Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prisson BreakTwice

Czy związek z grubą dziewczyna to nie jest powod do wstydu ?

Polecane posty

Gość a dla mnie zwiazenie sie
z brzydka dziewczyna to jak harakiri. gorzej jak z bezdomnym z dworca. bo taka laska geby sobie nie poprawi. a ta z nadwaga schudnie i bedzie ostra. (o ile m ladne rysy twarzy nawet z nadwaga)

Gość dopatrujecie sie sami
a co Was obchodzi ile kto waży??Nikt Wam nie karze z takimi osobami sypiać,spotykać sie, rozmawiać itp.Patrzcie ludzie na Siebie, a nie na innych!Co do wstydu, to dla półgłówka takiego jak autor tego postu bedzie problemem i powodem do wsydu, jakikolwiek kontakt z osoba majaca nadwage.Dla ludzi normalnych,zajmujacymi sie soba i powaznymi sprawami nie bedzie malo to znaczenia ile kto waży.Wsydem dla takich ludzi bedzie tak jak juz wczesniej napisała grymas boska "wstyd to patrzec na ludzi z góry,wstyd to k**wa krasc i d**y dawc..zdradzac żony i chodzić na dzi**i to jest koorwa wstyd.." Jak najbardziej popieram te słowa.To tyle na ten temat!I nie ma sensu dalej prowadzic tej dysusji z ludzmi, ktorym brakuje oleju w głowie.

Gość a ja powiem prawdę
Oczywiście, że będzie miało dla nich znaczenie, tylko przez dobre wychowanie nie będą jej komentować przy niej samej i tym kolesiu.

Gość DUPA DUPA DUPA
CIEKAWA JESTEM ILE Z WAS CWANIAR SIE ODCHUDZA? A ILE NIE MUSI ? BO NAWIECEJ O GRUBYCH MAJA DO POWIEDZENIA TE KTÓRE MOGA WPIERDALAC ILE CHCĄ ,JAKBYSCIE SIE MUSIAŁY Z KAŻDYM KILOGRAMEM LICZYĆ I KAŻDA KALORIĄ TO BYSCIE TROSZKE SZACUNKU DO OTYŁYCH MIAŁY BARDZO NISKIM ODSETKIEM TO SA TE KTÓRE ABY UTRZYMAC SZCZUPŁA SYLWETKE MUSZA STOSOWAC DIETY ITD. RESZTA TO GENETYCZNIE SZCZUPŁE ..WIEC PRZESTAŃCIE PIERDOLIC ŻE GRUBY JEST GRUBY BO MU TAK WYGODNIE

Gość mrauu mrauu
DUPA DUPA DUPA CIEKAWA JESTEM ILE Z WAS CWANIAR SIE ODCHUDZA? A ILE NIE MUSI ? BO NAWIECEJ O GRUBYCH MAJA DO POWIEDZENIA TE KTÓRE MOGA WPIE**ALAC ILE CHCĄ ,JAKBYSCIE SIE MUSIAŁY Z KAŻDYM KILOGRAMEM LICZYĆ I KAŻDA KALORIĄ TO BYSCIE TROSZKE SZACUNKU DO OTYŁYCH MIAŁY BARDZO NISKIM ODSETKIEM TO SA TE KTÓRE ABY UTRZYMAC SZCZUPŁA SYLWETKE MUSZA STOSOWAC DIETY ITD. RESZTA TO GENETYCZNIE SZCZUPŁE ..WIEC PRZESTAŃCIE PIE**OLIC ŻE GRUBY JEST GRUBY BO MU TAK WYGODNIE Duzo w tym prawdy, ale tepakom trudno to pojąć!

no dobra drogie tuczniki, macie tendencje do tycia ale jesli wiecie o tym to dlaczego nie dbacie aby nie przytyc ? tak ciezko ? wiem, latwiej narzekac i nic nie robic niz uwazac na to co sie je no ale taka jest mentalność kaszalotow :classic_cool:

Gość DUPA DUPA DUPA
Taka jest prawda szczupłe genetycznie osoby nie maja pojecia o odchudzaniu i o liczeniu kalorii im sie wydaje ze to takie proste bo nigdy nie musiały rezygnować z jedzenia.ciekawe czy przez tydzień jakby im wyjmowac z buzi to co lubia najbardziej czy takie cwane by były..szlag by je trafił!!

Gość DUPA DUPA DUPA
Kto sie nigdy nie odchudzał to niech mi tu nie pierdoli ze to łatwe!!!A żebys wiedział ze łatwiej narzekać niz sobie odmówić normalnego obiadu!!Bo ja nie mówie tu o słodyczach tylko o normalnym jedzeniu!!

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeee
DUPA DUPA DUPA - zgadzam się z Tobą

Gość ZalamkaNaMaxa
Sorry za dosadne slowa, ale... WY JESTESCIE KOORWA POPIER*OLE.NI! TEN, KTO NAPISAL, ZE WSTYD JEST ROZMAWIAC Z OSOBAMI OTYLYMI, MA NAPRAWDE NAS.RANE W BANI. JAKIM PRAWEM KLASYFIKUJECIE LUDZI NA PODSTAWIE ICH WYGLADU? ZAPEWNE POLOWA Z WAS TO ZAKOMPLEKSIONE, ODRZUCONE ISTOTY, KTORE NIE MAJA POMYSLOW NA WLASNE ZASRA.NE ZYCIE I JADA PO INNYCH, BO W NECIE TO MOZNA WSZYSTKO. A JAK PRZYJDZIE CO DO CZEGO, TO NA WSPOMNIENIE SWOICH POSTOW NA FORUM ZE WSTYDU TAKIM LUDZIOM W OCZY NA ULICY NIE SPOJRZY... Krew mnie zalewa ;/ sama gruba nie jestem, ale mam takich znajomych i wiem, ze sa zaje.bisci. I wyglad nie ma tu nic do rzeczy. CHAMY!

Gość sa grube chude wysokie niskie
rude, czarne, z duzym biustem, z malym - przeciez ludzie sa rozni! Wszycy maja byc spod sztancy? Na tej zasadzie trzeba rzucic faceta jak wylysieje albo osiwieje, no bo z takim wstyd.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeee
ja jestem genetycznie szczupła,chociaż po dwóch porodach mam 7 kg. więcej-chociaż teraz wyglądam lepiej niż wcześniej, ale zobaczymy co będzie za5 lub 10 lat -bo przemiana materii się spowalnia .Jestem ciekawa co wtedy powiedzą te pseudo- chudzielce jak za 10 lat staną przed lustrem i zobaczą tłuste boczki wypływające im ze spodni. :P

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeee
na stos czy co??

Gość bfgdsgh
ale wy jestescie:o jamam koleżankę bardzo gruba i co i goowno jest taka sama jak i inne i przestancie tu pierdolic farmazony bo goowno wiecie o zyciu innych i nie macie prawa ich oceniac na podstawie wyglądu

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeee
sory ale na tej stronie z tego co widzę to każdy staje po stronie "grubych"

Gość DUPA DUPA DUPA
przed pierwszym porodem wazyłam 49 kilo po porodzie 70chyba nawed ponad 70 i weź sie tego pozbyj ..trzeba jeśc aby miec siłe wstawac w nocy do dziecka i aby miec czym je karmić..po prawie 4 latach zaczełam spadac z wagi doszło do 56 ..i co? i 2 ciaza i znowu 70...mija kolejne 4 lata i stoje w miejscu ...po za tym prawda jest taka że aby się odchudzac to trzeba mieć kupe kasy ..albo duzo czasu...

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeee
zgadzam się

Gość DUPA DUPA DUPA
Więc przestańcie gadać głupoty o czymś o czym nie macie pojęcia!!!

Gość bimbula
Jeśli ktoś Ci się podoba to nie jest wstydem związać się z nim nawet jak się innym nie podoba. W ogóle o co chodzi każdy ma wolny wybór. Najbardziej mnie jednak ubawiły słowa DUPA DUPA. Niestety panowie mają trochę racji z tą wagą. Mało osób procentowo ma poważne problemy medyczne i jest za gruba bądź za chuda. Niestety takich ludzi jest niewiele wbrew propagandzie. Ja sama mam nienaganną sylwetkę i zawsze mi koleżanki zazdrościły wagi i mówiły, że mam tak genetycznie i to jest nie fair bo mogę jeść tyle ile chcę. A one sobie odmawiają tylu przyjemności, ja jem obiad z dwóch dań, śniadania i kolacje, a one sobie tyle odmawiają. Jak jednak zobaczyłam ich diety to padłam. Sama się pilnuję, choć to nie wygląda na pilnowanie, to jest po prostu sposób na zdrowe życie, które stosuje się przez cały czas, bez mówienia to są święta, dziś jest wyjątek. Nie jem słodyczy bez opamiętania tylko np jedno ciastko lub kostkę czekolady dziennie, nie piję słodzonych napojów ani soków, mdli mnie od ilości pustego cukru dodawanego do jogurtów itp. Nie wiem co to chipsy, nie jem ziemniaków z sosem i tłuszczykiem, tylko mięso i warzywa. Jem regularnie posiłki i nie podjadam między nimi, rano obowiązkowo duże śniadanie. I tak od 30 lat, bo moi rodzice wychowali mnie w zdrowym duchu. Jem normalne posiłki i panie co chwilę podjadające bzdety mi zazdroszczą jak tak mogę. BMI=19,5. Teraz te co narzekają, że nie mogą schudnąć: jesteście w stanie tak przez 10 lat postępować choćby? Jak tak to na pewno schudniecie, bo cudów nie ma od razu się nic nie dzieje...

Gość DUPA DUPA DUPA
fajny motylek tylko za duzo przeklina:D:D::D:DD:

na tej stronie kazda dziewczyna staje po stronie GRUBYCH bo prawie kazda z nich ma nadwage :-p zauwazcie jedna rzecz - widzieliscie kiedys tucznika w extra aucie ? nie !! a dlaczego ? bo mezczyzni wola szczuple a gruba to nic innego jak odpad :classic_cool: a poza tym nie dla psa kielbasa :classic_cool: kobieta musi o siebie dbac a jak ma nadwage to niestety to jest efekt niezadbania !! i mowcie co chcecie ale tak po prostu juz jest:-p

Gość DUPA DUPA DUPA
A łysy facet to tez efekt niedbania o siebie? a ci co maja piwny brzuchol? albo facet szkapa fee taki chudzielec no przejebane ma na starcie kto by takiego chudzielca chciał facet ma byc facet...dzisiaj wychodzisz za super przystojengo dobrze zbudowanego a po 10 latach w łózku sie z nim nie mieścisz :D:D::DD:D:D:

Gość ciekawe pytanie
Takie określenie zwykło przypisywać się dziewczynom patrzącym na mężczyzn pod kątem portfela. Mówi się że to dziwki blachary itd ale postawa facetów polegająca na patrzeniu na kobietę ze względu na jej wygląd i rozważania czy to byłby wstyd przed kolegami to takie same pustactwo i również materializm przecież ciało to materia.

Gość DUPA DUPA DUPA
Bo dla mnie cała ta dyskuta na temat wygladu nie ma sensu ..kazdy jest jaki jest i kazdy ma prawo bytu na tej ziemi

wiecie co kiedyś uważałam że świat byłby nudny gdyby wszyscy wyglądali tak samo ale powoli zmieniam zdanie bo wtedy, nie obrażalibyśmy się nawzajem na temat wyglądu nikt by nie miał kompleksów z powodu wyglądu nie wstydzilibyśmy się swoich partnerów wtedy próbowalibyśmy dopasowywać się tylko pod względem charakterów. Problem jest tylko jeden o czym debille by zakładali topiki. Chyba wiem wtedy by została jeszcze kwestia finansowa i temat by brzmiał: Czy związek z ubogą dziewczyną to nie jest powód do wstydu?

hszonszcz czy ty jesteś znawcą wszystkiego????? ktoś tam napisał że wszystkie grubaski sa sobie winne i łaskawie wybaczył tym chorym. Strasznie był litościwy, a skąd wiecie że ta dziewczyna nie jest chora?????

wiecie co kiedyś uważałam że świat byłby nudny gdyby wszyscy wyglądali tak samo ale powoli zmieniam zdanie bo wtedy, nie obrażalibyśmy się nawzajem na temat wyglądu nikt by nie miał kompleksów z powodu wyglądu nie wstydzilibyśmy się swoich partnerów wtedy próbowalibyśmy dopasowywać się tylko pod względem charakterów. Problem jest tylko jeden o czym debille by zakładali topiki. Chyba wiem wtedy by została jeszcze kwestia finansowa i temat by brzmiał: Czy związek z ubogą dziewczyną to nie jest powód do wstydu?