojdzie na rynek i kupi cicuchy i gwiazde zgrywa.i szuka na necie przystojnego bruneta o niebieskich oczach i zeby byol bogaty bo takiemu leniowi śmierdącemu pracowac sie nie chce(kiedys było takie stwierdzenie:"Zocha nie musi sie uczyc bo jest ładna" i nadal widze ze panuje) wiec reasumija trzeba miec troche oleju w głowie i umiec prowadzic dyskusje z kobieta(a nie ze jak za komuny ze w głowie pusto jak w sklepie i tylko ocet stał na półkach) i umiec jado tego zmotywowac by dała swoje zdjecie.a jak nie to trzeba spsob i nyy wymyslec.

Gość ale za to
niekoniecznie,ja np panikuje jak facet jest za przystojny i boje sie ze mu sie nie spodobam i dlatego nie odsylam,szybciej odesle brzydszemu bo taki macho to ma dopiero wymagania :/

a po co zdjecie laski, ktorej sie nie spodobales? po nic - chyba, ze konia chcesz strzepać sobie....

Gość gość
Po co miałyby ci odsyłać zdjęcie jak im się nie podobasz ani trochę? buahaha tylko byś się napalił

Gość gość
Bo w internecie siedzi wiekszosc idiotek ze skopana psychika albo brzydactwa same. 10 letnie doswiadczenie mam w probach poznania kobiety przez internet. Nadaja sie tylko niektore do popisania i to z bardzo daleka. Te z bliska juz nie, bo sie boja, ze jeszcze by musialy sie spotkac.

Gość gość
Profile bez zdjec sie pomija. Zawsze bylo cos nie tak, probowalem.

Gość gość
16.18 pewnie niektóre z nich są zajęte a udają singielki żeby sobie podpompowac ego adoracja facetów na portalach randkowych. Tak samo robią zajęci faceci, udają singli

Gość gość
Po prostu mnie to juz smieszy. Mam profil od lat ale nie zagaduje, znudzilo mi sie. Ale zadna sie nie odezwie nie wejdzie z bliska.

Gość gość
Mam zdjecia. Zmieniam je czasem, nie jak one, co 10 lat. Kawaler, czasem ktos pisze, przystojny. Normalnie idiotki.

Gość gość
Dlatego że kobiety są wzrokowcami, a mężczyźni słuchaczamin :)