Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale_mam_dziś_doła

CO JEST ZE MNĄ NIE TAK???

Polecane posty

Gość ale_mam_dziś_doła

Nikt nigdy mnie nie kochał :( Nigdy, przez 25 lat mojego życia. Dziś to już mam ochotę się wziąść i pociąć. Jestem zrozpaczona. Co jest ze mną do cholery nie tak?

Gość idz do psychiatry...
...pomoze ci napewno!!!

Gość magik z jezyczkiem u wagi
Jak to ja cie kocham ;) ❤️ ❤️ ❤️

A jestes brzydka, gruba itd-moze dlatego?

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
magik z języczkiem - daruj sobie te wypociny...

Gość O_OO_O
Ja też wczoraj miałam doła a dziś już jest całkiem ok :) głowa do góry :) przesyłam cieplutkie pozdrowienia :)

Jakie wypociny sewrio mowie i chce jej pomoc-zastanawiam sie co moze byc przyczyna

Gość ale_mam_dziś_doła
ja naprawde już nie wiem o co chodzi, nie jestem ani jakoś specjalnie brzydka, ani gruba, no wyglądam normalnie. i się staram być tak miła dla ludzi. Zawsze się jakoś trzymałam, ale dziś cały dzień zalewam się łzami, nawet teraz tutaj rycze.

Gość ja też tak mam no i ....
ale przynajmniej wiem dlaczego - jestem głupia, a i co ważniejsze w tej kwestii - brzydka. Ja też przegrałam życie, nie tylko Ty. Mam 18 lat ale i tak wszystko stracone.Przygarnij psa lub kota, one też potrzebują miłości i może myślą tak samo jak Ty teraz...

Wiesz co moze jestes za mila ludzie takich zbyt milych ludzi nie lubia moze jestes nudna ........

Gość ale_mam_dziś_doła
no tak, ale moi rodzice mają swoje problemy, i nie mają czasu żeby się jeszcze moimi dołami zajmować. Nie wiem co jest ostatnio. Naprawde zawsze się jakoś trzymałam, nigdy nie doszuszczałam w ogóle do siebie żadnych smutnych myśli. Ale od pewnego czasu to jakaś kompletna tragedia, od wieków chyba nie jadłam, wczoraj rano ważyłam 46 kg. A dziś poległam całkowicie, poprostu wyję z rozpaczy. No przecież ja jestem zwyczajna! I nie rozumiem co jest ze mną nie tak. Wszyscy w okół się żenią, wychodzą za mąż, mają chłopaków, dziewczyny, dzieci. Wszyscy !

Gość ale_mam_dziś_doła
coś zrobiłam źle w tym życiu już na początku, ale nie jestem w stanie dojść co

Gość ale_mam_dziś_doła
i jeszcze tylko jedno wam powiem że chciałabym już być stara i mieć to wszystko z głowy, bo jeśli życie ma być tylko czekaniem na kolejną jesień to ja nie chcę

Niepotrzebnie sie obwiniasz, kazdy ma czasem doly, ale jutro bedzie nowy dzien :) Masz dopiero 25 lat, jestes zdrowa i masz rodzine, to jest najwazniejsze. A ze nikogo nie mialas? Przynajmniej uniknelas zlamanego serca, wierz mi, to boli bardziej niz samotnosc. Jeszcze wszystko przed Toba, uszy do gory :)

mnie też nikt nigdy nie kochał ale ja wiem co jest ze mną nie tak jestem nudny, beznadziejny, zamknięty w sobie, nieśmiały, nieziekawy, niski i brzydki... to tak ogólnie pewnie się wycofujesz, jesteś zamknięta na takie relacje albo masz pecha

Gość ale_mam_dziś_doła
nie wiem, już naprawde, może jestem brzydka tylko mi się wydaje że nie jestem :( ale przecież to nie moze być taki błachy powód, przecież ja sama nie skreślałabym faceta za to że jest brzydki, pewnie w ogóle by mi to nie przeszkadzało

Gość mam to samo...
Przynajmniej uniknelas zlamanego serca, wierz mi, to boli bardziej niz samotnosc. Powiedz mi wolalabys miec zlamane serce przez 4 miesiące czy powiedzmy 10 lat byc samemu (kompletnie bez przyjaciol, upragnionej milosci)

uwierz w siebie,pamietaj ze jest ktos na tym swiecie co napewno cierpi gorzej od ciebie,poszukaj w sobie zalet,zmien uczesanie ubiesz sie kolorowo,wymaluj sie iaczej,glowa do gory,pamietaj ze po karzdej burzy slonce swieci,uwierz kiedys to przechodzilam

i pomyśl tylko że gdzieś tam jest chłopak który czuje się dokłądnie tak samo w tej chwili, który też jest w odchłani rozpaczy, i dokładnie w teh chwili leży w łóżku i płacze mimo tego że zazwyczaj niezły z niego twardziel. A wszystko dlatego że jeszcze nie spotkaliście się na drodze. Moja teoria jest taka - ludzie zwyczajni mają miliony kochanków ponieważ oni nie mają przeznaczenia, oni sobie poprostu kogoś znajdują, pochodzą zerwą znów znajdą, zwiążą się mają dzieci. Ale mogą to zrobić z każdym i będą szczęśliwi, albo nieszczęliwi. Ludzie nadzwyczajni mają przeznaczoną tyllko jedną jednostkę równie nadzwyczajną. Żeby stworzyć diament... (Ty i ten wyżej wspomniany mężczyzna który ciągle tam ciągle rozpacza zamknięty w ciemnym pokoju z głową pod poduszką.

Gość ale_mam_dziś_doła
Mam to samo .... ale zanim ktoś od ciebie odszedł przedtem jakiś czas cię kochał. I wiesz przynajmniej że możesz być kochana. jeszcze z tym jedzeniem, ja już chyba z tydzień nie jadła, nie umiem nic w sibie wepchnąć. Schudłam 6 kg. :(

Gość mam to samo...
" ale zanim ktoś od ciebie odszedł przedtem jakiś czas cię kochał. I wiesz przynajmniej że możesz być kochana." świete slowa

Gość ale_mam_dziś_doła
w ogóle bym tego nie zauważyła, ale dzisiaj rano ubieram spodnie a one spadają, bluzka? pełno luzu, 46 kg

Kazdy moze byc kochany, poza tym w zwiazku mozna czuc sie tez niekochanym, upokorzonym i lekcewazonym. Wiem, ze sie chujowo czujesz, ale nie dramatyzuj. No chyba ze lubisz dramaty.

Gość ale_mam_dziś_doła
nieee wolę komedie i śmiech

Gość nvcxm
A okazywałaś kiedykolwiek zainteresowanie jakiemuś facetowi? Chodzi mi o to czy czekasz na to aż ktoś postanowi Cię lepiej poznać, czy sama coś próbujesz w tym kierunku. Czasem wystarczy tylko spojrzenie by ktoś zwrócił na Ciebie uwagę. Np. kiedy popatrzy ktoś na Ciebie to odwracasz wzrok czy uśmiechniesz się? Kolegowałaś się z męskim towarzystwem czy tylko obracałaś się w kręgu koleżanek?

Gość ale_mam_dziś_doła
mam same męskie towarzystwo - studiuję na polibudzie. Tylko raz podeszłam do kogoś i zostałam spławiona, nie chcę czekoś takiego więcej przeżywać. Kiedy ktoś patrzy to odwaracam zazwyczaj wzrok, ale to też zdarzyło się może 4-5 razy kiedy ktoś patrzył tak rzeczywiście konkretnie na mnie.