Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madmoiselle bang

czy to możliwe?

Polecane posty

Gość madmoiselle bang

niedawno mój dobry, bliższy niż inni kolega, powiedział, że bardzo chciałby ze mną byc, ale i tak wie, że to się kiedyś 'spierdoli', skończy, więc po co w ogóle zaczynac... nie rozumiem... bardzow wiele razy było tak, że szliśmy ze sobą trzymając się za ręce, na imprezy on zawsze mnie zaprasza jako osobę towarzyszącą i ja jego tak samo... raz przed jego znajomymi miałam 'udawac' jego dziewczynę, po prostu powiedział ; jak by coś, to jesteś moją dizewczyną, ok? a jak co do czego przyjdzie, rozmawiam z nim o 'nas', to nie ma nas, bo on baaaaardzo chce ze mną byc, ale nie będzie, bo to i tak sie kiedyś spierdoli i nie będzie trwac wiecznie... a on chce miec ze mną doby kontakt cały czas, a wiadomo jak to bywa po zerwaniu.. ale jak chce sie z kimś byc, to się prubuje i się z nim jest, a nie od razu się zakłada ze to nie wypali.. o co mu chodzi? w czym problem? co mam robic, bo już nie mogę zyc w niepewnosci, czy jesteśmy czy nie jesteśmy razem, chce się kurwa w koncu okreslic...:S

Lepiej sprobowac i żałować niz cale zycie załować ze sie nie sprobowalo a moglo wyjsc... a moze traktuje Cie lekko, tymczasowo w oczekiwaniu na lepsze i dlatego zaklada ze s....

Gość gość
Hm trudno powiedzieć o co mu chodzi. Bo możesz uważać że mu na tobie nie zależy skoro z tobą nie chcę być na wyższym poziomie i tu niektórzy piszą że lepiej spróbować niż nigdy nie spróbować. Ale też może być też tak że mu ogromnie na tobie zależy bo związki się rozpadają i faktycznie chcę przyjaźni która przetrwa lata. To jest życie i nic nie jest łatwe.

Gość gość
ile macie lat?

Gość gość
30