Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Coraz gorzej dogaduje sie z przyjaciolka

Polecane posty

a to dlatego ze spedzamy ze soba coraz mniej czasu bo ona go wogole nie ma a w wekendy tez jakos nie ma nie wiem co robic czuje sie z tym coraz gorzej :(

Gość nie ma bataP
ech dlatego ja juz od dawna nie wierze w przyjazne to pic na wode

Nie wiem............... smutno mi z tego powodu....

Gość dcfdsfdfdsfg
Ile masz lat? Chodzi o to ze ona nie ma dla ciebie czasu a ty bez niej nie wiesz czym sie zajac?

Licz na siebie. Ja już się przekonałam ile warte są te "wielkie przyjaźnie" i wiesz co? Bardzo rzadko trafia się na wartościowych lojalnych ludzi w większości przypadków lepiej trzymać ich na dystans. Nagle nie ma dla Ciebie nawet chwili czasu? Sama widzisz...

dcfdsfdfdsfg- tak mniej wiecej i przez to zaczelam wiecej rozmawiac z inna kolezanka wiecej niz z nia

nie martw się:) zamiast spotykac sie, możecie wysylac sobie maile co wieczór z opisem dnia, co sie zdarzylo fajnego. Jesli lubisz, to mozesz do niej pisac listy... Ja tak robię z moją przyjaciolką kiedy nie mamy czasy sie spotkac, czasem nawet miesiac czasu i przyjaznimy sie od prawie 20 lat! To sie da przejsc, a jesli to Twoja prawdziwa przyjaciolka, to szkoda, by bylo to zmarnowac... pozdr

Gość dcfdsfdfdsfg
i przez to zaczelam wiecej rozmawiac z inna kolezanka wiecej niz z nia---no to dobrze ze masz z kim innym pogadac do niektore dziewczyny zrywaja taka przyjazn a nie pojawia sie inna --po jest dopiero problem--samotnosc wtedy dokucza

dzieki znaczy my sie codziennie widzimy gadamy i wogole le jest juz trochew inaczej

to znaczy, że Twoja przyjazn z nia sie wyczerpala. Skoro nie chcesz nawet o nią zawalczyc. ktoś tam u góry powiedział - zyj dla siebie. Nieprawda.. Nigdy nie bedziesz szczesliwa, jesli bedzies zyla tylko dla siebie. slave:P

Gość krishna
ja juz nie wierze w przyjazn, miałam taką jedna, szkola sie skonczyla, \"przyjazn\" sie skonczyła :O

ale chce sie z nia zawsze przyjaznic jest najlepsza

tak.... wiem