Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żejakżeco

Gdybym miała jeszcze raz żyć, chciałabym być mężczyzną.

Polecane posty

Mężczyzna: - nie zazdrości - potrafi zaprzyjaźnić się z drugim mężczyzną i być wobec niego lojalny - nie konspiruje, obgaduje, nie gra dwulicowo - jest mniej skomplikowany - gdy pojawi się w towarzystwie kobiet, ma na wejściu 100 punktów, a większość gotowa za niego zabić - jednym uśmiechem potrafi wiele zdziałać i wiele, wiele innych. Byłabym (przepraszam za wyrażenie) totalnym skurwielem, co to bawi się kobietami i zmienia je jak rękawiczki, bo te baby to głupie są.

Gość czy autorem tego topica
jest zakompleksiony chuj???????

a ja jakbyś się urodził niskim, brzydkim, ze skłonnościami introwertycznymi... w wyniku czego miała byś od dzieciństwa przerąbane, zero przyjaciół, dziewczynę mogłabyś sobie najwyżej narysować bo na takiego kogoś żadna nie spojrzy a jako baba to wszystko masz z górki... facet sam się musi starać, pełno wad wam uchodzi bo kobiecie to wolno echhhh żal 🖐️

ja bym nie chciała. chociaż zgadzam się z tym że faceci mają czasem lepiej

Gość Świetnie
Cieszę się, że nie jestem facetem... Tobie się dziwię, bo takie monotonne wciąż tylko wyrywać te "głupie" baby. A jest tyle wspaniałych rzeczy do zobaczenia, zrobienia... na tym świecie...

a w czym przeszkadza wyrywanie bab, jak to nazywasz? Można wyrywać, podróżując, realizując się w wielu dziedzinach życia.

Gość też tak myślę
nie zapadałabym na wszystkie te cholerne kobiece choroby zarabiałabym więcej i nie traktowanoby mnie jak głupiej blondynki to ja wybierałabym partnerki a nie czekała na czyjąś łaskę nikt nie wmawiałby mi że muszę wychodzic za mąż, rodzic dziecko czy sprzątac i gotowac myślała wyłącznie o własnych potrzebach a nie o tym co POWINNAM i co MI WYPADA a co nie czyli miałabym 3/4 problemów z głowy a resztę głęboko w dupie