Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga9911

Czy to się opłaca?Jak dorobic pare grosza??

Polecane posty

Gość olga9911

Nie moge znalezc stałej pracy... w swoim zawodzie (pedagog) do tej pory pracowala w klubie malucha ale sie pozegnalam, bo pracodawca oszukiwal z wyplata calego wynagrodzenia.Mam małe dziecko które chodzi do przedszkola.Jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej. Mysle o allegro. Co miałoby racje bytu?Obok mnie jest hurtownia z róznymi rzeczami importowanymi z chin. Mysle o sprzedazy aniołówlub takich piłeczek z kolcami na sznurku. Lub samemu robic anioły je robic(takie male z gipsu jako podziekowanie za przybycie na slub)czy to sie oplaca, czy ma racje bytu? Czy moze lepiej zakupic w hurtowni rzeczy uzywane dla dzieci i je sprzedawac? Jak to sie oplaca?Czy jak np.kupie ubranko za 2 zł a sprzedam za 9 lub 12 czy to warta gra swieczki? Muszę cos wymyslec bo zwariuje, a potrzebuje troche grosza dorobic ok 500zł m-cznie. Czy lepiej opiekowac sie dziecmi? Znajoma pukneła sie w czoło, ze swoje dziecko oddalam do przedszkola a obcymi chce sie zajmowac.

Gość Bruce Lee.....
nie czytałem tego co napisałaś, ale mysle że tak

jasne.. zostan opiekunka.. zajmij sie swoim dzieckiem.. i jeszcze jakims.. i dorobisz.. nawet wiecej niz 500 zł...

Gość olga9911
Jesli wypisze dziecko teraz z przedszkola w przyszlym roku sie nie dostanie.

Gość adulec koko
spróbuj z allegro

Ja:)z racji tego że jestem bardzo samodzielna,przedsiębiorcza i nie lubiąca siedzieć w domu i nic nie robić mówie Tobie TAK:)Bardzo dobry pomysł,życzę powodzenia:)

Gość chryzantemaaa
Podejmij prace w mc donalds

Gość 63afc56s
allegro popieram