Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UK konto

Miałam konto bankowe w UK i......bede miała problem???

Polecane posty

Gość UK konto

Bylam w UK mialam tam prace zalozylam sobie darmowe konto i jak wyjechlam to nie zamknełam jego.CZy moge miec jakies problemy w zwiazku z tym?

Gość kmhohulojiplko
platne??????????

Gość UK konto
konto było darmowe

Gość przeciez pisze
ze darmowe. debil/ka czytaj ze zrozumieniem:o jesli nie mialas debetu to nie. masz zero na koncie po prostu

Gość UK konto
Konto darmowe w HSBC.Doradzi ktos??

Gość UK konto
skad wiesz??czy tak jest na pewno???troche sie boje bo minoł juz rok a ktos mnie przestraszył ze powinnnam była zamknac konto bo moze być kara lub odsetki naliczZane:(

odsetki od czego skoro to bezplatne konto .....no chyba ze mialaś cykliczne oplaty , typu kontrakt na komorke, abonament tv ....jesli nie to jak moga cokolwiek Ci naliczac ? ....minal rok hehe gdyby chcieli cie udupic juz by to zrobili :D bank to bank nie wazne czy w polsce uk czy indiach

Gość skad odsetki
skoro masz zero na koncie a oplat nie pobieraja za prowadzenie rachunku? pomysl sama. sami zamkna.

Gość UK konto
udupic???najczesciej jest tak ze w takich sprawach odzywaja sie po kilku latach kiedy to nalicza sie ogrom,ne sumy takze wszytsko jeszcze mozliwe.No ale skoro mowisz ze nie nalicza mi nic to mam nadzije ze to rpawda:)troche mnie uspokoiłeś przed snem dzieki:)

Gość skad odsetki
zreszta jak cie to meczy to zadzwon i zamknij telefonicznie jesli jeszcze tego nie zrobili

ciesze sie :) ...kiedys mialem dwa konta w pko.....jedno stalo sie zbedne wiec go nie uzywalem .....zamkneli je po pol roku i zadnych konsekwencji.....

Gość a co jezeli...
a co jezeli mam kase na koncie i bedac teraz poza granicami uk przez nastepny rok mam zamiar co miesiac wybierac sobie troche pieniedzy? chyba nie moga zamknac konta jesli sa tam pieniadze? moze to glupie ale teraz mnie to zastanowilo...