Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

awasz

co mozna robic we dwoje, w domu

Polecane posty

dajecie jakies propozycje. szukam pomyslow na to jak spedzic sypatycznie ciekawie czas z facetem. znalazlam mnostwo propozycji na wyjscie, ale co robic w domu? wiadomo: rozmowa, film, wspolne gotowanie, \"nicnierobienie\", ale co jeszcze?

\"TO\" tez mi podpowiada;) ale szukam pomyslow na poza \"TYM\" wiem co robic jak jestem sama w domu: ksiazka, krzyzowka, tv, komputer, szkicowanie itd, ale co we dwoje, zeby zadne sie nie nudzilo i oboje brali w tym udzial?

Gość sexsijcie sie
;)

no przeciez mowie ze bedziemy sie seksowac, ale w pewnym momencie nawet tego ma sie dosc :D bierki wpisuje na liste

sprzatania i innych czynnosci domowych nie licze, bo to jest oczywiste.

Ale ja nie mówię o "tym" myśląc o fantazji. Myślę o jakiś "głębszych " rozmowach na punkcie filozoficznym. :)

Są teraz świetne gry planszowe - np kalambury - polska wersja kosztuje jakieś 30 zł, Scrabble czy inne tego typu. Polecam gorąco :)

Gość katarek a psik..
gra w karty , puzle i inne

Gość może wspólna kąpiel

Gość może wspólna kąpiel
rozwiązywanie krzyżówek

Wspólne granie w FPS :) Zwłaszcza jak gra się na serwerze gdzie młotki nie chcą grać w teamie - ja gram szturmowcem a ona supportem i rozpi3rdalamy wszystkich :classic_cool:

No widzisz, jak masz inteligentnego faceta i zaczniesz nawijać z Nim o tematach filozoficznych, zanim się spotrzeżecie to minie kilka godzinek :)

Gość Margotka1234
postawcie sobie tarota a jak nie umiecie, skorzystajcie z oferty tarocisty-masturbanta

stic>>>> co to \"FPS\"? tzn domyslam sie ze gra komputerowa:) da sie na jednym komputerze tak, zebysmy oboje sie w to rownoczesnie zaangazowali? zeby nie bylo ze jedno gra, a drugie siedzi obok i poziewuje:D lubelak>>> jak rowniez na temat polityki, psychologii, filmu, ludzi, zycia itd z rozmowami nie mamy problemow:) jak jestesmy razem to sie generalnie nie nudzimy, ale chce wymyslec cos nowego. zeby go mile zaskoczyc.

Gość my przy różnych domowych
pracach słuchamy sobie wspólnie książek (do słuchania), fajnie zbliża, bo mozemy saię wymieniać spostrzeżeniami, mamy kolejne tematy do rozmowy, a i robotą jakoś fajniej idzie (w dodatku wspólnie)

Ja ostatnio , pod obecność żoneczki, pomalowałem sypialnie farbami fluorescencyjnymi w różne wzorki. :) Teraz ma za zadanie odgadywać każdego wieczoru co one przedstawiają :)

lubelak>>> dobre:) tylko ze my nie mieszkamy razem wiec mu sie nie bede panoszyc z farbami po chacie:D

Gość jfrkrnyshdbgfbhsnedbfs
a my robimy sobie sesje zdjeciowe w domku ;) niekoniecznie erotyczne chociaz tez;)

zdjecia tez juz wymyslilam:) a potem sie dziwic ze jak pada to "dzieci" sie nudza:D

ale w domu tez mozna robic fajne zdjecia jak sie ma wyobraznie, dobry aparat i zdolnosci;)

mozna malowac wspolnie duzy obraz :) raz tak malowalismy, fajnie wyszlo, wisi u mnie w pokoju teraz :) na zrobila szkic na plotnie a potem wspolnie malowalismy. a potem wspolna kapiel

no i scrabble to juz bylo, gry na PS u niego, wspolny remont ;)