Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betty boop 21

Chyba się wykończę...

Polecane posty

Gość betty boop 21

Błagam powiedzcie jakie są domowe sposoby na nudności w ciąży? Jest mi duszno nie dobrze mdli mnie co chwila wymiotuję. Poszłam do apteki po kropelki ale nie było na stanie a inne apteki są w promieniu 10km a ja tam nie dojadę nie dam rady. Dzisiaj wieczorem mam wizytę u lekarza może on mi coś przepisze ale do tego czasu chyba zwariuję... Tydzień czasu już nic nie jadłam... Proszę pomóżcie...

Gość aga149
Współczuję ci szczerze ,miałam tak samo,okropne nudności i samopoczucie.W 4 miesiącu wszystko przeszło. Ja nie znalazłam sposobu na nudności,jedyne co trzeba robić to czekać..

Gość nudziara.
przed wstaniem z łózka zjedz cos - chociazby krakersa lub suchara... pij herbatke imbirowa czesto jedz ale mniej

pare lat temu lezalam w szpitalu z taka wlasnie dziewczyna........wymiotowla caly czas,nawet zapachy ja mdlily,byla u kresu sil nic nie jadla:(wlasnie dlatego lezala w szpitalu pod kroplowkami:(po 3 miesiacu jej przeszlo,to byla jej druga ciaza i opowiadala ze z pierwsz miala tak samo...ale do czego zmierzam.pij duzo zebys sie nie odwodnila a jak bedzie tak dlugo sie utrzymywalo to radzilabym skontaktowac sie z lekarzem bo byc moze i tu bedzie potrzeban kroplowka.nie martw sie ,wszystko bedzie dobrze...po prostu u nie ktorych takie poczatki sa trudne ale pomysl ze pozniej bedziesz miala wsapanialega dzidziusia.zycze zdrowia,wytrwalosi i szczesliwego rozwiazania.

Gość babki
NUDZIARA ma racje. zanim wstaniesz z lozka to zjedz cos ja np. zjadalam jednego herbatnika i wszystko bylo ok. pilam tez herbatki imbirowe.

Gość betty boop 21
zjadłam pieczywo chrupkie i wypilam herbate z cytrynka było lepiej ale na 30 minut teraz znow to powraca, mam podwyzszona temperature, zoladek mi normalnie rozrywa a na zapachy reaguje odrazy wymiotem kawa i wedliny sa najgorsze...

Gość tez tak mialam tez tak mialam
pij duzo, a jak trzeba to poloz sie pod kroplowke-zobaczysz jaka poprawa przeciez nie musisz lezec dniami w szpitalu, moze zalatw sobie prywatnie np. w prywatnym gabinecie albo przychodni 2-3 godzinki i jestes jak nowo narodzona wiem co mowie, wiem co mowie przejdzie pewnie po 3 miesiacu