Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabadabaduuuuuuuuuuuuuuuuuu

WASZE RANDKOWE I SEKS - WPADKI!!

Polecane posty

kiedyś wyszłam z koleżanką na spacer. byla juz chlodna jesien i bylam cieplo ubrana. kiedy juz mialysmy wracac zadzwonil moj owczesny chlopak zapowiadajac,ze wpadnie do mnie. zaproponowalam mu spacer do lasu w wiadomym celu :classic_cool: poszlismy...ja z facetem:D...i ten tego raz i dwa.. az tu nagle przypomnialam sobie ze mam na sobie 100% bawełny, prawie jak boksery:D majtki w ktorych zazwyczaj chodze po domu.. nie obylo sie bez komentarza:O:O ale siara na maxa:O chociaz teraz sie smieje z tego :D:D czekam na wasze randkowe wpadki:D:D:D

Gość a to historia
:)

Majty z golfem nie są złe. :D Poza tym nie rozumiem jednej rzeczy. To, że se siedzę w domu oznacza, że mam nosić jakieś powyciągane barchany??

Klempa- ale jak siedze w domu to nie zastanawiam sie jakie wkladam:) a mam pare takich obciachowych

Gość PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
jak chłopak nosi sowją dziewczyne na rekach tyo co to oznacza??

E, to niedobrze. Trzeba patrzeć co się na tyłku nosi. Ja nawet po domu noszę ładne, tak na wszelki wypadek, żeby przed mężem w razie czego siary nie było. :D A On nie lubi majtek moro (żółte z przodu, brązowe z tyłu) :D

Gość tralalasrututu
co jest zlego w bawelnianych majtach?

nosiłam je tydzien i raz w nie popusciłam

Mi sie podobaja moje bawelniane majtki. Nie mam brzydkich majtek, choc nie wszystkie sa sexy, ale zadne nie sa brzydkie.

powyzej podszyw :O nie chodzi mi o to ze bawelniane majtki sa brzydkie. brzydkie byly te ktore akurat mialam na sobie:) MAJTKI MORO:D:D:D:D

Gość hajnekenks32
ja kiedys poszedlem na randke w pizamie:O tzn na nia ubralem koszule, bo myslalem ze to berdzie tylko kawa... skonczylo sie u nmiej a ja sobie przypomnialem o tej pizamie:O

Gość nisheea
randkowe? mam kolczyk w dolnej wardze, wygladajacy jak koleczko na cala warge... wiecie jak to wyglada nie? caluje sie z moim chlopakiem i nagle... prezyczepil mi sie. nie chcial sie odrywac,z eby nie urazic i przytuleni ustami szlismy do szkolnej pielegniarki :P

Gość sugga
moja najgorsza randka-takiej mamskry nic nie przebije.siedzimy w klubie (jest noc,sieply letni wieczór)przy stoliku na tarasie.nagle coś zaczyna kapać centralnie na nasz stolik.oboje myśleliśmy,że to może deszcz,a tu nagle jak nie luneło,chlusneło na sam środek stolika i przy okazji na nas-pijana dziewczyna narzygała z góry na nasz stolik.to jest prawdziwa historia.