Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia69

chce mi sie bzykac......

Polecane posty

macko juz ostrzy bolca na misie :) bedzie ja swoim przyrodzeniem umoralniał zeby wybić jej z głowy zonatego hehe:)

Gość maciko34
co tak zamilkliscie??

Gość jhufh
czemu sie na nią drzecie niech robi co chce , facet ma rozum i żone z bzyka to ok a dziewczyna to dziwka zaraz. ja te z bzykam sie z facetem co ma dziewczyne oficjalnie i jeszcze 2 na boku tzn mnie i jeszcze jedną . mam zajebisty sex jestem wolna to nie ja zdradzam , to jego problem

Gość transformers
tez bym cię chętnie nadział

Gość malunia niunia
:)

była u niego.....zrobiłam tak jak radziłeś macku:)))) nie opiera sie:)) jesli wymysli jakieś kłamstewko dla swojej żonki to spotkamy sie dziś wieczorkiem:)

Rozmowa byla rzeczowa i konkretna taka jak Ty:)) To nie tylko moja zasluga ale i Twoja. Wierze ze sie uda nam skliknacw poniedzialek na GG i bedziesz miala mi o czym opowiadac:)). Zycze milego i udanego wieczoru Misiai wracajac do majtek sugeruje zebys ich nie brala

nie będe ich brała...tylko by przeszkadzały:)))dzieki za dobre rady i cudowne umilenie mi pracy:)

Gość A czy Wam
Się wydaje, że jak misia się z tym facetem nie prześpi, to on będzie dalej wierny żonie??!!! Nie ta to inna, a Wy się pastwicie nad dziewczyną.

Gość A czy Wam
Hmm, "Maciejka", znałam kiedyś gościa z akademika, na którego tak mówili.

ja nic innego nie chce od niego...tylko tyle zeby mnie porządnie przeleciał.....cholernie się napaliłam na niego

Gość nnapalonaaa
tee maciko co tak dupe lizesz tej misi????? przeciez to szmata zwykła

Najlatwiej jest oceniac innych a sami jacy jestesmy?? Dlaczego tak konstruktywnie siebie nie oceeniamy??

oooo widze ze napalony Masiuś dalej Misi"swędzącej cipce" włazi w dupsko.... oczywiście nie robi tego bezinteresownie bo też liczy że umoczy szczypiorka tyle ze chłopak zna swoje miejsce w szeregu - najpierw rucha mężulek potem rucha on, lista otwarta więc możecie sie dopisywać. do osób broniących i piszących jak nie ona to bzyknie inna ale ale- nie wiemy jak jest naprawde, mało to chodzi napalonych smarkul ? którym się coś tam wydaje a potem odrzucone gwałty jakies wymyślają :o

kurwa....przyznał się swojej żonce.....ale ona nie wie jeszcze ze to ze mną się przespał!!!!!!

Gość miśia83
opowiedz jak z nim było -fajnie

Misia wyślij go do koścoiła żeby sie pomodlił i dał na tacę w intencji przywrócenia rozumu :-)) i nie pekaj bo to on sam sobie ukręcił sobie bat na własna dupe. Można tylko wspólczuć jego żonie że ma meża barana.Z całym szaczunkiem dla baranów :-))