Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregg

totolotek oszustwo

Polecane posty

Gość gregg

Grreeg Nie dajmy się naciągać Totalizatorowi, dlaczego? A to dlatego, że nigdzie na świecie już się nie używa do losowania urządzeń z systemem nadmuchowym, w których to urządzeniach można sterować wynikami losowań w bardzo prosty sposób. Wystarczy zastosować różny ciężar kul i odpowiednią siłę nadmuchu, wówczas te cięższe kule nigdy nie dolecą na odpowiednią wysokość ( prawo fizyki) . Dzięki komputeryzacji w chwilę po zamknięciu kolektur wiadomo jakie numery mają być wylosowane i mamy kumulacje, a w Multi Lotku nikt nie będzie miał szans na dużą wygraną.W Niemczech zaraz po zamknięciu kolektur następuje losowanie i to w zwykłych bębnach obrotowych. W USA miała już miejsce afera związana właśnie z ustawieniem wyników z wykorzystaniem urządzenia do losowania z systemem nadmuchowym i dlatego tam powrócono do zwykłych obrotowych bębnów losujących i pytam dlaczego nasz Totalizator używa podejrzane urządzenia?A że wygrywają, ktoś kumulację musi wygrać, ale dlaczego może ktoś o tym decydować a nie zwykły przypadek.Proponuję nagłośnić ten temat w mediach, ponieważ jest to jedyny sposób, żeby zmusić Totalizatora do powrotu do obrotowych bębnów losujących.Prowadziłem polemikę z Totalizatorem za pomocą e-maila i od momentu przedstawienia swoich zastrzeżeń co do stosowanych urządzeń losujących, kontakt nasz się urwał.J od pewnego czasu gram tylko w Niemczech, przynajmniej mam pewność,że nie śmieją mi się w Twarz w czasie losowania.A gram w Niemczech bo mam blisko.

Gość olek33
masz rację co do ich sposobu losowan ia zauwaz że główne wygrane padają w dużych miastach

Gość racja racja

Gość hehe ciekawy temat
podniose, bo warto :)

Gość kokoszska
UPUPUP

Gość kiedys gralem
teraz zal mi tych 2 zl na kupon. niech naiwni traca kase:D

jesli wygrasz w Niemczech to wposlczuje odprowadzenia podatku od wygranej, ktory jest bardzo wysoki. zawsze wietr w oczy.

Gość uważaj bo wygrasz
Wygrywają czasami podstawieni ludzie z rodziny prezesa lub kolesie albo jacyś przepłaceni oczywiście po znajomości tak dla niepoznaki żeby nie było afery. Przez 50 lat troche już by się nazbierało tych milionerów. A milionerami a jakich słyszałem to są poubeckie gnidy i kapusie polytyky-byznysmany oraz ich znajomki. Nie wiadomo mi nic o jakimś milionerze spoza układu. Tam czasami że ktoś coś wygrał, że jakaś kumulacja ale to pic na wode.

owszem ma to na celu wywoływanie kumulacji i przeciwdziałaniu sytuacji że np 10 osób wygra 6. z tym że dla zwykłeego gracza jak ty , który kupił los wielkiego znaczenia to nie ma. szansa że uczciwie trafisz 6 jest tak mała że działania totolotka nie wpływają znacząco na twoje szanse zostania milionerem:]

Gość Axa in the black
Nie wierze w to co napisales bo u mnie w miasteczku gosciu wygral jakies rok temu- trafil szostke kiedt byla kumulacja. Nie wiem co zrobil z kasa bo nie znam go, ale cale miasteczko o tym trabilo i po tym kazdy chodzil i gral w totka ha ha

Gość JA ZNAM 100 PROC SPOSÓB...
...ŻEBY SKREŚLIĆ 6-tkę W DUŻEGO LOTKA Wystarczy kupić 13 983 816 zakładów o różnych kombinacjach skreślonych liczb i pewnością zgarniesz główną wygraną :classic_cool: Totolotek to gra dla frajerów- już pomijając, że oszukują. Prawdopodobieństwo trafienia w dużego lotka wynosi: Dla 6 skreślonych liczb- 1:13 983 816 Dla 5 skreślonych liczb- 1:54 201 Dla 4 skreślonych liczb- 1:1 032 Dla 3 skreślonych liczb- 1:57 Tak więc statystycznie, ilość włożonych środków jest całkowicie niewymierna do potencjalnej wygranej. Jeśli już się bawić w hazard, to polecam pokera przez internet. Siedzisz w domu, a jeśli umiesz CHOĆ TROCHĘ grać w pokera, to możesz z palcem w dupie, wyrobić miesięcznie podwójną średnią płacę w polsce 🖐️

Gość Rum-cajs
we wrześniu 2009 r. Totalizator Sportowy podniósł cenę do 3 zł. za jeden kupon , TS liczył na ogromne wplywy i zyski a tym czasem po roku okazało się że przysłowiowy Kowalski przestał grać i TS jest na dużym minusie , Ministerstwo Finansów i pan Grad teraz na GPW szukają wpływów i zysków aby oskubać Kowalskiego , czy akcje GPW już posiadacie w swoich portfelach ?