Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgqebtn

yo. jesli wplace kase dzisiaj do g.15 do przyjdzie mi na wtorek?

Polecane posty

Gość rgqebtn

jeśli wpłacę kase za paczke priorytetowa za 7zł dzisiaj do 15:00 to ile jest prawdopodobieństwa że mi dojdzie na wtorek? jaaaa..... bo chodzi o to, że na ta rzecz już w środę bedzie za późno i w środę to poczta polska moze sobie w d... wlozyc... musi byc na wtorek. jesli wplace dzis do 15? to ile procent ze bedzie na wtorek?

Gość a ja powiem tak...
powinno być

Gość goldenka+
nie ma szans .zeby doszło -priorytet zawsze z 3 dni robocze idzie ,a tu masz i sobote i niedz jeszcze.Mi zawsze w trzeci dzien paczki przychodziy .Kurierem jest szybciej

Gość rgqebtn
jeden głos za... musi byc kilka zebym podjęła decyzję... no wypowiedzcie się! :) raz raz! :D

Gość rgqebtn
no to mnie pocieszyłaś... no ale jak 3 dni... to piątek, poniedziałek i WTOREK! czyli na styk może by doszło... zresztą nie wiem, bo się nie znam... no wypowiedzcie się inni!!! ;)

Gość a ja powiem tak...
paczka dojdzie na pewno, normalny idzie ok 3 dni, wysyłaj.Nie gadaj tyle tylko leć na pocztę.

Gość goldenka+
moze jesli po drodze nie zawala ,ale margines mały musisz sobie zostawic ,ze na poczcie nie działaja z dokładnoscia zegarka .Nie dojdzie bankowo.Czemu kurierem nie chcesz/oni pracuja w soboty

Gość rgqebtn
no bo to jest paczka z allegro, a tam babsztyl napisał, że tylko zwykłym, priorytetem i za pobraniem wysyłają... :/ sama już nie wiem.

Gość goldenka+
do ,,a ja powiem tak'' a zamawiałas cos kiedys ze masz pewnosc ze fdojdzie .??Ja raczej uwazam ze nie ,bo czesto korzystam z przesyłek priorytetowych

Gość wiolllllllllllllla
wysyłam paczki na allegro do różnych części Polski, na bank dojdzie do wtorku, pewnie będzie w poniedziałek rano.

Gość goldenka+
Twoje ryzyko niestety ,ale napisz jak i co po fakcie

Gość a ja powiem tak...
zamawiałam i wysyłam cały czas, zawsze dochodzi.

Gość zzgfzdg
po pierwsze wszystko zależy od banku do jakiego wpłacasz kasę... nieraz zdarzyło mi się, że bank zaksięgował wpłatę dopiero po 2 dniach :/ paczki też różnie idą... mi ostatnio z Anglii zwykła paczka przyszła po 4 dniach, a paczka z innego miasta w kraju szła 5 :/d

Gość a ja bym nie ...
była taka pewna... zawsze zamawiam z allegro priorytetem i idzie dokładnie tydzień, wyjątkowo się zdarza , że jest szybciej

Gość rgqebtn
ale priorytetowa czy zwykła 5 dni?

Gość goldenka+
ja moze byc w pon rano ,?paczka priorytetowa musi byc wszedzie zaksiegowana i jesli baba wysle nawet dzis to jutro sie na poczcie wysiedzi a w pon ja wysla o ile ja baba dzis wysle...bo moze czekac az sie jej wiecej zamowien zbierze i wtedy hurtem isc wysłac

Gość wiolllllllllllllla
nie doczytałam, to ty wpłacasz kasę.Zanim twoja kasa wpłynie i zanim wyślą paczkę to pewnie nie dojdzie. Nie ryzykuj.

Gość goldenka+
własnie i z kontem jescze ,Wpłac kase do tego banku gdzie ma ta osoba konto ,to juz po wpłacie kasa bedzie na koncie

Gość rgqebtn
baba powiedziała, że wyśle jutro, bo jutro dopiero jej się kasa na koncie zaksięguje, czyli od piątku tak naprawdę się liczy...

Gość rgqebtn
dobraaa... jeszcze nie wiem co zrobię, ale dzięki za pomoc :) pozdrawiam :D 🖐️

Gość goldenka+
to juz masz odpowiedz .

Gość zzgfzdg
jutro się jej kasa zaksięguje, też nie wiesz o której godzinie, potem musi iśc na pocztę a tam też nie wiecie o której paczki poczta wysyła w kraj, bo może się zdarzyć, że babka na tak naprawdę paczka pójdzie w sobiotę bądź co gorsza w poniedziałek dopiero

Gość nie chcesz do lekarza
słuchaj, powinna dojść ci na wtorek, jeśli nadasz ją w dziś lub jutro, to ona powinna dojśc na poniedziałek do twojego urzędu pod który podlegasz. Mówię powinna, bo różnie bywa jak się na poczcie gdzies coś przywali i ludzi nie ma.

Gość wiolllllllllllllla
kasa na pewno dojdzie na jutro, ale czy jestes pewna ,że jutro wyśle tę paczkę.

Gość goldenka+
NIE DOJDZIE NA WTOREK .NIE MA SZANS

Gość gosieenkka
a skąd ta pewność, że dojdzie kasa napewno jutro? ja często wysyłąm przelewy i ostatnio przelew od znajomego(dlatego wiem dokłądnie kiedy go wysłał) przyszedł po 3 dniach :/ a mnie szlak trafiał że go nie było na następny dzień, bo potrzebowala kasy

Gość nie chcesz do lekarza
--> goldenka+ paczka priorytetowa musi byc wszedzie zaksiegowana - coś ci się pomyliło od kiedy tak jest?

Gość goldenka+
jest tu jakas gosienka??

Gość goldenka+
tak jest to przesyłka rejestrowana -paczka priorytetowa-spytaj na bylejakiej poczcie