Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia69

chce mi sie bzykac......

Polecane posty

Gość misia69
czy na randkę założyć majtki czy od razu bez ?

Gość misia69
no właśnie nie rozumiem skąd te wszystkie złośliwości!!!!!! fakt że pociąga mnie cholernie żonaty facet i zaraz robicie ze mnie dziwek????????

Gość maciko34
A nawiasem mowiac facet ma tez swoj rozum i nie zwalajcie calej winy na kobietke jak kawalerowie posuwaja cudze zony to nikt ich nie wini a jak wolna kobieta ma ochote na zonatego to zaraz szmata i rozwala mu malzenstwo!!?? A czy ona go wiaze i dosiada na sile bez jego zgody NIE!!

Gość misia69
ej spierdalaj podszywaczu!!!!!!!

Gość gość
Oczywiscie, że jesteś dziffką:)A on niezłym koorwiarzem. Jakby był moim mężem, polałabym mu w nocy kutassa woda królewską :classic_cool:Rodzina to świętość, zrozumiesz to jak kiedys przyjdzie jakas młodsza cichodajka in ci ją zrujnuje 🖐️

Gość misia69
maciko ..dzięki że chociaż ty mnie nie potępiasz..

Gość misia69
W nagrodę mogę CI obciągnąć. Napisz skąd jesteś i czy jesteś żonaty ?

Gość misia69
radzio....jestem ciekawa czy jak by się zakręciła zajebista dupencja.....i cały czas cie prowokowała....oparłbyś się jej??????

Gość pseudokibol
szukasz zrozumienia, wiec i tak sie z nim puscisz to lepiej juz idz i rob co masz robic i nie pisz farmazonów bo do twojego pustego łba i tak juz nic nie dotrze.

Gość misia69
ale mam chcicę, chyba sobie zaraz długopis wsadzę i ulżę sobie

Gość misia69
radzio, umówisz się ze mną ? będę Cię pieściła ile bedziesz chciał, możesz nawet na mnie luć !

Gość Doraduś
misia nie szalej !!! Zamknij oczka pomyśl że masz w ustach tylko jednego jak Ci sie zrobi mokro to pobuszuj po dziupli aż Ci sie zrobi gorąco to moze Ci przjdzie. Bo jak słysze o 400 to mam wrażenie że majaczysz :-)) Toż to wiadro towaru do połkniecia :-)

Gość misia69
ja znam sie tylko na ruchaniu nie umiem nickow zaczerniac:( oooooooooooooooorgazm włozylam sobie glosnik od komapa

Gość lady2222
misia.....nie przejmuj sie tymi wszystkimi debilami....mój mąż też mnie zdradził z fajną kobietą,, ale wyszło nam to na dobre:))) teraz zabawiamy się czasami w trójke hehehe

Gość gość
Warkocz: woda królewska=nowoczesna metoda kastracji z cyklu zrób to sam :classic_cool:🖐️. Jestem do wynajęcia jakby kto potrzebował:D.

Gość maciko34
Skad jestem nie wazne sa samochody a Polska to nie stany USA i wszedzi mozna autkiem dojechac:)) Misia do sexu trzeba dwojga Wiec postaraj sie go podkrecic jak bedzie mial ochote to cos wam z tego wyjdzie a on tez falusem nie mysli tylko mozgiem wiec nie obwiniaj siebie Pozdrawiam i odezwij sie n e-mail P.S. Jestem zonaty od 11l i wiem ze kazdy facet w malzenstwie opotrzebuje odskoczni i nie znaczy to ze mu sie malzenstwo rozwali:)) "Pamietaj synu mozna miec rozne lmlode dupy n a boku ale zawsze musi byc ta jedna w domu do ktorej mozna wrocic"

Gość lady2222
bład zdradzil mnie z facetem, naszym sąsiadem 50-letnim żulem posuwal go równo gdy ich nakryłam ehhhh strasznie mnie to podnieciło i przykleiłam sie do ich pałek ten odór niemytego napleta cos wspanialego

Gość misia96
to ja podszywacz sobie nik zaczernił ehhh macko napisz mi na maila jak bedziesz mnie w dupsko rżnal i jak bede pic twoja sperme az sie zaksztusze nia

Gość Doraduś
No widzisz misia jednak oprócz ruchania jeszcze coś potrafisz. Z nikiem sobie poradziałaś to i z resztateż dasz rade. Zuch dziewczynka :-)

Gość misia96
96 jest adekwatne do mojego poziomu umyslowego

Gość gość
Radzio, to tera sę zagoogluj po chromiankę :classic_cool:. Też dobra metoda...BTW, kiedyś w Stanach był przypadek, jak facet rozpuścił w wannie z chromianką swoją wcześniej zabita matkę i spuścił ją kanałami do Missisipi. Niestety chyba go złapali, skoro o tym wiem.:o

Gość maciko34
cholera pogubilem sie gdzie misia klika a gdzie podszywacz:((i nie wiem czyj to e-mail :((