Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia69

chce mi sie bzykac......

Polecane posty

Gość misia69

facet jest zonaty, ja wolna, on napalony, ja tez ale mam jeszcze watpliwosci moralne... on ma dziecko... co robic??? czy nie nalezy mi sie odrobina przyjemnosci??

a czemu nie chcesz sie bzykać z kawalerem tylko już z żonatym fagasem, szukaj wolnego faceta tak jak ja sex bez zobowiązań. a tak to doprowadzisz nawet do rozpadu małżeństwa

Gość Maciekkk
Mam podobnie, tylko jestem tym napalonym, zonatym, a ona ma wątpliwości

Gość misia69
czemu z żonatym??? bo jest zajebisty:)) jak przechodzi koło mnie to już mam mokro.....

Gość dhfxh
wkurza mnie takie gadanie - ze laska rozwala malzenstywo!! no ludzie - winnym tu moze byc ten maz, ojciec! on ma chyba rozum i wie co robi, to on zdradza.. a laska jest wolna, nikogo nie oszukuje i nie krzywdzi.

Gość misia69
mistrzu....kobiety podniecają sie na widok fajnego faceta..... facetom często staje gdy widzą seksowną laske...... a ty chyba inny jestes....buahahahahahha

Gość misia69
a czemu polecasz?????? czyż byś coś wiedział o jego uzyciu?????ahahahahahahahahahahahahahaaa

Gość misia69
właśnie puściłam mu oko i widać, że ma ochotę bo się do mnie uśmiechnął. Mam ochotę wejść do niego i od razu bez gadania wziąć mu do buzi

dzifkom bez szkoły co dają doopy zonatym facetom powinno się wkładac w doope rozgrzany pręt, tą gorąca stroną na zewnątrz, żeby go juz nikt nie wyciągną :classic_cool:

Gość misia69
dlaczego dziwka?? a jak facet jest napalony na zonatą laske to kim jest???? bezmózgowce.....l

Gość po tym ze daje po cichu
ale pierdolicie :o co najmniej jakby chciala slub z nim brac :o idz dziecko sie ruchnij i po sprawie bedzie 🖐️

Gość twoj znajomy z pracy

Gość twoj znajomy z pracy
a po co bedziesz rozwalac malzenstwo ja moge ci pomoc i cie zerzne na ostro i po sprawie

mi też, już nie mogę wytrzymać... staram się... jeszcze chwila i nie wytrzymam... BZZZZZZZZZZZZZZZZbbbZZZZZZZZZZZZZBBBBBZZZZZZZZZZZZZZZZZZBBBBBZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ BBBzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Bz Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Bzzzzzzzzzzzz

Gość misia69
czy to, iż mam na imię Roman coś zmienia ?

Gość maciko34
Pierdzielicie moi mili Misia moja rada: kazdy facet czeka na taka sytuacje, az kobieta da wyrazne przyzwolenie lub zainicjuje cos a wiekszosc z nas marzy o przygodzie z kolezanka w pracy ale boi sie pstryczka w nos. Wiec jezeli oboje wysylacie sobie znaki to zakrec sie obok niego, obetrzyj namietnie lub po prostu potknij sie i wpadnij na niego lapiac go od niechcenia za przyrodzenie. Zobaczysz jaka jest reakcja. Najwyzej przeprosisz i pojdziesz sobie palcowe strzelic. Pozdrawiam Maciko34

Gość misia69
właśnie był u mnie..... dzisiaj wieczorem się spotkamy....

Gość gość
- Misia!!!!!- Co??????????:)- Ty koooooorvo!:D🖐️Życze ci, żeby ci piisda zgniła;) Na takie idiotki jak ty, które nie rozumieją, co to znaczy jak przez ich swedzącą smierdzącą dziurę zostaje rozbite małżenstworo powinno sie wymyśleć nowy Holokaust. Tak, tak, a tera w półprzysiadzie opuść to miejsce, bo mnie z deka flaki kręcą i zaraz sie na ciebie zrzygam 🖐️

skoro leca na ciebie tylko zdesperowani żonaci faceci to se ruchnij - taka okazja może się już wiecej nie powtórzyć.....

Gość misia69
nie podszywaj się.....nieładnie!!!

Gość maciko34
Misia to trza bylo napisac od razu ze oboje facetami jestescie Moja rada byla dla kobiety a w tej sytuacji niee wiem :((

Gość misia69
a dlaczego kurwa wszyscy mnie obwiniają?????????????? czy nie należy mi się trochę przyjemności????? i zaraz jestem dziwką???????????????

Gość maciko34
misia napisz do mnie na e-mail pogadamy na GG bo tu za duzo zlosliwosci

Gość misia69
jestem kobietą .....ktoś się podszywa pod mój nick