Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nigdy tak nie miałam

Pieczenie

Polecane posty

I w ten sposob niepotrzebnie niszcza organizm, przez co jest narazony na kolejne bakterie, przed ktorymi nie bedzie potrafil sie obronic... Chyba az zostane lekarzem, choc nie lubie biologii :/

obawiam sie migotko, że Twój młodzieńczy zapał środowisko zdusi w zarodku ;) leczę sie u ginekologa który kiedys przyjmował w moim ośrodku zdrowia, ale wyleciał, bo dawał za dużo skierowań, więc sama widzisz jak to jest...

jakie inne leczenie (wyłaczając antybiotyk) dostawałyście na podobne dolegliwości?

Gość Dostałam Neoglandyna kaps.
dobre to jest tzn skuteczne - stosował ktoś?

Gość o boze...
Kochane, moja gin rozpoznaje bakterie po zapachu :P, po objawach, wszystko sie potem potwierdza na bakteriologicznym. lepiej wziac antybiotyk i wyleczyc te scierwa a potem proponuje Gynoflor - tabletki dopochwowe na recepte - z dobrymi abkteriami, na mnie super dzialaja wiec polecam!!! albo Quatrum lub LaciBios Femina

dzieki:)))

Własnie dzis kończe brać antybiotyk globulki skończyły sie wczoraj została tylko jeszcze maść do smarowania No aleeeeeeeeeee objawy ustąpiły w 99,99% czyli leczenie jednak dało skutek:)))

Acha oprócz tego kupiłam sobie takie kapsułki NEODLANDYNA omega6 To takie witaminki dodatkowo:)))