Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Renate

PROBLEMY Z CZYSTOSCIA - POMOCY SMIERDZI

Polecane posty

Gość Renate

Zwracam sie do was wszystkich o rade jak poradzic sobie z 18-sto letnim chlopakiem, ktory bardzo nie lubi sie myc. Oboje z mezem jestesmy czystymi ludzmi a nasz syn w przeciwienstwie do nas nie lubi sie myc. Nogi mu tak smierdza, ze nie mozna w domu wytrzymac. Gdy idzie do lazienki to puszcza tylko podaremnie wode i udaje ze sie myje. Juz brak mi sil z nim walczyc a probowalismy z mezem wszystkich sposobow - dawalismy kare siedzenia w domu - nie pomoglo. Nie dawalismy kieszonkowego - nie pomoglo. Przeciez nie bedziemy starego konia bic? Najgorsze jest lato, gdy cieplo a on smierdzi gorzej niz smietnik. Pol roku temu wywalilam wszystkie jego buty, kapcie i kupilam nowe buty i nowe skarpetki i tak go prosilam zeby zaczol sie myc. Po miesiacu znow wszystko zasmierdlo a ja juz opadam z sil. Jestem tak uczulana na jego smrod, ze wciaz boli mnie glowa i jest mi wstyd komus drzwi otwozyc z tego powodu. Juz go nawet postraszylam, ze go z domu wywale, ale wiadomo ze tego nie zrobie, ze tylko tak sie mowi ze sie wywali z domu. Pomozcie mi bo zwariuje. Przychodza dni, ze nie moge na wslasnego syna parzec, tak nam sie obrzydzil tym smrodem - a smierdzi potwornie ! - szwajami, zgnilym miesem, odpadami. Wierzcie mi, ze chyba gowna lepiej smiwrdza od naszego syna. Tak dbam o dom, o czystosc. Jak jest lato to z mezem bierzemy dwa razy dziennie prysznic, czesto przebieram posciel w lecie bo jednak czlowiek sie poci a tu taki smrud. Nie chce wejsc do lazienki jak niby nasz syn sie myje bo jako matce nie pasuje a moj maz tez sie wstydzi do nagiego syna wejsc do lazienki ale oboje z mezem wiemy ze syn tylko udaje bo wychodzi brudny i smierdzacy a tylko woda podaremnie leci. Pomozcie co zrobic?, jak postapic bo naprawde mamy wielki problem i wezniemy wszystkie wasze porady pod uwage

Gość ja bym lała i patrzyła czy
równo puchnie

Gość moze glupie ale....
poderwij go anonimowo na gg :) i jako laska powiedz ze bardzo lubisz zadbanych facetow :)

Gość 18 lat - 6 facetow
ale to co w ogole sie nie myje_ raz na jaki czas mu sie zdazy?

Gość do chamskiej Jani
Janiu,nie mozesz byc wzorem do nasladowania,takich jak ty trzeba unikac ,wiedzmo :o

Gość jfrkrnyshdbgfbhsnedbfs
ja rozumiem mlodszy, ale taki 18 latek to chce sie podobac, dziewczyny i te sprawy, nie rozumiem dlaczego sie nie myje?:O mial kiedys dziewczyne? chodzi do szkoly taki smierdzacy?

Gość soseneczka pioseneczka
to żeczywiście idiotka. mówi, że jej gówno lepiej śmierdzi od jej syna. straszne.

Gość Renate
juz z pracy przyprowadzilam mloda dziewczyne ktora podobala sie naszemu synowi i choc bylo mi wstyd ja przyprowadzic - zrobilam to i pomoglo tylko na trzy dni a ja sie tak cieszylam, wtedy wszystko bym mu dala, zeby sie tylko zaczol myc i byc czystym ale po trzech dniach znowu to samo. Juz wielokrotnie nawet plakalam z tego powodu. Po kim on to ma byc takim brudasem. Jest mi tak przykro z tego powodu a w domu wierzcie mi nie idzie wytrzymac tak smierdzi

Gość co by tu....
może zacznij zamiast do kontenera to do niego do pokoju wynosic smieci :) Moze zaczna mu przeszkadzac, bo to tez przeciez smierdzi i zabrac caly sprat tv, komputer, teleofn , mp3 wszystko!!

Gość Renate
JANIA WZOR DO NASLADOWANIA ! przykro mi ze nie znajac mnie tak surowo mnie oceniasz ale niestety jest prawda to co napisalam i zapewniam cie ze nie jestem idiotka jak mnie nazwalas a prosze nie ublizaj niewinnym bo krzywdzisz tym podwojnie i nie rob tego co tobie nie jest mile bo krzywda lubi do nadawcy wracac. Ja prosze ludzi o rady a nie o krytyke

Gość co by tu....
może zacznij zamiast do kontenera to do niego do pokoju wynosic smieci :) Moze zaczna mu przeszkadzac, bo to tez przeciez smierdzi i zabrac caly sprat tv, komputer, teleofn , mp3 wszystko!!

moze wez go na sile do psychologa niech wyciagnie z niego o co chodzi:P

Gość co by tu....
może Jania sama nie lubi sie myc...

Gość co by tu....
a moze on cos bierze co powoduje wstret do wody...? nnie iwem... dziwnego masz syna

Gość Renate
dziewczyny moj syn nie ma, a i w szkole koledzy powiedzieli juz mu zeby sie myl bo smierdzi i my z mezem tlumaczylismy mu ze nigdy nie bedzie mial dziewczyny jak sie nie bedzie myl a on nam odpowiedzial ze po co mu dziewczyna i wciaz twierdzi ze on nie smierdzi i wiem ze to brzydko tak pisac ze syn smierdzi gorzej od gowna ale niestety taka jest prawda az w gardlo wchodzi i dusi taki smrud

Gość Renate
Jania... piszesz o sobie i do siebie?

Gość co by tu....
ja bym zaprowadzial do psychologa. Moze tez dobrze by bylo wymyslec mu jakies schorzenie. Zauwaz u niego jakas wysypke i powiedz, ze to z brudu i ze moze to przejsc w zapalenie. jak czesto sie myje? no przeciez nie jest tak, ze niegdy sie nie myl.

nie zwalajcie na matke bo nawet z najlepszych domow wyrastaja psychopaci, narkomani itd nie zawsze rodzice maja na wszystko wplyw nawet jesli z dziecmi rozmawiaja. przyklad: moja kolezanka zawsze pilna uczennica, skonczyla prawo, ma super prace, fajnego meza a jej brat (rok starszy) zle sie uczyl, nieciekawe towarzystwo, jest po odwyku i ma wyroki w zawiasach. i ci sami rodzice, dzieciaki tak samo wychowywane a dwie rozne osoby!!

Gość co by tu....
a co do zdrowia to swoja droga nie mycie sie baredzo zle wplywa na zdrowie

wiesz co, proponuej zebys przeszla sie sama do jakiegos psychologa i powiedziala o tym, moze on Ci cos poradzi, powie jak postepowac z synem. to jest chyba najlepsza rada na poczatek...

Gość co by tu....
lepszy przyklad: rodzice maja kasy jak lodu a dwojka dzieci chlopak przystojny dziewczyna sliczna. Dziewczyna cpa, nie ma faceta ktory by jej nie przelecial, kradnie, urodzila dziecko i rodzice wychowuja je. Syn to samo cpa, chla, kradnie masakra... wstyd

Gość nikki 25
moze zaproponuj wspolne wypady na basen a jak nie poskutkuje to napuśc wody do wanny i na chama go wsadz do niej niech sie myje, współczuje ci taki wstyd w tych czasach

Gość Renate
z calej strony to tylko ty Jania jestes odmienna w swoim zdaniu widac nie potrafisz udzielic innym potrzebujacym dobrej rady tylko potrafisz ublizac i gdyby na tym swiecie byli wszyscy tacy jak ty to swiat bylby zly i jeden na drugiego by krzywo patrzyl. Dobrze ze jest malo takich jak ty JANINO i modl sie do Boga zeby po tobie wstretnego charakteru nie odziedziczyl. WSZYSTKIMM INNYM DZIEKUJE ZA MADRE RADY I CIESZY MNIE TO ZE WIEKRZOSC JEST MADRYCH

Gość Renate
nikki 25 to bardzo dobra rada ale ja pracuje i za kazdym razem pilnowac tez nie idzie a chcialabym zeby syn sam wreszcie zrozumial ze ma dbac o czystosc

Gość co by tu....
ja jak pisalam. Zabrac wszystkie wygodne urzadzenia (komputer itp) nie dawac kasy, zrobic z jego pokoju wiezienie i tyle co do szkoly pusz czac

Gość Renate
Pomodle sie do Boga Janino zeby Bog dal ci zdrowy rozum ktorego nie masz kretynko

Gość Renate
ZEBY TWOJ SYN PO TOBIE CHARAKTERU NIE ODZIEDZICZYL - trzeba ci tlumaczyc jak malemu dziecku ?

Gość Renate
w tym przyznam ci racje - Bog nie slucha takich jak ty

Gość pppppoooopppppaaaaa
na allegro sprzedaja specjalne skarpetki z bambusa antyzapachowe co to nie smierdza nawet jak ich sie tydzien nie zmienia wiec polecam i wspolczuje :(

Gość Renate
idz ty lepiej chora osobo sie leczyc bo juz wiele osob tu stwierdzilo ze jestes przykra i glupia i jak nie zrozumialas tematu to sie nie wypowiadaj a jak chcesz komus na sile dokuczyc to podaj nowy temat topiku - wariatka kto chce zemna popisac? Wspolczuje twojej rodzinie z takim przedmiotem zyc pod jednym dachem - to chyba gorsze od mojego problemu