Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość selene4

Restauracja Śląska w Krakowie

Polecane posty

Gość selene4

Zna ktoś ten lokal? Był ktoś z Was tam na weselu? Bardzo proszę o opinie. Mnie się ta knajpa podoba ale...jest jedno ale. Ubikacje są tam strasznie małe...jak panna młoda w rozłożystej sukni się tam ma zmieścić?

Byłam tam na dwóch weselach: przed (daaawno temu w sumie) i po remoncie. Z perspektywy gościa mogę powiedzieć, że sala i organizacja bez zastrzeżeń ;)

PS. ale o rozłożystej sukni to nawet tutaj nie wspominaj! Zaraz Cię zjadą, bo jak powszechnie wiadomo na tym forum: "bezy są passe..." :P:P:P

Gość kotka222
no to spoko krakowianka bo bede miec tam wesele, wiec mam nadzieje ze bedzie ok

Gość kotka222
podnosze

Gość andrej78
Jeśli chodzi o samo jedzenie, to ja zdecydowanie bardziej preferuję pizzerie. W tym wypadku na przykład apetytbistro.pl Bardzo fajne miejsce, często chodzę tam ze znajomymi.

Gość gość
muzycy do bani fałszuja i graja beznadziejnie-to żadna orkiestra ! dwoch facetow udaje ze umia grac i spiewac-ciasno-odradzam !

Gość gość
muzycy do bani fałszuja i graja beznadziejnie-to żadna orkiestra ! dwoch facetow udaje ze umia grac i spiewac-ciasno-odradzam !

Gość gość
pijana jest tam czesto ochrona

Gość gość
Czasem mi się zdarza coś zjeść w restauracji Ganesh, nie wiem czy ktoś ich kojarzy? Mają lokal w piwnicy na ul. Św Tomasza. Byłem akurat w środę to mieli fajną promocję na koktajle – minus 15 procent, zawsze coś. Kucharze są z Indii i faktycznie jedzenie jest specyficzne, oryginalne, ale za to dobre i widać, że robione na świeżo, bez odgrzewania.