Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chamomillae

Co sie stało z młodzieżą?

Polecane posty

Gość a gdzie byli rodzice

Gość Ilonka bez czlonka
wklej porzadnie link to moze ci odpowiemy :o

Gość Ilonka bez czlonka
ech...:o co sie dzieje z tym swiatem :o zadnych wartosci :o

Nie da się proponuje wejść na www.tvn24.pl i w wyszukiwarce wpisać nasza klasa tam będzie o młodzieży, która na portalu umieściła zdjęcia dzieci żydowskich wyniszczonych głodem

Gość Ilonka bez czlonka
juz :o:P to sie normalnie w glowie nie miesci :o jakimi rodzicami musza byc ludzie wychowujacy takiego gowniarza :o nawet juz mi sie juz zloscic nie chce :o rece opadaja :o

Gość hvhvuzvzuvzuvzu
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5755034,Jak_sie_w_internecie_komentuje_zdjecie_z_Oswiecimia.html?skad=rss trzeba poprostu spacje pousowac i wtedy link sie wklei,to mnie wlasnie wkurza na kafe, ze nie mozna wkleic linka normalnie!!!!!

Gość Ilonka bez czlonka
..i do tego takiemu szczylowi nawet wpierdolic nie mozna bo zabraniaja :o jakby to moj zrobil to bym go tak stlukla, ze.....😠

hvhvuzvzuvzuvzu i tak nie weszło :( Ilonka -> racja w 100%. Proponuję wprowadzić linijkę do szkół... może nabiorą szacunku

Gość a co na to episkopat
chciałbym też znać zdanie dalajlamy

Gość wiecie i
tez nie do konca nalezy winic rodziców w sensie jak ja wychowali, wiem z autospsjii że dzieciak w domu do rany przyłóż i nikt by sie ni espodziewał co wyprawia w szkole :) taka jest młodzież dzisiaj. oczywiście nie można generalizowac no ale nie jest wesoło.

Gość forumowicz
wpisujcie miasta

Gość Ilonka bez czlonka
wiecie i ...z pewnoscia masz duzo racji ale nie wyobrazam sobie zeby moj syn cos takiego zrobil :o

dupe przetrzepac raz czy drugi:o to sie wlasnie nazywa bezstresowe wychowanie:o pracuje z dziećmi i uwierzcie mi ze w dzisiejszych czasach młodziez to za przeproszeniem \"debile\" bez kultury:o

Gość wiecie i
ilonka ja tez nie ale widziałam kilka takich sytuacji co poza domem a co w domu, nikt by nie uwierzył.

Gość hvhvuzvzuvzuvzu
wieci i ----w domu moze i jst grzeczny ale nie wiesz co czuje naprawde, moze swoje emocje wyrzuca na zawnatrz, z dziecmi trzeba rozmawiac i je chciec rozumiec

Gość wiecie i
chocolat i tutaj masz racje, wychowanie bezstresowe paranoja

pain au chocolat -> wierzymy tzn. ja wierzę. Nie wiem czemu ale młodzież "zdebilniała" odkąd do gimnazjum poszła... Choć pewnie się mylę. Teraz nie szanują nic i nikogo. Całymi dniami siedzą w necie i są nieudolni życiowo.

Gość Ilonka bez czlonka
a najgorsze jest to, ze jest grono rodzicow ktorzy nie wierza lub nie chca wierzyc ze ich dzieci wyczyniaja takie rzeczy:o im tez bym zady przetrzepalac 😠

Gość wiecie i
hvhvuzvzuvzuvzu bc może masz rację aleja mówie o rodzinkach, które rozmawiaja z dziecmi, a tylko ja przekrocza próg domu, to nie ta sama młodzież. hmmm na pewno tak jest gdy brak rozmowy, ale gdybym si edowiedziała ze moje dziecko tak zrobiło to nie patrzyłabym n apsychologów i policje, ale dostałaby takie wciery ze masakra:)

lata gimnazjalne przypadają na lata najwiekszej głupawki:o ja chodzilam do gimnazjum...mielismy szalone pomysły..ale w porownaniu do dzisiaj :oehhh ale teraz kiedy patrze na moich wychowankow z gimnazjum ( nie ucze w szkole) to poprostu włos sie na głowie jerzy..... stwerdzam ze chyba nie chce byc matka..nie chce miec poprostu kogos takiego w domu:o

Gość Ilonka bez czlonka
moj mnie ostatnio postraszyl, ze jak go uderze to pojdzie do pani pedagog :o zapowiedzialam mu, ze ok - tylko niech sie nie dziwi jak wyladuje w domu dziecka bo pozbawia mnie praw rodzicielskich :o wiecej juz z takim teksetm nie wypalil

Gość szajaa
wychowują się w patologicznych domach rządzą rodzicami i robią co chcą mój syn ma 13 lat i ma mega dyscyplinę

pain au chocolat i Ilonko :( Jak Was czytam to też odechciewa mi się mieć dzieci :( Jestem osobą nerwową i jak mi gówniarz odpowie po chamsku to nie wytrzymam

Gość Ilonka bez czlonka
Chamomillae...myslisz, ze my wytrzymujemy :D