Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ciekawska sie zastanawia

robienie loda

Polecane posty

Go艣膰 ciekawska sie zastanawia

mam pytanko ! Zastanawiam sie jak to jest jak laska was robi loda! Czasami podczas stukanka staracie sie jak najdluzej wytrzymac zeby nam tez bylo dobrze :-P a jak robimy wam loda to chcecie zeby to jak najdluzej trwalo i tez sie powstrzymujecie troszke czy macie to gdzies i od razu chcecie konca?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 betty 23958-59=
no panowie .......... czekamy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no ale wi臋cej szgczeg贸艂贸w
panowie poprosimy, jak to jest???? Dajcie jakie艣 rady???? Szczeg贸lnie pocz膮tkuj膮cym :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wulc
prawid艂owo to musi 艣ci膮gn膮膰 sk贸rk臋 i pie艣ci膰 ustami sam czubek jest najbardziej unerwiony wtedy moment i sie spu艣cisz no i wiadomo musi po艂kn膮膰 widok pluj膮cej czy rzygaj膮cej odstraszy ka偶dego mo偶e te偶 go bra膰 ca艂ego ale to ju偶 wy偶sza szko艂a jazdy. nie ka偶da to potrafi

Udost臋pnij ten post

wszystko zalezy od czasu,miejsca i klimatu Sam orgazm m臋偶czyzny nie trwa dlugo,wi臋c przyjemnie jest popatrzec na zach艂anne usta,nios膮ce przyjemno艣膰.Szeptanie,przekomarzanie sie... Droga na szczyt potrafi by膰 niekiedy bardziej ekscytujaca ni偶 jego zdobycie. L贸d jako forma stymulacji,nie powinien byc celem samym w sobie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no ale wi臋cej szgczeg贸艂贸w
do przed艂urzacza orgazm贸w - to wi臋c jak robi艂am pierwszy raz to i nie doprowadzi艂am go do ko艅ca, ale wiem, 偶e by艂o mu dobrze i powiedzia艂, 偶e by艂am wspania艂a to oznacza,偶e jest ok? To bardziej si臋 liczy ta d艂uga rozkosz czy sam szczyt i po艂yk?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odezwa艂 si臋 nadworny gej kafet
odezwa艂 si臋 nadworny gej kafeterii - przed艂u偶acz orgazm贸w:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cikawska sie zastanawia
dobra juz wszystko wiem, tato mi powiedzial, ze jak ze mna jest to chce jak najszybciej bo sie boi ze matka wroci ze sklepu. pozdrawiam i caluje was w paleczki :*

Udost臋pnij ten post

odezwa艂 si臋 nadworny gej kafet - nie podoba si臋 ? nie czytaj :-p no ale wi臋cej szgczeg贸艂贸w - im dluzej powstrzymujesz go od wytrysku,tym rozkosz dla niego glebsza. A sam polyk to juz wedle Twojego uznania.Facet to wzrokowiec,a niekt贸rzy uwielbiaj膮 widok nasienia na biuscie,policzku.To ju偶 kwestia za偶y艂osci partner贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawska ja
przedlurzacz org - dzieki za wypowiedzi ! A reszta matolow niech spada - wiadomo o kim pisze ! Fajnie bo wlasnie sie zastanawialam czy chodzi o to zeby szybciej czy o to zeby bylo fajnieeeeee ale chodzi mi tez o to czy wy sami to staracie sie przedlurzyc czy po prostu sie sycicie tym i jak bedzie to bedzie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xyzsa
ja si臋 zawsze stara艂em bo to by艂o super... p贸ki jeszcze mia艂em dziewczyne:(

Udost臋pnij ten post