Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prisson BreakTwice

Czy związek z grubą dziewczyna to nie jest powod do wstydu ?

Polecane posty

co wy pieprzycie ludzie , najważniejsza u dziewczyny wtarz jest, niewazne czy wazy 50 czy 150 jak ma śliczna buzie i zadbana jest w miare to zaden wstyd! a jak ma paskudna morde nieumalowana wogole, i jest plaska jak decha no to to jest dopiero wstyd jak diabli. Ale jak to mówia wór na łeb i mozna jechac buahah ale nie dla mnie taka opcja nie mogl bym miec laski ze szpeetna twarza, bo moze i ja miśiek jestem ale gebe mam ladna i nikt mi nie powie,że nie :D

Gość dobre sobiee
Ja bym sę nie pokazał ze 150 kg wielorybem niezależnie od piękna jej twarzy. :D

Gość pablo23
Jak dziewczyna waży powyzej 60kg, to jest tragedia, bo to znaczy, ze nie dba o siebie i jest świnią, a trzeba zauwazyć, że poprzeczka zawieszona na 6o kg i tak jest juz bardzo tolerancyjna, więc jeśli świnka oscyluje wokół tej wagi to mozna z niej coś wytopić serwując jej odpowiedni trening, ale jak powyżej, to niech ma za kawalera snickersa albo dewianta. Dobre perspektywy przy boku swini, to jest kurestwo męskie

Gość ale pierdolicie
No wlasnie faceci to sa kurwa świnie....tylko dupe widza na horyzoncie, dlatego w wiekszosci ladne dziewczyny o tym wiedza i wykorzystuja to na miare swoich wlasnych potrzeb i korzysci, ale tacy delikwenci jak pablo czy autor w ogole nie czaja bazy. Powiem wam jedno. Jestem osoba szczupla i jem ile chce, slodkosci kocham, ale moja najlepsza przyjaciolka nie moze sobie pozwolic nawet na pączka bo jak zje to od razu ja rozpierdziela . Musi cale zycie jesc jakies badziewia a i tak wazy sporo i widac tluszczyk u niej. Tylko ja wiem ile serca wklada w to zeby schudna, ile tabletek na odchudzanie sprowadzonych z usa wpierdolila i nic jej nie pomaga. Gówno wiecie o genach i o tym problemie! Ja moge wpierdalac wszytko i jestem szczupla, a ona zje ciastko i juz ja nadmuchuje jak balon. Ale ma piekna buzie , jest sympatyczna i mila... Dobrze ze jej facet to widzi i nie jest z waszego gatunku prosiaki pierdolone!!!!

Sadze ze czy kobieta gruba czy chuda nie wazne, dla ciebie powinno sie liczyc to co ma w srodku jesli ja naprawde kochasz nie bedzisz zwracala uwagi na tusze tusza tez moze byc zaleta!

Gość maniek z wasilkowa
wstyd to sie jest pokazac z brzydka dziewczyna a nie gruba. gruba mozna odchudzic ale brzydkiej to chyba najwyzej operacje zafundowac. moj kumpel ma szczupla laske, cialko jak marzenie ale twarz ... i i wiecie co mowi? ze jak sie budzi rano obok niej to chce mu sie zygac a seks uprawia tylko po ciemku bo nie moze patrzec na tej twarz. ja mama byla grubaske. jak zaczelismy byc razem to wazyla z 80 kilo, ale powoli do celu. po dwoch latach wazy 52 kilo i kazdy mi jej zazdrosci. ale trzeba troche wyislku. namowilem na sport, na zdrowe gotowanie, codziennie mowilem jaka jest piekne; i prosze, mam co sobie wyhodowalem i dziewczynke cud miod a do tego zadna kurwe co dawala kazdemu bo kazdy na nia lecial.

Gość pantoflarz
skoro z nia jesteś to znaczy , że ci odpowiada. Tusza nie ma znaczenia a debile robią z tego problem,

Gość gość
Maniek -wychodowac?LOL to juz wole podejscie autora ! Załolsne ty i ten twój zwiazek mogles odrazu sobie szczupla poszukac zenada i tyle.